Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga

QUOTE(Žanė @ 2010 12 10, 21:20)
nu, aš matyt užėsčiau sąvąjį irgi už kreivumus...
geriu viskiuką su kola. žinau, kad tai viskio gadinimas, bet man skanu.
kam įpilt? biggrin.gif

zinot, esu jauciu jauciu ant to kanto labai bloga, bet man kreivos plyteles netrukdo mastau.gif nu kas cia ta viena kreiva plytke, kuria maciau kazkaip istiesino (arba mano neblaivios akys suzvairejo). bil tik ne iki puse zalia, o virs tos zalios-kalkes, plius prarudyjes gyvatokas navatnai paremontuotas gabaliuku gumos ir vielute mega_shok.gif lotuliukas.gif
gyvenu su ta mintim, kad kaip yra taip gerai. nieko man netruksta (isskyrus gyvatuko be rudziu zymiu) laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 12 10, 21:28)
zinot, esu jauciu jauciu ant to kanto labai bloga, bet man kreivos plyteles netrukdo mastau.gif nu kas cia ta viena kreiva plytke, kuria maciau kazkaip istiesino (arba mano neblaivios akys suzvairejo). bil tik ne iki puse zalia, o virs tos zalios-kalkes, plius prarudyjes gyvatokas navatnai paremontuotas gabaliuku gumos ir vielute mega_shok.gif lotuliukas.gif
gyvenu su ta mintim, kad kaip yra taip gerai. nieko man netruksta (isskyrus gyvatuko be rudziu zymiu) laugh.gif

ne labai bloga. o nuostabi nepataisoma optimistė thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif

puslapis 48... eisiu pagalvosiu apie klausimyną...
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif , oi jus ir pavarot prisijuokiau lotuliukas.gif .
Atsakyti
jungiuosi prie jusu su gerimuku.. kas ten ruko.. as nerukanti siaip jau - bet pastaruoju metu mane net smailikas rukantis uzveza iki negalejimo! ka ten apie kokia foto kalbet biggrin.gif

QUOTE(egliosha @ 2010 12 10, 21:28)

koks geras poziuris!!! biggrin.gif

Style, tavo sapnas gerulis.. jauciu buciau atsikelus su akim TOKIOM ir rekdama biggrin.gif
Atsakyti
Rūkom tai rūkom

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 10 gruodžio 2010 - 21:54
jezau, zane negundyk laugh.gif per pastaruosius pora metu rukiau tik sapne laugh.gif bet kai pagalvoju kiek sutaupau pinigu nerukydama ir juos pramyzu (sorry) ant maisto, nu nei kiek negeriau lotuliukas.gif bet uztai nekoseju kaip pakistano beris laugh.gif ir ziema nesalta biggrin.gif ir nereik pasislepus tulike ant unitazo uzsilipus traukt biggrin.gif
va ir Tayloras neruko wub.gif
Atsakyti
user posted image
a ten yra nerūkančių? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2010 12 10, 21:55)
jezau, zane negundyk laugh.gif per pastaruosius pora metu rukiau tik sapne laugh.gif bet kai pagalvoju kiek sutaupau pinigu nerukydama ir juos pramyzu (sorry) ant maisto, nu nei kiek negeriau lotuliukas.gif bet uztai nekoseju kaip pakistano beris laugh.gif ir ziema nesalta biggrin.gif ir nereik pasislepus tulike ant unitazo uzsilipus traukt biggrin.gif
va ir Tayloras neruko wub.gif

teisingai. nerūkyk. va tau apdovanojimas biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
nu, kad galėtum gerai viską matyt biggrin.gif
Papildyta:
ohoho graži pora biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
o mai gad, net i ekrana netelpa swoon.gif aciuuser posted image
Atsakyti
Su Kristen ir cigarete galėjo būt ir gražesnė foto blush2.gif
Atsakyti
style, neišeik
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Pliukšt @ 2010 12 10, 22:01)
Su Kristen ir cigarete galėjo būt ir gražesnė foto  blush2.gif

jo? o man patiko, toks sexy užpakaliukas
user posted image
Atsakyti
neiseik neiseik is twilighto,
nepalik tu alchasiu vienu...
be taves buteliai bus beverciai,
be taves ant Jamy'io lips daugiau panu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif alc.gif
Atsakyti
user posted image
smoking in brasil biggrin.gif
Atsakyti