Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

QUOTE(saule** @ 2007 03 23, 14:09)
kas nori gimdyti klinikose ir nezino, koki gyd. pasirinkti, visu 100proc. rekomenduociau T. Birzieti.

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
gal galit atsiusti jo nr. susliks@one.lt
Atsakyti
QUOTE(AGNIUXX @ 2007 04 11, 14:58)
gal galit atsiusti jo nr. susliks@one.lt

parasiau tau e-mail'a. sekmes ir lengvo gimdymo tau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytes,
esu girdejus, kad gyd. Birzietis yra siltas ir malonus zmogus, taigi, perskaiciau visas kalbas ji, noredama suzinoti dar daugiau ir vienoje vietoje rdau, kad jis lyg ir supyko, kai apziurint echo jam pasiule pinigu.. Man po kokiu 3 savaiteliu reikes vaziuoti, tai gal dar yra kokiu nords atsiliepimu, ar siulyti lt, ar ne.... ?
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2007 05 06, 21:30)
Labas mamytes,
esu girdejus, kad gyd. Birzietis yra siltas ir malonus zmogus, taigi, perskaiciau visas kalbas ji, noredama suzinoti dar daugiau ir vienoje vietoje rdau, kad jis lyg ir supyko, kai apziurint echo jam pasiule pinigu.. Man po kokiu 3 savaiteliu reikes vaziuoti, tai gal dar yra kokiu nords atsiliepimu, ar siulyti lt, ar ne.... ?

Jei ruošiesi pas jį gimdyt, tai gal nesiūlyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2007 05 06, 20:30)
Labas mamytes,

As tai nelabai suprantu, kam darant echo pinigeliu reikia duoti, na bet cia jau kiekvieno zmogaus reikalas...Siaip ne karta esu maciusi, kaip gydytojas Birzietis atsisake paimti "dovanele" net uz gimdyma...O uz echo manau tuo labiau smile.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus. As tikrai noreciau pas ji gimdyt ir mano gydytoja (esu is rajono, bet del gestacinio...) su juo pazistami ir man ji rekomenduoja, bet as bijau tartis, nes nezinau, kaip bus su atvykimu i klinikas. Jei man labai greitai gimdymas prasides ar net baigsis, o jis nesuspes atvaziuot blink.gif Visokios mintys lenda i galva... jei atvaziavus pasakysiu budinciajam gyd., kad esu susitarus, tai gal i mane net demesio nekreips, kol Birzietis neatvaziuos?? Taip pazistamai panasiai buvo, kai del susitarimo su gydytoja negavo epiduro.. Hm... gal keistai atrodys, bet labiausiai bijau ne gimdymo, bet nuvaziavimo laiku smile.gif Taip jau atsitiko, kad pirmasis vaikelis gime 18 dienu ankciau, kai as jo dar nesitikejau, tai ir i ligonine neskubejau (takart savo rajone). Kai nuvaziavau, po 2 h jau laikiau ji ant ranku..
Papildyta:
O del pinigeliu, as negalvoju, kad butinai reikia duot, bet kai visko prisiklausau, prisikaitau.. smile.gif Siaip esu is tu, kurios nemoka ir nezino kaip paduot (vyrui sita procedura perleidziu).
Na, bet cia ne sitoje temoje tikriausiai tureciau rasyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2007 05 07, 11:26)
Aciu uz patarimus. As tikrai noreciau pas ji gimdyt ir mano gydytoja (esu is rajono, bet del gestacinio...) su juo pazistami ir man ji rekomenduoja, bet as bijau tartis, nes nezinau, kaip bus su atvykimu i klinikas. Jei man labai greitai gimdymas prasides ar net baigsis, o jis nesuspes atvaziuot  blink.gif Visokios mintys lenda i galva... jei atvaziavus pasakysiu budinciajam gyd., kad esu susitarus, tai gal i mane net demesio nekreips, kol Birzietis neatvaziuos?? Taip pazistamai panasiai buvo, kai del susitarimo su gydytoja negavo epiduro.. Hm... gal keistai atrodys, bet labiausiai bijau ne gimdymo, bet nuvaziavimo laiku smile.gif Taip jau atsitiko, kad pirmasis vaikelis gime 18 dienu ankciau, kai as jo dar nesitikejau, tai ir i ligonine neskubejau (takart savo rajone). Kai nuvaziavau, po 2 h jau laikiau ji ant ranku..
Papildyta:
O del pinigeliu, as negalvoju, kad butinai reikia duot, bet kai visko prisiklausau, prisikaitau..  smile.gif Siaip esu is tu, kurios nemoka ir nezino kaip paduot (vyrui sita procedura perleidziu).

O tu nuvažiavus i klinikas nesakyk kad susitarus, tegul priima. O tave gydytojas pats susiras mirksiukas.gif Tik pasiskambink, kai jau tas laikas ateis mirksiukas.gif O jei jam bus darbo diena tai niekur jis nevėluos irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2007 05 07, 10:26)
O del pinigeliu, as negalvoju, kad butinai reikia duot, bet kai visko prisiklausau, prisikaitau..  smile.gif Siaip esu is tu, kurios nemoka ir nezino kaip paduot (vyrui sita procedura perleidziu).

aš ir iš tų, kurios nemoka, bet kai pamatai gydytoją, kuris dirba iš pašaukimo ir su tavim bendrauja kaip su žmogumi tai man net minties nebuvo, kad neduosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2007 05 07, 11:26)
Aciu uz patarimus. As tikrai noreciau pas ji gimdyt ir mano gydytoja (esu is rajono, bet del gestacinio...) su juo pazistami ir man ji rekomenduoja, bet as bijau tartis, nes nezinau, kaip bus su atvykimu i klinikas. Jei man labai greitai gimdymas prasides ar net baigsis, o jis nesuspes atvaziuot  blink.gif Visokios mintys lenda i galva... jei atvaziavus pasakysiu budinciajam gyd., kad esu susitarus, tai gal i mane net demesio nekreips, kol Birzietis neatvaziuos?? Taip pazistamai panasiai buvo, kai del susitarimo su gydytoja negavo epiduro.. Hm... gal keistai atrodys, bet labiausiai bijau ne gimdymo, bet nuvaziavimo laiku smile.gif Taip jau atsitiko, kad pirmasis vaikelis gime 18 dienu ankciau, kai as jo dar nesitikejau, tai ir i ligonine neskubejau (takart savo rajone). Kai nuvaziavau, po 2 h jau laikiau ji ant ranku..
Papildyta:

Del savo nuogastavimu pasitark su paciu gydytoju, manau, kad tikrai paaiskins ka daryt atvykus ir kaip visur suspet smile.gif As pati beveik pries menesi gimdziau pas si gydytoja, man truksta zodziu apie jo geranoriskuma, zmogiskuma, profesionaluma ir t.t.. Tikrai nerealus gydytojas thumbup.gif , zinau kad kita karta gimdysiu tik pas ji smile.gif
Atsakyti
Padejot man apsispresti, dabar zinau, kad bandysiu tartis su gydytoju del gimdymo. Net kazkaip ramiau pasidare.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2007 05 08, 12:12)
Padejot man apsispresti, dabar zinau, kad bandysiu tartis su gydytoju del gimdymo. Net kazkaip ramiau pasidare.. smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti