Aciu uz patarimus. As tikrai noreciau pas ji gimdyt ir mano gydytoja (esu is rajono, bet del gestacinio...) su juo pazistami ir man ji rekomenduoja, bet as bijau tartis, nes nezinau, kaip bus su atvykimu i klinikas. Jei man labai greitai gimdymas prasides ar net baigsis, o jis nesuspes atvaziuot
Visokios mintys lenda i galva... jei atvaziavus pasakysiu budinciajam gyd., kad esu susitarus, tai gal i mane net demesio nekreips, kol Birzietis neatvaziuos?? Taip pazistamai panasiai buvo, kai del susitarimo su gydytoja negavo epiduro.. Hm... gal keistai atrodys, bet labiausiai bijau ne gimdymo, bet nuvaziavimo laiku
Taip jau atsitiko, kad pirmasis vaikelis gime 18 dienu ankciau, kai as jo dar nesitikejau, tai ir i ligonine neskubejau (takart savo rajone). Kai nuvaziavau, po 2 h jau laikiau ji ant ranku..
Papildyta:O del pinigeliu, as negalvoju, kad butinai reikia duot, bet kai visko prisiklausau, prisikaitau..
Siaip esu is tu, kurios nemoka ir nezino kaip paduot (vyrui sita procedura perleidziu).
Na, bet cia ne sitoje temoje tikriausiai tureciau rasyt