Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

QUOTE(=SVAJA= @ 2007 02 08, 17:10)
uzsirasyk pas ji i konsultacija, ten tave apziures pakonsultuos ir tu tuo metu uzsiminsi kad nori gimdyti jo prieziuroje mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

ačiū visoms už patarimus, būtinai pasinaudosiu.
sėkmės visoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nicas: 11 vasario 2007 - 17:26
Tikrai maladec bicas thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2007 02 05, 21:27)
Mano ta pati situacija. Aš lankausi kitoje poliklinikoje. Tai užsiregistravau KMUK moterų konsultacijoje pas jį į priėmimą, pasiėmiau iš savo ginekologės siuntimą ir nuėjusi susitariau. Labai fainas gydytojas. Labai išsamiai viską paaiškina. Yra vienas dalykas, jei kam gimdyt kovo pradzioje tai jis išvyksta kažkur į užsienį. Tai nuo vasario 20 iki kovo 2 d. jo lietuvoje nebus. Tai prasysim savo leliuko, kad nesugalvotų gimt anksčiau laiko mirksiukas.gif

truputi patikslinsiu, nes kalbejau su juo, sake, kad nebus nuo 02-25 iki 03-02 smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2007 02 19, 11:25)
truputi patikslinsiu, nes kalbejau su juo, sake, kad nebus nuo 02-25 iki 03-02 smile.gif  ax.gif

Aha, atsiprašau už dezinformaciją blush2.gif
Atsakyti
cia ne gydytojas,o super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gydytojas! nenorejau gimdyti klinikuose bet teko,del vieno nesigailiu tai tik del sio daktaro.tikrai nuostabus,retas tokiu.jaigu butu visi tokie kaip birzietis,tai tik gimdyk! thumbup.gif man dare cezari,siules grazios! gime sunus 5kg300 60cm! 4u.gif tai daktaras pavadino ji meskiu,taip ir prilipo jam si pravarde. biggrin.gif ginekologas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As irgi gimdziau pas Birzieti. Tik jo ir kartu buvusios komandos deka, mano sunelis dabar auga sveikas. As is Alytaus, bet jau nuo pat nestumo pradzios buvau nutarus, kad gimdysiu klinikose. Lankiau ir paskaitas klinikose. Mane labai suviliojo naujai suremontuotos gimdyklos ir patogios palatos. Visas nestumas buvo sklandus ir gimdyti isvaziavau be jokio skausmu, nubego vandenys. Klinikose mane is karto pagulde i gimdymo palata, su nieko nebuvau susitarus, todel patekau pas ta, kas budejo. Aciu Dievui, kad tai buvo sis gydytojas. Visi juokavom kol prasidejo gimdymas. Sunelis gime labai sunkiai, prireike net vakumo pagalbos, bet visa gimdyma be galo palaike gydytojas. Ir po gimdymo, kai mano maziuka isnese i intencyvios prieziuros palata, jis mus su vyru guode ir drasino, kad viskas bus gerai. Taip ir buvo. Kita diena pats gydytojas atejo i palata paklausti kaip mes visi laikomes, rupinosi ir maziuku, kol jis gulejo intensyvios prieziuros palatoje. Tokiam gydytojui negaila paciu graziausiu zodziu. Nes tik jo deka dabar turiu toki maza spinduleli. Didelis jam dekui.
Atsakyti
QUOTE(rutukas @ 2007 03 20, 18:13)
As irgi gimdziau pas Birzieti. Tik jo ir kartu buvusios komandos deka, mano sunelis dabar auga sveikas. As is Alytaus, bet jau nuo pat nestumo pradzios buvau nutarus, kad gimdysiu klinikose. Lankiau ir paskaitas klinikose. Mane labai suviliojo naujai suremontuotos gimdyklos ir patogios palatos. Visas nestumas buvo sklandus ir gimdyti isvaziavau be jokio skausmu, nubego vandenys. Klinikose mane is karto pagulde i gimdymo palata, su nieko nebuvau susitarus, todel patekau pas ta, kas budejo. Aciu Dievui, kad tai buvo sis gydytojas. Visi juokavom kol prasidejo gimdymas. Sunelis gime labai sunkiai, prireike net vakumo pagalbos, bet visa gimdyma be galo palaike gydytojas. Ir po gimdymo, kai mano maziuka isnese i intencyvios prieziuros palata, jis mus su vyru guode ir drasino, kad viskas bus gerai. Taip ir buvo. Kita diena pats gydytojas atejo i palata paklausti kaip mes visi laikomes, rupinosi ir maziuku, kol jis gulejo intensyvios prieziuros palatoje. Tokiam gydytojui negaila paciu graziausiu zodziu. Nes tik jo deka dabar turiu toki maza spinduleli. Didelis jam dekui.

as net parasiau jam padeka.tikrai tau pasiseke kad jis budejo.siaip jis yra budintis gimdykloje.tai tiesog dievas,kai as sakau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As irgi jam parasiau padeka. Tikrai thumbup.gif zmogus ir gydytojas.
Atsakyti
QUOTE(rutukas @ 2007 03 20, 21:53)
As irgi jam parasiau padeka. Tikrai  thumbup.gif zmogus ir gydytojas.

O kur rašėt? Aš ir norėčiau, bet jaučiu jau per vėlu g.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 03 21, 12:13)
O kur rašėt? Aš ir norėčiau, bet jaučiu jau per vėlu  g.gif

nikada nebuna pervelu mirksiukas.gif rasiau internetu i kmuk gimdyklos skyriaus vedejui,arba akuserinio skyriaus vedejui gintautui.atsidaryk puslapi apie kmuk,ten yra ju int adresai.man akusere sake kad uz padekas juos kazkuo paskatina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(valentuk @ 2007 03 22, 16:56)
nikada nebuna pervelu mirksiukas.gif rasiau internetu i kmuk gimdyklos skyriaus vedejui,arba akuserinio skyriaus vedejui gintautui.atsidaryk puslapi apie kmuk,ten yra ju int adresai.man akusere sake kad uz padekas juos kazkuo paskatina thumbup.gif

Ačiū 4u.gif butinai reiks parašyt
Atsakyti
jau padeka ir as butinai rasysiu. pats nuostabiausias gydytojas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gimdyma ir prieziura po jo prisimenu su didziausiu malonumu. na mes 14val pralaukem, ir priereike daryti cezari, nes leliukas nenusileido ir neisistate, bet viskas labai gerai praejo:) grizus namo reikejo paciai nusiimti pleistra, bijojau, kas bus po juo, o kai nusiemiau, dar reikejo gerokai pasistaipyt pries veidrodi, kad pamatyciau randa smile.gif jis toks siauras ir tikrai mazas randelis.
tik si pirm. grizom namo. visa savaite daktariukas mus lanke ir priziurejo. galiu pasakyti, kad jauciu nostalgija visai savaitei po gimdymo ax.gif paisiilgau ir pilvelio, kazkaip dar keista, kad nebereiks lankytis klinikose, nes ipratau prie to ir labai gaila, nes gyd. prieziura visada buvo pati geriausia. visgi 9men. ne 9dienos.
vyras ir labai buvo patenkintas, kad pasirinkom si gydytoja.
didziausia padeka jam uz musu stebukleli aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

kas nori gimdyti klinikose ir nezino, koki gyd. pasirinkti, visu 100proc. rekomenduociau T. Birzieti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 23 kovo 2007 - 14:19