Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

QUOTE(wilike @ 2006 03 27, 11:17)
Del gyd.T.Biržiečio taip pat labai geri atsiliepimai. Kagandi pati esu iš Kaišiadorių, o čia su gydytojais situacija labai sunki, tai net neabejojau kad teks gimdyti Kaune, bet kad ir teks ten lankytis tikrai nemaniau. O viskas prasidejo nuo to kai sužinojau kad laukiuosi.Nuejau į polikliniką pas moterų gydytoją, kad patvirtintų nėštumą, bet talonų nebuvo. Tai sakau palauksiu. Nes turiu tik vieną inkstą, o be to dar dvi gimdas. Tai buvo įdomu kurioj gimdoj pradejo vystytis mano kleckutis smile.gif Nerimavau nes mano sveikata nera viena is puikiausiu. Kai sulaukiau savo eiles. Tai pirmiausiai buvau apskausta kad neturiu talono, kai pasakiau kad nescia, sako ateisi po menesio. Isavadino visaip. Tada sako: Ar del to iz zenijais kad nescia? (Galvoju dar gražiau,mes jau su vyru treti metai gyvenam) Ne gana to, sako kvaila tu kad cia nori vaiko, neisnesiosi, ka galvojai kad pastojai ir t.t. Na kitaip sakant supratau, kad nenori prisiimti visai atsakomybes. Ir siulo visai kita varianta. Na asaros kaupesi akyse. Galvojau viskas, kad as daugiau pas tave k... eiciau. Paprasiau siuntimo i klinikas.Parejau namo pasiskambinau ir uzsiregistravauį klinikas. Pas ką buvo nesvarbu.Bet žinojau kad bus tikrai geriau negu čia. Ir taip kitą savaitę jau važiavau į Kauną. Esu buvusi tikrai ne pas vieną gydytoją, bet tokio malonaus kaip gyd.T.Biržietis dar neteko sutikti. Papasakojau visą situaciją ir jis labai nustebo, kad iš viso taip būna. Tada mane apžiūrėjo, patikrino ir nuvedė ant teliko pažiūrėti ir ten pirmą kartą pamačiau savo mažą kukuliuką smile.gif Mums jau buvo 7 savaitės. Gydytojas pats nieko neprižadėjo, kad viskas bus gerai. Bet sakė bus labai laimingas jeigu šis vaikutis atkeliaus į šį pasaulį. Ir taip aš jau nėščia 6 mėn. Aš pirmą kartą girdėjau, kad įėjus pas gydytoją galima smagiai pasijuokti. Kad kiekvienai moteriai jis skiria tiek laiko, išklauso ir viską paaiškina. Dar nesitariau su gydytoju, bet gymdyti taip pat norėčiau pas jį. O be to supratau, kad gydytojai vyrai tikrai šimtą kartų jautresni.
Būtų geriausio gydytojo rinkimai. Tikrai savo balsą atiduočiau už jį  thumbup.gif

Atsakyti
Taip,tai gydytojas is pasaukimo,fantastika thumbup.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kai kai gimdysiu nestuke.gif vėl, jis dar dirbs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maziausia @ 2006 11 23, 19:09)
Parašiau į až  thumbup.gif

sveikute, gal gali ir man papasakoti, kada tu pas ji gimdei ir kada susitarei, kiek mokejai?
as nestumo pradzioj lankiausi kitur, bet paskui perejau pas Birzieti ir tikrai labai dziaugiuosi, pereidama as jam sakiau, kodel ateinu ir kad noresiu gimdyt pas ji, sake, kad be problemu, bet tai buvo, 15 savaite. nelabai zinau, kada dabar reikes jau normaliai susitarti, bet tai turbut jau kai virs 30 savaiciu bus. kai pirmas nestumas, tai ir milijonas klausimu:)
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2006 11 28, 21:05)
as nestumo pradzioj lankiausi kitur, bet paskui perejau pas Birzieti ir tikrai labai dziaugiuosi, pereidama as jam sakiau, kodel ateinu ir kad noresiu gimdyt pas ji, sake, kad be problemu, bet tai buvo, 15 savaite. nelabai zinau, kada dabar reikes jau normaliai susitarti, bet tai turbut jau kai virs 30 savaiciu bus. kai pirmas nestumas, tai ir milijonas klausimu:)

Aš irgi pas jį ruošiuosi gimdyti smile.gif
Atsakyti
Ir aš pas jį vieną kart buvau. Man gimdyt kovo pradžioje, ir vis dažniau pagalvoju, kad noriu pas jį, nes ten kur lankausi, man nepatinka. Gal žinot ar jis jau vėl priiminėja gimdymus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2006 12 23, 15:53)
Ir aš pas jį vieną kart buvau. Man gimdyt kovo pradžioje, ir vis dažniau pagalvoju, kad noriu pas jį, nes ten kur lankausi, man nepatinka. Gal žinot ar jis jau vėl priiminėja gimdymus? 4u.gif

Priiminėja.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2006 12 24, 10:10)
Priiminėja.

Dėkui, galvojam dar 4u.gif
Atsakyti
Perskaičiau jūsų atsiliepimus, labai šilti žodžiai apie šį žmogų, todėl galvoju, gal ir mums vertėtų jį pasirinkti, nes iki šiol nesu galutinai apsisprendus kur ir pas ką gimdyti. Tačiau man kyla daug klausimų. Suprantu, kad galima nuvažiuoti į klinikas ir tartis su gydytoju, bet kaip tas realiai vyksta? Negi nei iš šio, nei iš to nueini pas gydytoją ir sakai - noriu pas jus gimdyti, juk reikia kažkaip prisiregistruoti, ar siuntimo kokio ir pan? Nes kol kas priežiūrą mums vykdo šeimos klinika ir mes tuo patenkinti, norėčiau tartis tik dėl gimdymo, na gal dėl priežiūros pora savaičių iki gimdymo. Gal kas galit aiškiau pakomnetuoti nuo ko pradėt, kaip tartis, kiek duoti ir pan.
Atsakyti
QUOTE(nicas @ 2007 02 01, 11:30)
Perskaičiau jūsų atsiliepimus, labai šilti žodžiai apie šį žmogų, todėl galvoju, gal ir mums vertėtų jį pasirinkti, nes iki šiol nesu galutinai apsisprendus kur ir pas ką gimdyti. Tačiau man kyla daug klausimų. Suprantu, kad galima nuvažiuoti į klinikas ir tartis su gydytoju, bet kaip tas realiai vyksta? Negi nei iš šio, nei iš to nueini pas gydytoją ir sakai - noriu pas jus gimdyti, juk reikia kažkaip prisiregistruoti, ar siuntimo kokio ir pan? Nes kol kas priežiūrą mums vykdo šeimos klinika ir mes tuo patenkinti, norėčiau tartis tik dėl gimdymo, na gal dėl priežiūros pora savaičių iki gimdymo. Gal kas galit aiškiau pakomnetuoti nuo ko pradėt, kaip tartis, kiek duoti ir pan.

Mano ta pati situacija. Aš lankausi kitoje poliklinikoje. Tai užsiregistravau KMUK moterų konsultacijoje pas jį į priėmimą, pasiėmiau iš savo ginekologės siuntimą ir nuėjusi susitariau. Labai fainas gydytojas. Labai išsamiai viską paaiškina. Yra vienas dalykas, jei kam gimdyt kovo pradzioje tai jis išvyksta kažkur į užsienį. Tai nuo vasario 20 iki kovo 2 d. jo lietuvoje nebus. Tai prasysim savo leliuko, kad nesugalvotų gimt anksčiau laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi sutarusi pas Birzieti, labai fainas gydytojas.... Mums ji drauge rekomendavo..ir neklydo. Laukiuosi antra kart, pirma kart irgi tariausi, bet su moterim gydytoja, negaliu sakyti kad labai blogai buvo, bet su Birzieciu nera ka lyginti...
Atsakyti
QUOTE(nicas @ 2007 02 01, 11:30)

uzsirasyk pas ji i konsultacija, ten tave apziures pakonsultuos ir tu tuo metu uzsiminsi kad nori gimdyti jo prieziuroje mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti