Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

QUOTE(maziausia @ 2006 10 27, 15:43)
Nu nežinau, mano mažoji karalaitė taip pat grįžo namučio sveikutėlė.  thumbup.gif
Aš nelabai ir suprantu, kodėl dauguma visaip "varo" ant tų klinikų.  g.gif

as ir esu girdejus daug negraziu dalyku apie klinikas blink.gif ,bet pati trecia vaikuti gimdziau ten ir thumbup.gif thumbup.gif jokiu infekciju nei man nei mazyliui wub.gif

cia gal kam tiesiog sutapo ,juk niekas specia lai to nedaro.o streptokokas dazniausiai pas mamyte sedi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmonca @ 2006 10 27, 10:15)
labas visoms  4u.gif

o ar tiesa, kad KMUK daugelis naujagimiu uzsikrecia streptokoku???
sako jis ten nuo seniausiai tuno, ir as asmenishkai dvi drauges turiu, kurios parsiveze sita kaka is KMUK  g.gif

mes turėjom tą malonumą, bet tai pirma reikia išsiaiškinti, ar tai nuo klinikų, ar tai nuo pačios gimdyvės. Prieš gimdymą tiria mamą, ar ji užsikrėtusi. Jei ji užsikrėtusi,t ai vaikui daugiau šansų streptokoką atsinešti gimstant. Bent man taip aiškino. Ir dar sakė, kad jei vienas turėjo šitą bėdą, tai galima tikėtis kad ir kitas vaikas turės tą patį, todėl gimdymo metu leis kažkokius "priešnuodžius" tam streptokokui.
Šiaip jo, tas streptokokas gerai įvaro baimės(aš jau dabar bijau gimdymo dėl tos bėdos), todėl suprantama, kad kartais mamos neklauso dėl ko tas streptokokas atsirado, o lengviausia nurašyti ant kažko kito - klinikų, daktarų ir t.t...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkita: 28 spalio 2006 - 08:07
Siaip tai apie streptokoka b yra atskira tema.Kuo tai susijes Birzietis? g.gif
Atsakyti
O ar yra kažkoks tabu temoms? Kažkas paklausė, kažkas atsakė...Negi čia reikia kažkokio reguliuotojo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkita @ 2006 10 29, 17:36)
O ar yra kažkoks tabu temoms? Kažkas paklausė, kažkas atsakė...Negi čia reikia kažkokio reguliuotojo  mirksiukas.gif

ačiu nikkita wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmonca: 29 spalio 2006 - 16:44
Apie gydytoja Toma Birzieti galiu tik pacius geriausius zodzius pasakyti - rupestingas, atidus, suprantantis, viska nuosekliai ir suprantamai paaiskinantis, besirupinantis tiek del mamos, tiek del kudikelio...Na, vienu zodziu SUPER GYDYTOJAS clap.gif , o be viso sito dar labai zmogiskas ir siltas, visada malonu pasikalbeti ir ne apie mamyciu-leliuku temas. Kadangi nestumo metu daug laiko gulejau KMUK, tai net kai ir guledavau kito gydytojo palatoje, jis visada pasidomedavo mano reikalais smile.gif, turejau ir mobilaus telefono numeriuka, kad jei kas galeciau pasikonsultuoti. Tik gaila, kad neteko pas ji gimdyti...Turejau staiga vaziuoti i klinikas, o jo kaip tik tuo metu net Kaune nebuvo...Bet net ir po gimdymo pasidomejo, pasveikino ir panasiai...SAUNUS ZMOGUS!!! Daugiau tokiu gydytoju ir Pasaulis nusvis kitomis spalvomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ametiste @ 2006 11 12, 15:12)
SAUNUS ZMOGUS!!! Daugiau tokiu gydytoju ir Pasaulis nusvis kitomis spalvomis smile.gif

Pritariu visa balsu. Tokių gydytojų reta.
Atsakyti
man tai kolkas tik vieną tokį teko sutikti smile.gif
Biržietis thumbup.gif
Atsakyti
Esu begalo dekinga siam zmogui uz tai, kad dabar rasydama sias eilutes ant ranku laikau savo mazyte.
Gimdziau taip pas ji ir beveik visa nestuma galejau kreiptis pas ji visai klausimais, nors ir neesu pas ji uzsiregistravusi. Visada priimdavo, kai tik budavo kas neaiskiu. Begalo rupestingas zmogus. Apie joki kita gydytoja nieko panasaus negaleciau pasakyti.
Aciu jam uz viskas.
Atsakyti
QUOTE(zilile.c @ 2006 11 17, 15:55)
Esu begalo dekinga siam zmogui uz tai, kad dabar rasydama sias eilutes ant ranku laikau savo mazyte.
Gimdziau taip pas ji ir beveik visa nestuma galejau kreiptis pas ji visai klausimais, nors ir neesu pas ji uzsiregistravusi. Visada priimdavo, kai tik budavo kas neaiskiu. Begalo rupestingas zmogus. Apie joki kita gydytoja nieko panasaus negaleciau pasakyti.
Aciu jam uz viskas.

Sveikinu zilile smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maziausia @ 2006 11 17, 12:01)
man tai kolkas tik vieną tokį teko sutikti smile.gif
Biržietis  thumbup.gif

Gal gali plačiau papsakoti, ar pas jį gimdei, kaip tareisi, kiek mokėjai?
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2006 11 23, 17:12)
Gal gali plačiau papsakoti, ar pas jį gimdei, kaip tareisi, kiek mokėjai?

Parašiau į až thumbup.gif
Atsakyti