Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

QUOTE(meilita @ 2009 09 25, 14:35)
Tik va nezinau kuriam skambinti jei nepavyktu susitarti,ar Kliucinskui ar Abraiciui,gal jus kuri galite rekomenduoti? 4u.gif

Nesitarciau su Abraiciu nei per kur schmoll.gif , jei jau is situ 2 rinktis- vienareiksmiskai pas Kliucinska.

QUOTE(Wiwaa @ 2009 09 25, 18:55)
Dekui visoms uz atsakymus... bet norejau paklaust ar Birzietis priima gimdymus ne savo budejimo metu ir ar nereikia uz toki gimdyma moketi i kliniku kasa?  g.gif ar tik kaip raset - pagal galimybes "padeka" i kisene idet?
p.s. gal kuri galetumet ir jo telefoniuka parasyti? Juk finisas arteja...

Priima ne budejimo metu (jei tariesi zinoma) ir i kliniku kasa moketi nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už telefoniuką. Niu jau paklausus daktariukas tarp mamyčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 09 26, 08:58)
Nesitarciau su Abraiciu nei per kur  schmoll.gif , jei jau is situ 2 rinktis- vienareiksmiskai pas Kliucinska.

o kur argumentas, KODĖL? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkita @ 2009 09 26, 11:04)
o kur argumentas, KODĖL? smile.gif

Ir mane labai domina kodel nesitartumete su siuo daktaru? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 09 26, 09:58)
Nesitarciau su Abraiciu nei per kur  schmoll.gif , jei jau is situ 2 rinktis- vienareiksmiskai pas Kliucinska.
Priima ne budejimo metu (jei tariesi zinoma) ir i kliniku kasa moketi nereikia  mirksiukas.gif

o as tarciausi. birzietis mane buvo palikes Abraicio prieziuroj po gimdymo, nes pats atostogavo...labai fainas tas Abraitis thumbup.gif visada geros nuotaiko, bet aisku jumoras jo toks aštrokas doh.gif gulejau su maziuku jo prieziuroj 10 dienu ir jokio skundo negaliu isreiksti...viskas thumbup.gif rupestingas tikrai... 4u.gif
Atsakyti
Del argumentu negaliu garsiai plestis, nes butu negrazu daktaro atzvilgiu smile.gif, be to, sita tema ne apie ji smile.gif. Siaip labiau ji asmeniskai zinau, tai nenoreciau pas ji patekt ir tiek.......................... Kaip specas gal ir nieko, bet jo tas jumoras tai man visai nejuokingas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
merginos kurios taretes pas T.Birzieti...nebuvo taip kad jis atsisake ??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 29, 18:03)
merginos kurios taretes pas T.Birzieti...nebuvo taip kad jis atsisake ???  blush2.gif

Na kas taresi, visos susitare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 29, 18:03)
merginos kurios taretes pas T.Birzieti...nebuvo taip kad jis atsisake ???  blush2.gif

tartis gimdyt, ar tartis nestumo prieziurai? Du skirtingi dalykai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 09 30, 08:12)

Nu jo... as tai apie gimdyma pagalvojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 09 30, 08:12)

gimdymui smile.gif ir aisku prieziurai nuo 36 sav.
Atsakyti
Na papasakosiu ir aš smile.gif
Kadangi mano gydytoja, pas kurią gimdžiau pirmąją dukrelę KMUK nebedirba, tai ieškojau ir skaitinejau, kokį gydytoją reiktu pasirinkti dabar.
Gavusi tel. nr. gydytojui pasiskambinau praejusi pirmadienį. Pasakiau, kad esu iš Tauragės ir kad noriu atvažiuot pas jį pasikonsultuot. Paklausė ar turiu kokių nusiskundimų. Sako būsiu iki trečiadienio šią savaitę, tai gali bet kurią dieną iki pietų atvažiuot, arba kitą savaitę. Tai susitarėm dėl trečiadienio. Nuvažiavus pasikalbejom, padarė exhoskopa. Atsakė i visus pateiktus klausimus bigsmile.gif Pasakiau, kad norečiau pas ji atvažinet visą neštumą ir taip pat gimdyti. Tai sako tvarkoj thumbup.gif Tai dabar sutarėm, kad jei viskas tvarkoj, jausiuos gerai, atvažiuosiu 19-20 savaite, apžiurės, išmatuos viską ir t.t., o jeigu kas nors ne taip sako iš karto skambini bigsmile.gif Planuoju spalio 30 d. vaziuot, aisku reikės prieš tai pasiskambint.
Šiuo metu jis dirba ginekologijos skyriuje, bet nuo spalio vel pareis i gimdymo (ar tai akušerinį g.gif nesitikslinau) Bet ir dabar jei kas su juo tariasi, nors ir dirba kt. skyriuje, del gimdymo problemų nėra, priima visų mamyčiu gimdymus, kurios nori pas jį gimdyti thumbup.gif
Su gydytoju teko susidurti pirmą kartą, bet tikrai paliko gerą įspūdį ne tik man, bet ir mano vyrui rolleyes.gif
Tad nebijok ir drąsiai skambinkit 4u.gif

p.s. kai skambinau pirmadienį ryte, atmetė skambutį. Na galvoju pasuksiu vėliau, matyt užsiėmęs. Ir ką tu galvoji, nepraėjo nei pusvalandis, kaip žiūriu atskambina bigsmile.gif Tada aišku jau aš atmečiau ir perskambinau pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingless: 30 rugsėjo 2009 - 11:23