Na papasakosiu ir aš
Kadangi mano gydytoja, pas kurią gimdžiau pirmąją dukrelę KMUK nebedirba, tai ieškojau ir skaitinejau, kokį gydytoją reiktu pasirinkti dabar.
Gavusi tel. nr. gydytojui pasiskambinau praejusi pirmadienį. Pasakiau, kad esu iš Tauragės ir kad noriu atvažiuot pas jį pasikonsultuot. Paklausė ar turiu kokių nusiskundimų. Sako būsiu iki trečiadienio šią savaitę, tai gali bet kurią dieną iki pietų atvažiuot, arba kitą savaitę. Tai susitarėm dėl trečiadienio. Nuvažiavus pasikalbejom, padarė exhoskopa. Atsakė i visus pateiktus klausimus
Pasakiau, kad norečiau pas ji atvažinet visą neštumą ir taip pat gimdyti. Tai sako tvarkoj
Tai dabar sutarėm, kad jei viskas tvarkoj, jausiuos gerai, atvažiuosiu 19-20 savaite, apžiurės, išmatuos viską ir t.t., o jeigu kas nors ne taip sako iš karto skambini
Planuoju spalio 30 d. vaziuot, aisku reikės prieš tai pasiskambint.
Šiuo metu jis dirba ginekologijos skyriuje, bet nuo spalio vel pareis i gimdymo (ar tai akušerinį
nesitikslinau) Bet ir dabar jei kas su juo tariasi, nors ir dirba kt. skyriuje, del gimdymo problemų nėra, priima visų mamyčiu gimdymus, kurios nori pas jį gimdyti
Su gydytoju teko susidurti pirmą kartą, bet tikrai paliko gerą įspūdį ne tik man, bet ir mano vyrui
Tad nebijok ir drąsiai skambinkit
p.s. kai skambinau pirmadienį ryte, atmetė skambutį. Na galvoju pasuksiu vėliau, matyt užsiėmęs. Ir ką tu galvoji, nepraėjo nei pusvalandis, kaip žiūriu atskambina
Tada aišku jau aš atmečiau ir perskambinau pati.