Man labai greitai gimdyti. Ar galetumete atsiusti sio gydytojo tel nr. Esu is Alytaus. Nuo pat pradziu planavau gimdyti gimtajame mieste, bet del atsainios gydytojos apziuros paskutini karta jauciuosi nesaugiai. Labai prasau kas turite T. Birziecio nr. kuo skubiau man atsiuskite. As cia ka tik uzsiregistravau. Parasau savo mail danutema@yahoo.com
QUOTE(Danutema @ 2009 09 12, 20:39)
Man labai greitai gimdyti. Ar galetumete atsiusti sio gydytojo tel nr. Esu is Alytaus. Nuo pat pradziu planavau gimdyti gimtajame mieste, bet del atsainios gydytojos apziuros paskutini karta jauciuosi nesaugiai. Labai prasau kas turite T. Birziecio nr. kuo skubiau man atsiuskite. As cia ka tik uzsiregistravau. Parasau savo mail danutema@yahoo.com
išsiunčiau
QUOTE(Danutema @ 2009 09 18, 16:51)
Labai aciu hebe uz tel nr. Esu palaiminta mama, ant ranku supuoju sveika dukryte ir is tiesu esu laiminga kad teko patirti toki grazu gimdyma deka gerbiamo Tomo Birziecio. Jau mazai belike tokiu siltu atsakingai dirbanciu zmoniu. Dukryte gime 54 cm ir 4170. Visi be galo ja dziaugiames
Dziugu kad galejau ir spejau pagelbeti
Sveikinu sulaukus dukrytes
QUOTE(Danutema @ 2009 09 18, 16:51)
teko patirti toki grazu gimdyma deka gerbiamo Tomo Birziecio.
Aš jau mėnuo laiko kaip nenustoju šypsotis - kaip įvažiavau į operacinę su šypsena, tai ir dabar dar esu laiminga. Šaunus gydytojas.
QUOTE(Wiwaa @ 2009 09 25, 10:33)
Sveikos mamytes...
vienas klausimelis: kiek kainuoja susitarimas gimdyti pas Birzieti?
vienas klausimelis: kiek kainuoja susitarimas gimdyti pas Birzieti?
Kaip susitarsi tiek ir kainuos Paklausk jo ir jis tau pasakys
QUOTE(populi @ 2009 09 25, 11:28)
Kaip susitarsi tiek ir kainuos Paklausk jo ir jis tau pasakys
tas pats, kuris pasako...
QUOTE(Nikkita @ 2009 09 25, 13:40)
tas pats, kuris pasako...
Bet tai kaip atsakyti į tokį klausymą? Aš manau visos mokam kiek galim... ir kiek atrodo verta.
QUOTE(populi @ 2009 09 25, 14:11)
Bet tai kaip atsakyti į tokį klausymą? Aš manau visos mokam kiek galim... ir kiek atrodo verta.
na taip. Šis daktaras tikrai ne iš tų, kurie tiesiai šviesiai nustatinėtų kainą. O tikrai yra ne vienas, kuris taip daro. Yra savų pliusų ir minusų
Isivaizduojat mergaites,man bent kuria diena gali leliukas gimti ,o daktaras isvykes iki
29 dienos,tai leliaus prasau kad dar truputeli palauktu
QUOTE(meilita @ 2009 09 25, 15:19)
Isivaizduojat mergaites,man bent kuria diena gali leliukas gimti ,o daktaras isvykes iki
suspauskit aspirino tablete tarp koju ir nejudekit
O jei rimtai, pas ka rekomendavo gimdyt?