QUOTE(wowerike @ 2009 08 21, 08:50)
jei nori epiduro, tai galiu pasakyt, sitas gydytojas jo nedaro
na leidzia, ale tik paskutiniu atveju, itariu. jis toks labiau naturalistas.
Viskas priklauso nuo aplinkybių, kaip greitai nėščioji gimdo. Kiek man žinoma, tai nuo 6cm nebedaro. Kitaip tariant, jei nėra tikslo daryti dėl to, kad nuskausminimas gali suveikti vėliau, nei pagimdysit, tai tikrai dėl to, kad labai prašot, epidūro negausite
. Kitu atveju, kaip Forgete ir sakė, už kančias medalio negausite
QUOTE(meilita @ 2009 08 27, 08:39)
Sveikos mergaites,pirma savo leliu gimdziau taip pat KMUK,bet ta gimdima prisimenu kaip didziausia savo gyvenime kosmara,(gimdziau pas kita daktara).Maldavau kad darytu CP.prikankine galiausiai tai atliko.Aciu Dievui vaikiukas gime sveikas.
Antras vaikutis taip pat jau greitu laiku atkeliaus i pasauli,lanakausi pas gerb T,Birzieti,kaip daktaras jis tikrai labai man patinka,bet dauguma jusu prigazdinot kad jis lb uz naturalu gimdima ,o as bijau pagalvoti kad teks gimdyti naturaliu budu,labai noreciau susitarti del planinio CP,ar kuriai buvo taip kad pavyko?ar gimdimo eigoj prisipraset kad atliktu CP,aciu
O cezario prašėte, nes labai skaudėjo ar kažkokios kitos aplinkybės? Turbūt dauguma skausmo iškankintos prašėme cezario
. Šitai Biržiečio nenustebins
. Pirmą dukrą kai gimdžiau, reik stumti, o aš: viskas nebegaliu, darykite cezarį
. Iki dabar dėl to juokiamės. Tiesa, vien dėl to, kad pirmas vaikas gimė su CP, dar nereiškia, kad antro negalima natūraliai gimdyti. Vienai draugei 15 savaitę darė apendicito operaciją. Net ir tada pas Biržietį gimdė natūraliai. Ir tikrai daug atvejų žinau, kad po pirmo CP kitas gimdymas sėkmingai buvo natūralus