Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

QUOTE(Geiša @ 2009 08 26, 19:40)
Nesupratau siek tiek. Jeigu pas ji nesilankai nestumo metu, vis tiek gali susitarti ir pas ji gimdyti?  g.gif

Taip. smile.gif aš net iš kito miesto atvažiavau.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 25, 12:28)
Aha, antradienį  smile.gif .

Mes net svarstėm dukrytei duot vardą Smiltė ( nes gydytojo jauniausia mergytė tuo vardu), o mums niekaip nesisekė apsispręst dėl vardo.  biggrin.gif

Nu va,koks sutapimas smile.gif ,kazkaip kai perskaiciau iskart ir pagalvojau,kad turbut cia tas CP,apie kuri gydytojas minejo.
Nezinojau,koks jo dukrytes vardas smile.gif .Tiesa,labai grazus.
Man jau taip pat nedaug liko iki gimdymo,ir taip pat laukiam mergytes smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija9: 26 rugpjūčio 2009 - 22:43
Sveikos mergaites,pirma savo leliu gimdziau taip pat KMUK,bet ta gimdima prisimenu kaip didziausia savo gyvenime kosmara,(gimdziau pas kita daktara).Maldavau kad darytu CP.prikankine galiausiai tai atliko.Aciu Dievui vaikiukas gime sveikas.
Antras vaikutis taip pat jau greitu laiku atkeliaus i pasauli,lanakausi pas gerb T,Birzieti,kaip daktaras jis tikrai labai man patinka,bet dauguma jusu prigazdinot kad jis lb uz naturalu gimdima ,o as bijau pagalvoti kad teks gimdyti naturaliu budu,labai noreciau susitarti del planinio CP,ar kuriai buvo taip kad pavyko?ar gimdimo eigoj prisipraset kad atliktu CP,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meilita @ 2009 08 27, 08:39)
Sveikos mergaites,pirma savo leliu gimdziau taip pat KMUK,bet ta gimdima prisimenu kaip didziausia savo gyvenime kosmara,(gimdziau pas kita daktara).Maldavau kad darytu CP.prikankine galiausiai tai atliko.Aciu Dievui vaikiukas gime sveikas.
  Antras vaikutis taip pat jau greitu laiku atkeliaus i pasauli,lanakausi pas gerb T,Birzieti,kaip daktaras jis tikrai labai man patinka,bet dauguma jusu prigazdinot  kad jis lb uz naturalu gimdima ,o as bijau pagalvoti kad teks gimdyti naturaliu budu,labai noreciau susitarti del planinio CP,ar kuriai buvo taip kad pavyko?ar gimdimo eigoj prisipraset kad atliktu CP,aciu 4u.gif

Na, jei pirmas pas tave buvo CP, tai yra tokia tikimybe, kad ir antraji butu galima daryti, bet siaip buna, kad ir po CP pacios pagimdo. Man irgi ta pati situacija kaip tau, tai labai abejoju, ar antra karta noreciau pati gimdyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(meilita @ 2009 08 27, 09:39)
,labai noreciau susitarti del planinio CP,ar kuriai buvo taip kad pavyko?ar gimdimo eigoj prisipraset kad atliktu CP,aciu 4u.gif

Nelabai tikiu, kad vien tik tavo prašymo pakaktų planiniam cezariui. Juk turi būti tam priežastis ( baimė - nelabai čia tinkama). Gali pakalbėt su gydytoju, papasakot praeitą gimdymą, pasiaškint priežastis, kodėl negalėjai pagimdyt. Įvertins būklę ir nuspręsit. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wowerike @ 2009 08 21, 08:50)
jei nori epiduro, tai galiu pasakyt, sitas gydytojas jo nedaro schmoll.gif
na leidzia, ale tik paskutiniu atveju, itariu. jis toks labiau naturalistas. thumbup.gif

Viskas priklauso nuo aplinkybių, kaip greitai nėščioji gimdo. Kiek man žinoma, tai nuo 6cm nebedaro. Kitaip tariant, jei nėra tikslo daryti dėl to, kad nuskausminimas gali suveikti vėliau, nei pagimdysit, tai tikrai dėl to, kad labai prašot, epidūro negausite schmoll.gif . Kitu atveju, kaip Forgete ir sakė, už kančias medalio negausite wink.gif

QUOTE(meilita @ 2009 08 27, 08:39)
  Antras vaikutis taip pat jau greitu laiku atkeliaus i pasauli,lanakausi pas gerb T,Birzieti,kaip daktaras jis tikrai labai man patinka,bet dauguma jusu prigazdinot  kad jis lb uz naturalu gimdima ,o as bijau pagalvoti kad teks gimdyti naturaliu budu,labai noreciau susitarti del planinio CP,ar kuriai buvo taip kad pavyko?ar gimdimo eigoj prisipraset kad atliktu CP,aciu 4u.gif

O cezario prašėte, nes labai skaudėjo ar kažkokios kitos aplinkybės? Turbūt dauguma skausmo iškankintos prašėme cezario biggrin.gif. Šitai Biržiečio nenustebins wink.gif. Pirmą dukrą kai gimdžiau, reik stumti, o aš: viskas nebegaliu, darykite cezarį lotuliukas.gif . Iki dabar dėl to juokiamės. Tiesa, vien dėl to, kad pirmas vaikas gimė su CP, dar nereiškia, kad antro negalima natūraliai gimdyti. Vienai draugei 15 savaitę darė apendicito operaciją. Net ir tada pas Biržietį gimdė natūraliai. Ir tikrai daug atvejų žinau, kad po pirmo CP kitas gimdymas sėkmingai buvo natūralus
Atsakyti
QUOTE(Nikkita @ 2009 08 28, 12:11)
Viskas priklauso nuo aplinkybių, kaip greitai nėščioji gimdo. Kiek man žinoma, tai nuo 6cm nebedaro. Kitaip tariant, jei nėra tikslo daryti dėl to, kad nuskausminimas gali suveikti vėliau, nei pagimdysit, tai tikrai dėl to, kad labai prašot, epidūro negausite schmoll.gif . Kitu atveju, kaip Forgete ir sakė, už kančias medalio negausite wink.gif
O cezario prašėte, nes labai skaudėjo ar kažkokios kitos aplinkybės? Turbūt dauguma skausmo iškankintos prašėme cezario biggrin.gif. Šitai Biržiečio nenustebins wink.gif. Pirmą dukrą kai gimdžiau, reik stumti, o aš: viskas nebegaliu, darykite cezarį  lotuliukas.gif . Iki dabar dėl to juokiamės. Tiesa, vien dėl to, kad pirmas vaikas gimė su CP, dar nereiškia, kad antro negalima natūraliai gimdyti. Vienai draugei 15 savaitę darė apendicito operaciją. Net ir tada pas Biržietį gimdė natūraliai. Ir tikrai daug atvejų žinau, kad po pirmo CP kitas gimdymas sėkmingai buvo natūralus

Per pirma gimdima kaklelis atsidares buvo tik 3 cm,ir plete rankom,niekas nepadejo,bet vistiek daktarai nusprende ked turiu gimdyti pati,nei skatinamuju,nei jokiu nuskausminamuju nedave,nors verkiau,ir prasiau,(zinoma visos mes taip reaguojame )o vaikiukas svere 4500 kg,pati esu liekna,tai neisivaizduoju kaip buciau pati pagimdzius,ir kokios pasekmes galejo nutikti mazylei. doh.gif ,tai per maldavimus isprasiau kad darytu operacija.
Tai patikek db gimdimo bijau kaip nezinau ko blush2.gif ,o iki jo liko vos keleta savaiciu, verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(meilita @ 2009 08 29, 10:19)
Per pirma gimdima kaklelis atsidares buvo tik 3 cm,ir plete rankom,niekas nepadejo,bet vistiek daktarai nusprende ked turiu gimdyti pati,nei skatinamuju,nei jokiu nuskausminamuju nedave,nors verkiau,ir prasiau,(zinoma visos mes taip reaguojame )o vaikiukas svere 4500 kg,pati esu liekna,tai neisivaizduoju kaip buciau pati pagimdzius,ir kokios pasekmes galejo nutikti mazylei. doh.gif ,tai per maldavimus isprasiau kad darytu operacija.
Tai patikek db gimdimo bijau kaip nezinau ko blush2.gif ,o iki jo liko vos keleta savaiciu, verysad.gif

nebijok mirksiukas.gif . Mano visus tris vaikus priėmė Biržietis. Kiekvienas gimdymas skirtingas. Kiekvieną sekantį kartą vis bijodavau to rodos nepakeliamo skausmo. Šį kartą, daktaro dėka skausmas buvo pakeliamas, gimdymas labai sklandus. Nors negavau epidūro eilinį kartą (žinojau kad negausiu) biggrin.gif . Aišku, daug klinikose profesionalų, bet neesu tikra ar kiekvienam daktarui labai svarbu, kad pacientė kuo mažiau kankintųsi. O cezaris daromas dėl galimų pavojų, didelio vaisiaus (kaip kad tau pirmą kartą buvo). Negirdėjau tokio atvejo, kad pas Biržietį dėl skausmo. Bet gal tik negirdėjau g.gif Bet viską labai išsamiai jis tau ir pats išaiškins, būk tikra wink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gimdziau antra vaika pas si daktara, jei buciau zinojus apie ji anksciau, tai ir pirma buciau pas ji gimdzius biggrin.gif . Labai bijojau antro gimdymo, nes pirmasis baigesi CP. Taciau sio daktaro deka pagimdziau pati, didelis jam ACIU uz kantrybe supratinguma ir palaikyma wub.gif
Atsakyti
laba diena, eikit sau, negaliu patiketi, kad sita tema dar per sitiek laiko neisbaigta paie gyd.Birzieti. Dar net radau savo pacios pries 3metus rasyta komentara apie si nepaprasta gydytoja. Dabar stai pradejau lauktis antro vaikucio ir tikrai noreciau, kad ji priimtu tik sis gydytojas. Tikiuosi jo telefono numeris per visa sita laika nebus pasikeites. Tai pats nuostabiausias gydytojas koki tik man teko sutikti. jau vistiek mamytes gimdziusios ir kaikuriosm buvo atliktas CP, gal galit i az parasyti kiek mazdaug atsiejo ta "padeka" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zilile.c @ 2009 09 10, 11:46)
Tikiuosi jo telefono numeris per visa sita laika nebus pasikeites.

Nepasikeitęs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2009 09 10, 13:21)
Nepasikeitęs mirksiukas.gif

Aciu labai, bandysim susisiekti. 4u.gif
Atsakyti