Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

QUOTE(wowerike @ 2009 08 21, 09:50)
jei nori epiduro, tai galiu pasakyt, sitas gydytojas jo nedaro schmoll.gif
na leidzia, ale tik paskutiniu atveju, itariu. jis toks labiau naturalistas. thumbup.gif

daro dar ir kaip, nebent ant paskutiniu centimetru nedaro, o siaip tai pats sako kad uz kancias medaliu niekas nedalina.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 08 21, 09:53)
daro dar ir kaip, nebent ant paskutiniu centimetru nedaro, o siaip tai pats sako kad uz kancias medaliu niekas nedalina.

jo, bet stengiasi apsieit be. t.y. jei mato galimybe jo isvengt, tai taip nuteikia, kad ir isvengi. nu man tai cia tik pliusas smile.gif
na cia jau buvo visa tai rasyta.
Atsakyti
Nerealus gydytojas thumbup.gif wub.gif . Du cezarius turėjau irgi pas gerą ir profesionalų gydytoją M.Kliučinską, o šis trečiasi teko gydytojui T.Biržiečiui. Kažkas fantastiško: nuo bendravimo, iki profesionalumo. Palatoj lanklė kas dieną. Patarė, ramino, guodė. Didelis Jam Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 24, 21:56)
Nerealus gydytojas  thumbup.gif  wub.gif  . Du cezarius turėjau irgi pas gerą ir profesionalų gydytoją M.Kliučinską, o šis trečiasi teko gydytojui T.Biržiečiui. Kažkas fantastiško: nuo bendravimo, iki profesionalumo. Palatoj lanklė kas dieną. Patarė, ramino, guodė. Didelis Jam Ačiū.  4u.gif

Tai cia turbut tas CP buvo kazkur antradieni,nes as tariausi apziurai praeita savaite,ir man gydytojas sake,kad tures lyg antradieni 9val. ryte CP.Tai susitarem kitai dienai.Na nesvarbu smile.gif .
Bet SVEIKINU SU DUKRYTE !!!
Dar karta isitikinau,kad T.Birzietis yra nuostabus gydytojas.
Atsakyti
QUOTE(Viktorija9 @ 2009 08 24, 23:50)
Tai cia turbut tas CP buvo kazkur antradieni,
Dar karta isitikinau,kad T.Birzietis yra nuostabus gydytojas.

Aha, antradienį smile.gif .

Mes net svarstėm dukrytei duot vardą Smiltė ( nes gydytojo jauniausia mergytė tuo vardu), o mums niekaip nesisekė apsispręst dėl vardo. biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos merginos,
as irgi noreciau pas gyd. Birzieti gimdyti. Man pirmas nestumas, esu kaip sakant visai "zalia", laiko liko 6 sav, pas ji jau viskas uzmusta iki rugsejo 30 dienos, o man gimdymas turetu buti spalio 6 sad.gif
Gal patartumet kaip su gyd. susisiekti, gal kas telefona gali duoti?
Kiek skaiciau tai tiesiog jam asmeniskai paskambinat, ar jis i tai normaliai reaguoja, sorry unsure.gif uz durnus klausimus blush2.gif pati is tikruju labai ilgai pralaukiau
Jeigu kas netinges ir duos patarimu tai busiu LABAI DEKINGA 4u.gif
Atsakyti
Sveika rasania telefono numeris ir nekarta yra paminetas sioje temoje,pavartyk puslapiukus 4u.gif Ir visai nebijok jam pasiskambinti,i viska jis reaguoja normaliai.Papasakosi jam situacija ir jis pasakys kaip patogiau jum susitikti,pakalbesit susitike ir matysi kas kaip.Atsimenu jis man ir gimdyklas aprode ir iki isejimo duru palydejas dar tada pilvinuko nuotraukyte iteike.Beje kartais tekdavo jo palaukti netrumpai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Corny @ 2009 08 25, 14:48)
Sveika rasania telefono numeris ir nekarta yra paminetas  sioje temoje,pavartyk puslapiukus  4u.gif  Ir visai nebijok jam pasiskambinti,i viska jis reaguoja normaliai.Papasakosi jam situacija ir jis pasakys kaip patogiau jum susitikti,pakalbesit susitike ir matysi kas kaip.Atsimenu jis man ir gimdyklas aprode ir iki isejimo duru palydejas dar tada pilvinuko nuotraukyte iteike.Beje kartais tekdavo jo palaukti netrumpai  mirksiukas.gif

Dekui, telefoniuka bandysiu susirasti, nors kiek ziurejau tai matyt nedamatau smile.gif
Aciu dar karta uz patarima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(risania @ 2009 08 25, 14:58)
Dekui, telefoniuka bandysiu susirasti, nors kiek ziurejau tai matyt nedamatau smile.gif
Aciu dar karta uz patarima smile.gif

Nusiunciau i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 25, 10:28)
Aha, antradienį  smile.gif .

Mes net svarstėm dukrytei duot vardą Smiltė ( nes gydytojo jauniausia mergytė tuo vardu), o mums niekaip nesisekė apsispręst dėl vardo.  biggrin.gif

O mes gydytojo garbei ir davėm savo berniukui vardą Tomas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 25 rugpjūčio 2009 - 22:11
QUOTE(populi @ 2009 08 25, 23:11)
O mes gydytojo garbei ir davėm savo berniukui vardą Tomas  4u.gif

Mes irgi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(risania @ 2009 08 25, 14:28)
Sveikos merginos,
as irgi noreciau pas gyd. Birzieti gimdyti. Man pirmas nestumas, esu kaip sakant visai "zalia", laiko liko 6 sav, pas ji jau viskas uzmusta iki rugsejo 30 dienos, o man gimdymas turetu buti spalio 6 sad.gif
Gal patartumet kaip su gyd. susisiekti, gal kas telefona gali duoti?
Kiek skaiciau tai tiesiog jam asmeniskai paskambinat, ar jis i tai normaliai reaguoja, sorry  unsure.gif uz durnus klausimus  blush2.gif pati is tikruju labai ilgai pralaukiau
Jeigu kas netinges ir duos patarimu tai busiu LABAI DEKINGA 4u.gif

Na man dar toli iki gimdymo,bet vis tiek apie ji pamastau. Nesupratau siek tiek. Jeigu pas ji nesilankai nestumo metu, vis tiek gali susitarti ir pas ji gimdyti? g.gif
Atsakyti