Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

QUOTE(Viktorija9 @ 2009 07 10, 00:26)
Buvo labai nedrasu,bet kai pokalbis pavyko sklandziai ir maloniai,tikrai palengvejo smile.gif .O,kad taip viskas sklandziai vyktu ir toliau smile.gif .

taip ir vyks, patikek. jis super zmogus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saule^ @ 2009 06 04, 17:43)
taip, kas kaip gali tas taip atsidekoja. sitas gydytojas isvis linkes jokiu dovanu neimti ir labai ten viskas komplikuotai gaunasi...tenka pasistumdyt mirksiukas.gif

Nu dar neteko nei vieno gydytojo sutikti kuris neima dovanu, beje šis irgi ne išimtis. Bet jo darbu aš likau patenkinta. Taigi jo darbas sunkus ir rizikingas, taigi tu pinigu man negaila.
Atsakyti
Norėčiau ir aš išsakyti savo nuomonę apie šį gydytoją. Aš pas jį gimdžiau savo sūnelį, ir jei dar kartą reikėtų gimdyti, tai tik pas jį gimdyčiau. Gimdymas buvo ne iš lengvųjų, jei ne jis tai viskas taip gerai nebūtų pavykę. Jis labai geras ir kaip žmogus ir kaip gydytojas. labai rūpestingas, kol gulėjau ligoninėje, tai kiekvieną dieną ateidavo aplankyti.
Taip gavosi, kad Gimdžiau Lapkričio 1 d., tai jis net iš Vilniaus sugrįžo.
Atsakyti
mamytes,
gal kas e- pasta birziecio turit labai cekinga buciau
jei galit i az
Atsakyti
Siandien buvau konsultacijoje pas si gydytoja,pirma karta.Tikrai malonus zmogus,paprastas,lengva bendrauti.Dabar jauciuosi ramiau,nes gimdymas jau ne uz kalnu.
Atsakyti
o kaip reikia pas si gydytoja uzsiregistruot? be to iki gimdymo liko 3 sav. kazin ar bepriims jis mane?
Atsakyti
QUOTE(donvinab @ 2009 08 20, 20:20)
o kaip reikia pas si gydytoja uzsiregistruot? be to iki gimdymo liko 3 sav. kazin ar bepriims jis mane?

jei liko 3 sav ir laaaaabai nori pas ji gimdyt, tai skambink asmeniskai ir sakyk, kad gimdyt ant nosies, noriu pas jus. nes nu nelabai yra ko laukt 4u.gif
o butent pas Birzieti noretum? kodel?
Atsakyti
QUOTE(wowerike @ 2009 08 20, 21:31)
jei liko 3 sav ir laaaaabai nori pas ji gimdyt, tai skambink asmeniskai ir sakyk, kad gimdyt ant nosies, noriu pas jus. nes nu nelabai yra ko laukt 4u.gif
o butent pas Birzieti noretum? kodel?

tiesiog pirmiausia galvojau gimdyt naturaliai, bet pakalbejau su pazistamais, artimiasiais ir t.t. tai lyg jau ir epiduro norisi, kadangi gyvenu trg tai cia jo nedaro, o be to truksta kazkaip didesnio demesio ir profesionalumo is mano gydytojo, todel pradejau galvot kad gimdymo laukciau kaip sventes o ne kaip siaubo kino. O apie si gydytoja labai daug graziu zodziu parasyta...
Atsakyti
QUOTE(donvinab @ 2009 08 20, 21:20)

Aha,paskambink,susitark,manau priims.As dar va,po 2 savaiciu vel eisiu,jei dar nepagimdysiu iki to laiko.Vel abziurai.
Toks taktiskas labai,paaiskins tau viska smile.gif .
Atsakyti
tik niekur neradau kaip susisiekti su juo..gal man padesite? gal galima gaut tel. nr? arba el.pasta? dekoju.
Atsakyti
QUOTE(donvinab @ 2009 08 20, 23:08)
tik niekur neradau kaip susisiekti su juo..gal man padesite? gal galima gaut tel. nr? arba el.pasta? dekoju.

Parasiau i AZ telef.nr. smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(donvinab @ 2009 08 20, 22:04)
tiesiog pirmiausia galvojau gimdyt naturaliai, bet pakalbejau su pazistamais, artimiasiais  ir t.t. tai lyg jau ir epiduro norisi, kadangi gyvenu trg tai cia jo nedaro, o be to truksta kazkaip didesnio demesio ir profesionalumo is mano gydytojo, todel pradejau galvot kad gimdymo laukciau kaip sventes o ne kaip siaubo kino. O apie si gydytoja labai daug graziu zodziu parasyta...

jei nori epiduro, tai galiu pasakyt, sitas gydytojas jo nedaro schmoll.gif
na leidzia, ale tik paskutiniu atveju, itariu. jis toks labiau naturalistas. thumbup.gif
Atsakyti