Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

Ačiū už patarimą smile.gif ,na bandysiu su juo tada susitikti,tik dar nežinau kaip.Šiaip lankausi pas ginekologe šeimos klinikoje.
Pati jį prieš metus mačiau ir įsitikinau,kad puikus gydytojas,jis operavo gimdoje polypus mano mamai.Teko pabendrauti,nes buvau su mama kol išleido iš ligoninės.Tikrai buvau nustebusi,jo atsidavimu savo darbui.Visad ramino,ir išleidžiant namo jau,patarė man saugoti savo mamą.Tikriausiai jo nedingstanti šypsena,padeda greičiau pasveikti ligonėms smile.gif .
Norėčiau,kad jis padėtų išvisti pasaulį mano antram vaikeliui 2.gif smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Viktorija9 @ 2009 06 20, 13:38)
Ačiū už patarimą  smile.gif ,na bandysiu su juo tada susitikti,tik dar nežinau kaip.Šiaip lankausi pas ginekologe šeimos klinikoje.

uzsiregistruok pas ji per sergu.lt arba pasiskambinus i registratura. sitas budas jam labai patinka thumbup.gif o jau nuejus pasakysi, kad noretum, jog tavo leliukui gimt padetu, ar kaip panasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mintis nebloga smile.gif ,tik turbut tas apsilankymas pas ji oficealiai per registratura kainuoja apie simta lt. ? Tik pasitikslinti norėjau.
Reikia pabandyt,nes liko man,jau galima sakyti,kaip ir 2 mėnesiai ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dinuska @ 2009 06 16, 15:14)
Labai gaila, kad sis gydytojas tuo laiku, kai man reikes gimdyti, iseina atostogu  verysad.gif  Gal kas galetu parekomenduoti kazka panasaus ?

Maciuleviciene, Kliucinskas.

QUOTE(Nesapnuok @ 2009 06 16, 18:58)
O kada jis atostogaus?

Nuo antros liepos savaites iki liepos pabaigos.

QUOTE(Forgete @ 2009 06 17, 10:20)
man sake liepa atostogaus, o rugpjuti jau gris. Liepe rugpjuti pasirodyt. Gal kas pasikeite  g.gif

O siaip tai kmuk daug geru ginu - maciuleviciene, gintautas, simonaviciute, bagusyte ir t.t.. Visi tikrai neatostogaus vienu metu smile.gif

man sita schmoll.gif

QUOTE(Viktorija9 @ 2009 06 21, 10:34)
Mintis nebloga  smile.gif ,tik turbut tas apsilankymas pas ji oficealiai per registratura kainuoja apie simta lt. ? Tik pasitikslinti norėjau.
Reikia pabandyt,nes liko man,jau galima sakyti,kaip ir 2 mėnesiai  ax.gif .

oficialiai niekas nekainuoja, jei esi drausta soc. draudimu.
Atsakyti
Geras g.gif ,pradžioje nėštumo norėjau pas jį apsilankyt,tai registratūroje pasakė,jei mūsų klinikoje nesat registruota,tai kainuos devynesdiašmt kažkeli lt.,nebent,sako,prisiregistruotumėt KMUK šeimos lyg klinikoje,tada pas jį galėsit lankytis nemokamai.Tai gal aš ko nesupratau tada.Pasimečiau tąkart.Iš savo klinikos persirašyt nenorėjau.O kiekvieną kart iki pat gimdymo po šimtą lt.mokėt irgi kažkaip pasirodė nemažai.
Čia turbūt,kad aš siuntimo neturėjau ax.gif .Nors ir dabar neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Viktorija9 @ 2009 06 21, 23:17)
Geras  g.gif ,pradžioje nėštumo norėjau pas jį apsilankyt,tai registratūroje pasakė,jei mūsų klinikoje nesat registruota,tai kainuos devynesdiašmt kažkeli lt.,nebent,sako,prisiregistruotumėt KMUK šeimos lyg klinikoje,tada pas jį galėsit lankytis nemokamai.Tai gal aš ko nesupratau tada.Pasimečiau tąkart.Iš savo klinikos persirašyt nenorėjau.O kiekvieną kart iki pat gimdymo po šimtą lt.mokėt irgi kažkaip pasirodė nemažai.
Čia turbūt,kad aš siuntimo neturėjau  ax.gif .Nors ir dabar neturiu.

vajej visai pamirsau, tai tiesa, kad reik buti registruotai ju seimos p-koj. as tai persiregistravai tam laikotarpiui ir viskas - nemaciau problemos smile.gif. o ta 100 lt. tu butum mokejus tik pati pirma karta, po to nereik 4u.gif
Atsakyti
Tai va,dabar turbūt nebepavyks i šeimos kliniką prisiregistruoti,nes va ir kaimynė kuri laukiasi,ten buvo senokai prisirašius,o ją dabar iš ten iškrapštė.Sako pacientų padaugėjo,pagal gatvę jum KMUK nepriklauso,tai sako,eikit i kitą kliniką,kur jum pagal gatvę arčiau.Ir išregistravo ją.Nuo pusės nėštumo turėjo ieškotis kitos klinikos,kur galėtų lankytis.
O aš tada arba siuntimą bandysiu gal gauti arba eisiu tada oficialiai,užsiregistruosiu.O gal kur koridoriuje jį pasigauti,pakalbėti,tiesiog nežinau.Nemoku aš tokiose situacijose doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Viktorija9 @ 2009 06 22, 12:20)
Tai va,dabar turbūt nebepavyks i šeimos kliniką prisiregistruoti,nes va ir kaimynė kuri laukiasi,ten buvo senokai prisirašius,o ją dabar iš ten iškrapštė.Sako pacientų padaugėjo,pagal gatvę jum KMUK nepriklauso,tai sako,eikit i kitą kliniką,kur jum pagal gatvę arčiau.Ir išregistravo ją.Nuo pusės nėštumo turėjo ieškotis kitos klinikos,kur galėtų lankytis.
O aš tada arba siuntimą bandysiu gal gauti arba eisiu tada oficialiai,užsiregistruosiu.O gal kur koridoriuje jį pasigauti,pakalbėti,tiesiog nežinau.Nemoku aš tokiose situacijose doh.gif .

tai nueik oficialiai, nenubiednesi nuo tu 100 litu wink.gif
kmuk seimos perpildyta. ale vajeeeeeeeeeee dar ir ant tiek blogai buna, kad ismeta doh.gif idomu, o kur tas gatves suzinot, kurios priklauso g.gif
Atsakyti
Ale tikra nesamone, kad dar is seimos kliniku ismetineja, nu cia tai bajeris blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wowerike @ 2009 06 22, 13:53)
tai nueik oficialiai, nenubiednesi nuo tu 100 litu wink.gif
kmuk seimos perpildyta. ale vajeeeeeeeeeee dar ir ant tiek blogai buna, kad ismeta doh.gif idomu, o kur tas gatves suzinot, kurios priklauso g.gif

Turbūt registratūroje gal paklausti,kokios gatvės priklauso KMUK.Aš taip manau.
Toje šeimos klinikoje,kur aš lankausi,mano gatvė jiems priklauso,tai pvz. iškvietimas gydytojo į namus tada nemokamas.Tik toks pliusas.O jei gatvė nepriklauso,tai tada reikia mokėt,jei nori išsikviest.
Aha,aš ir netikėjau,kad gali nėščia išregistruoti.Bet man taip ji papasakojo.Matyt tada jau labai perpildyta klinika.
Papildyta:
QUOTE(priklausomybe @ 2009 06 22, 13:58)
Ale tikra nesamone, kad dar is seimos kliniku ismetineja, nu cia tai bajeris  blink.gif

Taip,jai paskambino lyg,ir išsikvietė atrodo,jei gerai pamenu.Tada paaiškino situaciją.Paprašė persiregistruoti pagal gyvenamą vietą.Todėl ,kad žmonių labai daug.Sako,neturime kitos išeities.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija9: 22 birželio 2009 - 14:03
Sveikos,

jus pirma issiaiskinkit ar gydytojas jus priims prisirasiusia prie kliniku, t.y. ar priims kaip nesciaja. Manes asmeniskai neprieme, nes konsultacinej dirba tik tris valadnas per savaite, o turi kruva nesciu. Tad sutarem, kad as iskaitoj savo klinikoj, o pas ji nubegu karta i menesi pasirodyt.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 06 22, 14:08)
Sveikos,

jus pirma issiaiskinkit ar gydytojas jus priims prisirasiusia prie kliniku, t.y. ar priims kaip nesciaja. Manes asmeniskai neprieme, nes konsultacinej dirba tik tris valadnas per savaite, o turi kruva nesciu. Tad sutarem, kad as iskaitoj savo klinikoj, o pas ji nubegu karta i menesi pasirodyt.

Mano draugei irgi taip pat buvo ir ji liko visai patenkinta smile.gif
Atsakyti