Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

QUOTE(Rasvyte @ 2006 10 24, 20:09)
O gal žinai kokį dabar profilį pasirinko?

Dabar jis dirba ginekologijos skyriuje. O taip pat trečiadieniais - poliklinikoj.
Atsakyti
As ir uzsirasiusi pas gydytoja Birzieti, iki apsilankymo pas ji neisivaizdavau, kad gali buti tokiu nuostabiu gydytoju kaip jis.
man pirmas nestumas, dabar 21 savaite. nestumo pradzioj lankiausi kitur, ir ligoninej gulejau su gresianciu, bet ten man labai nepatiko, negaudavu jokios informacijos, tik kad greiciau pravaryt, arba amzinai gydytoja kur nors skubedavo. o jei ko paklausdavau, tai kaip ir i siena.
tada drauge rekomendavo man sita gydytoja. pas ji jau per pirma apsilankyma gavau atsakymus i visus savo klausimus ir net daugiau, negu ten kitoj konsultacijoj per 3men. smile.gif
zodziu net nera ko lyginti. tai siltas, rupestingas, supratingas ir labai malonus zmogus, niekur kitur daugiau nenoreciau lankytis. ir gimdysiu tik pas gydytoja Birzieti.
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2006 10 25, 16:59)
niekur kitur daugiau nenoreciau lankytis. ir gimdysiu tik pas gydytoja Birzieti.

Ar jau susitarei su juo dėl gimdymo? Aš irgi pas šį gydytoją lankausi, nors ir esu iš rajono.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 10 24, 15:12)
Todel kad jis kazkaip perejo i kita skyriu ir gimdymu nebepriimines.

Greiciausiai laikinai nepriimines. kiek zinau,KMUK ginekologai kas pora metu keicia profili,del to taip ir gaunasi - rodos,cia priiminejo gimdymus,cia jau nebe... apsisuks ratas ir visai gali buti,kad vel priimines mirksiukas.gif o kai pakeicia profili,nelabai ir patys nori priiminet gimdymus,nes tam skyriui (gimdymo sk.) nepriklauso,tai irgi turi tai derinti... bet jei neklystu,net ir gimdykloje nedirbantys ginekologai turi budejimu joje bent karta-du per men.
Atsakyti
jolankai

as kai perejau pas Birzieti, is karto su juo kalbejau apie gimdyma, kad noresiu tik pas ji gimdyt ir jis labai maloniai sutiko, sake, kad be problemu. as tariausi rugsejo pabaigoj, o gimdysiu kovo pradzioj. tikiuosi, kad niekas nepasikeis, nes po sito gydytojo niekur kitur nenoriu eiti, o tuo labiau prisiekiau, kad daugiau nenoriu jokiu reikalu tureti su moterim ginekologem, nes uztaikydavau tai ant tokiu ,,geruliu".
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2006 10 26, 12:49)
jolankai

as kai perejau pas Birzieti, is karto su juo kalbejau apie gimdyma, kad noresiu tik pas ji gimdyt ir jis labai maloniai sutiko, sake, kad be problemu. as tariausi rugsejo pabaigoj, o gimdysiu kovo pradzioj. tikiuosi, kad niekas nepasikeis, nes po sito gydytojo niekur kitur nenoriu eiti, o tuo labiau prisiekiau, kad daugiau nenoriu jokiu reikalu tureti su moterim ginekologem, nes uztaikydavau tai ant tokiu ,,geruliu".

O kokios geros naujienos, reiks ir man su juo tartis, , man gimdymas balandzio pradzioj smile.gif
Atsakyti
Tarkis, tikrai nesigailėsi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maziausia @ 2006 10 26, 20:58)
Tarkis, tikrai nesigailėsi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tikiu, gydytojas tikrai nerealus smile.gif Bent jau kiek galiu palygint is konsultaciju, gimdyt dar pas nieka negimdziau tai nelabai ir sulygint yra su kuo
Atsakyti
labas visoms 4u.gif

o ar tiesa, kad KMUK daugelis naujagimiu uzsikrecia streptokoku???
sako jis ten nuo seniausiai tuno, ir as asmenishkai dvi drauges turiu, kurios parsiveze sita kaka is KMUK g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmonca @ 2006 10 27, 10:15)
labas visoms  4u.gif

sako jis ten nuo seniausiai tuno, ir as asmenishkai dvi drauges turiu, kurios parsiveze sita kaka is KMUK  g.gif

Uz kitus pasakyt negaliu,bet pati as abu vaikucius gimdziau KMUK ir ne vienas tuo bjauriuoju streptokoku nebuvo apkrestas schmoll.gif is musu aplinkos zmoniu, kuriu vaikuciai gime KMUK, taip pat ne vienas "nepasigavo" schmoll.gif
Atsakyti
Nu nežinau, mano mažoji karalaitė taip pat grįžo namučio sveikutėlė. thumbup.gif
Aš nelabai ir suprantu, kodėl dauguma visaip "varo" ant tų klinikų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmonca @ 2006 10 27, 11:15)
labas visoms  4u.gif

sako jis ten nuo seniausiai tuno, ir as asmenishkai dvi drauges turiu, kurios parsiveze sita kaka is KMUK  g.gif

Pirma karta girdziu...
Atsakyti