Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

Labai dekoju uz numeriuka 4u.gif
Atsakyti
Labai gaila, kad sis gydytojas tuo laiku, kai man reikes gimdyti, iseina atostogu verysad.gif Gal kas galetu parekomenduoti kazka panasaus ?
Atsakyti
QUOTE(Dinuska @ 2009 06 16, 17:14)
Labai gaila, kad sis gydytojas tuo laiku, kai man reikes gimdyti, iseina atostogu  verysad.gif  Gal kas galetu parekomenduoti kazka panasaus ?

O kada jis atostogaus?
Atsakyti
QUOTE(Nesapnuok @ 2009 06 16, 19:58)
O kada jis atostogaus?

bus jau grizes rugpjuti

didelis dekui siam nuostabiam gydytojui
Atsakyti
QUOTE(Dinuska @ 2009 06 16, 16:14)
Labai gaila, kad sis gydytojas tuo laiku, kai man reikes gimdyti, iseina atostogu  verysad.gif  Gal kas galetu parekomenduoti kazka panasaus ?

Na kai as gimdziau ir jis vaziavo i koomondiruote tai pats nurode pas ka kreiptis (pas Kliucinska). Kad ir atostogauja ant ledo nepalieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wowerike @ 2009 06 16, 23:08)
bus jau grizes rugpjuti

Na tikėkimas tada as nepagimdysiu anksciau kaip rugpjūtį mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
Jis atostogaus nuo liepos antros savaites iki rugpjucio vidurio. O Kliucinskas irgi liepa atostogauja, taip kad nieko gero...
Atsakyti
QUOTE(Dinuska @ 2009 06 17, 11:13)
Jis atostogaus nuo liepos antros savaites iki rugpjucio vidurio. O Kliucinskas irgi liepa atostogauja, taip kad nieko gero...

man sake liepa atostogaus, o rugpjuti jau gris. Liepe rugpjuti pasirodyt. Gal kas pasikeite g.gif

O siaip tai kmuk daug geru ginu - maciuleviciene, gintautas, simonaviciute, bagusyte ir t.t.. Visi tikrai neatostogaus vienu metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 06 17, 11:20)
man sake liepa atostogaus, o rugpjuti jau gris. Liepe rugpjuti pasirodyt. Gal kas pasikeite  g.gif

man ir ta pati sake. rugpjuti i apziura smile.gif o sake tai uzvakar.
Atsakyti
Nujo vasara atostogų metas ir nieko cia nepadarysi g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ,man gimdyti rugsėjo pradžioje,labai noriu susitarti su T.Biržiečiu,turiu jo telefono nr.,bet dar neskambinau.Nežinau kada čia tariamasi,ar ne per anksti dar?
Šiaip problemų su nėštumu kolkas neturiu,tai nežinau ar jis sutinka visoms padėti gimdant.Gal būna atveju,kad atsako,nes norinčių turbut nemažai?
Visokių minčių kyla,todėl nedrįstu vis paskambinti.
Girdėjau,kad dabar gydytojai taip tartis bijo,kad susimokėjus į kasą,už gydytojo pasisamdymą,tada tik sutinka.
Gal kažką galite patarti.Nes pirmą kart gimdžiau nesitarus,tai nieko nežinau,kaip ten tariamasi.
Atsakyti
QUOTE(Viktorija9 @ 2009 06 20, 00:55)
Sveikos smile.gif ,man gimdyti rugsėjo pradžioje,labai noriu susitarti su T.Biržiečiu,turiu jo telefono nr.,bet dar neskambinau.Nežinau kada čia tariamasi,ar ne per anksti dar?
Šiaip problemų su nėštumu kolkas neturiu,tai nežinau ar jis sutinka visoms padėti gimdant.Gal būna atveju,kad atsako,nes norinčių turbut nemažai?
Visokių minčių kyla,todėl nedrįstu vis paskambinti.
Girdėjau,kad dabar gydytojai taip tartis bijo,kad susimokėjus į kasą,už gydytojo pasisamdymą,tada tik sutinka.
Gal kažką galite patarti.Nes pirmą kart gimdžiau nesitarus,tai nieko nežinau,kaip ten tariamasi.

visų pirma, manau, tartis reikėtų ne telefonu, o su juo susitikus smile.gif šiaip jis Gydytojas iš didžiosios raidės, todėl, manau, jei tik išreikši tokį pageidavimą gimdyt su jo pagalba, tikrai turėtų neatsakyt 4u.gif
Atsakyti