QUOTE(siauras @ 2009 06 04, 17:32)
tai kokiom sumom siais metais atsidekojama .nejaugi taip sunku parasyti konkriacia suma ? Uz paprasta gimdyma . Juk tiek mazai klausiu .
tam yra atskiros temos, o cia aiskiai pasake, kad kas kaip gali tas taip atsidekoja.
taip, kas kaip gali tas taip atsidekoja. sitas gydytojas isvis linkes jokiu dovanu neimti ir labai ten viskas komplikuotai gaunasi...tenka pasistumdyt
QUOTE(saule^ @ 2009 06 04, 17:43)
taip, kas kaip gali tas taip atsidekoja. sitas gydytojas isvis linkes jokiu dovanu neimti ir labai ten viskas komplikuotai gaunasi...tenka pasistumdyt
pritariu pasisakymui, nes kad paimtu dovanele dar reikejo itikineti Labai supratingas zmogus
Papildyta:
QUOTE(siauras @ 2009 06 04, 17:32)
tai kokiom sumom siais metais atsidekojama .nejaugi taip sunku parasyti konkriacia suma ? Uz paprasta gimdyma . Juk tiek mazai klausiu .
gali pati pabandyti ivertinti, kiek laiko zmogus su tavim praleidzia gimdykloj, pvz pas mus prabuvo nuo 12 dienos iki 5.30 ryto, o reikia ivertinti tai kad 8 val vel i darba, zmogus seimos nemato, bet pinigeliu niekada nepraso ... be to auksiniai jo zodziai "jus labai faini zmones, su malonumu pasedejau visa nakti"
apie pinigus ieskok kitoj temoj.
QUOTE(saule^ @ 2009 06 04, 17:43)
visiskai su tuo sutinku, ir cia ne vieta viesai forume skelbti kokia suma atsidekojome gydytojui!juk pagalvokit jeigu jis pats pasiskaito (na gal jis tam laiko neturi) arba jo seimos nariai, o tikiu kad paskaito, tai tikrai nemalonu kai viesai apie tai kalbama
yra tam atskiros temos apie "gimdymo kaina susitarus su gydytoju", is ten ir galima orientuotis siu dienu kaina, o mes sitam forume tik patvirtinam, kad pas ji tikrai "stafkiu" nera ir jis dirba ne pagal sumos dydi ir dar plius su jo paties uzsidirbtais pinigeliais tenka pasistumdyt....
QUOTE(Garbaniukė @ 2009 06 04, 15:58)
dar nemaciau tokio gyd, kuris uz pinigusnedarytu s/c. dabar visi nori pinigu, o uz s/c daugiau ir moka. tad viskas imanoma
tai ko gero bus pirmas kartas su tokiu susipažinti... O jei cezario prašysitės jau gimdymo metu, tai iš viso priims už akordinių sąrėmių poveikį . Tikrai ne viena mūsų jau nebeišturėdamos skausmo rėkėm: cezario...
QUOTE(saule^ @ 2009 06 04, 16:01)
sis Zmogus uz naturalu gimdyma. ir tik naturalu.
ne visai taip. Jis tikrai nekiš nebūtinų vaistų, nedarys cezario vien dėl to, kad gimdyvė nori. Bet jo auksinė frazė: už kankčias niekas medalio neduos. Todėl jei nebus kokių kliūčių ir gimdyvė norės epidūro, jis nepuls atkalbinėti. Kitas dalykas, jei atsidarymas bus virš 6cm ir matysis, kad ir taip viskas sklandžiai greitai einasi, gali būti, kad epidūro ir nesulauksite. Aš abu kartus gimdžiau natūraliai. Antrą kartą viskas labai greitai vyko, nes atvažiavau jau su 7-8cm atsidarymu. Aišku, prašyto epidūro nebegavau. Tuo metu, kai supranti, kad teks su savo skausmu kapanotis pačiai, gal ir gali gimti kažkoks piktumas. Bet kai prablaivėji, tai jo paaiškinimas neturi nei vieno kabliuko: aš galėjau suorganizuoti jums epidūrą, bet jo poveikio greičiausiai nebūtumėt sulaukusi ir pagimdžiusi anksčiau. Po to prasideda kalbos, nu va, gavau epidūrą, man jis neveikė... pagaliau, tam, kad suleisti nuskausminančius, gimdyvė kažkiek laiko turi ramiai pagulėti. O visos mes puikiai žinom kaip išeina ramiai pragulėti per sąrėmį
QUOTE(Nikkita @ 2009 06 05, 20:19)
ne visai taip. Jis tikrai nekiš nebūtinų vaistų, nedarys cezario vien dėl to, kad gimdyvė nori. Bet jo auksinė frazė: už kankčias niekas medalio neduos. Todėl jei nebus kokių kliūčių ir gimdyvė norės epidūro, jis nepuls atkalbinėti. Kitas dalykas, jei atsidarymas bus virš 6cm ir matysis, kad ir taip viskas sklandžiai greitai einasi, gali būti, kad epidūro ir nesulauksite. Aš abu kartus gimdžiau natūraliai. Antrą kartą viskas labai greitai vyko, nes atvažiavau jau su 7-8cm atsidarymu. Aišku, prašyto epidūro nebegavau. Tuo metu, kai supranti, kad teks su savo skausmu kapanotis pačiai, gal ir gali gimti kažkoks piktumas. Bet kai prablaivėji, tai jo paaiškinimas neturi nei vieno kabliuko: aš galėjau suorganizuoti jums epidūrą, bet jo poveikio greičiausiai nebūtumėt sulaukusi ir pagimdžiusi anksčiau. Po to prasideda kalbos, nu va, gavau epidūrą, man jis neveikė... pagaliau, tam, kad suleisti nuskausminančius, gimdyvė kažkiek laiko turi ramiai pagulėti. O visos mes puikiai žinom kaip išeina ramiai pragulėti per sąrėmį
sutinku o rasydama, kad jis tik uz naturalu gimdyma, turejau omeny, kad uzgaidu kvailu nepildys, bet jei reikes, visada darys ir epidura ir cezari ir kitus reikalingus dalykus. ir jokiu budu nekankins, jei pamatys, kad jegos baigiasi ar is skausmo akys temsta..
QUOTE(siauras @ 2009 06 04, 16:56)
miela Populi .man sakai kad neetiska sitaip klausti. O daktaram etiska imti pinigus tokiom sumom i kisene kysi .
zinai susidaro ispudis, kad renki info apie KMUK kliniku ginekologus.vienoje temoje ikyriai klausineji apie gyd.Butylkina, kitoje- ape gyd.Maciuleviciene, sitoje- apie gyd.Birzieti
man, atrodo, elementaru, jei samdaisi gydytoja, o taip ir yra, kai gimdai susitarus, tai ir moki.o kiek moketi, dazniausiai nutaria pats pacientas, kaina svyruoja nuo 500 iki 1000 Lt. taip, kad kiek kas nori, tiek, tas moka.o jei nenori nieko moket, gimdyk nesusitarus
QUOTE(liepa27 @ 2009 06 07, 16:17)
zinai susidaro ispudis, kad renki info apie KMUK kliniku ginekologus.vienoje temoje ikyriai klausineji apie gyd.Butylkina, kitoje- ape gyd.Maciuleviciene, sitoje- apie gyd.Birzieti
man, atrodo, elementaru, jei samdaisi gydytoja, o taip ir yra, kai gimdai susitarus, tai ir moki.o kiek moketi, dazniausiai nutaria pats pacientas, kaina svyruoja nuo 500 iki 1000 Lt. taip, kad kiek kas nori, tiek, tas moka.o jei nenori nieko moket, gimdyk nesusitarus
o kokiu tikslu renka? vat kur klausimas?
Gal kuri nors gali man i AZ atsiust Birziecio mobilu telefona. Is anksto aciu
QUOTE(vdapr @ 2009 06 08, 20:31)
Gal kuri nors gali man i AZ atsiust Birziecio mobilu telefona. Is anksto aciu
labai aciu, telefona viena mergyte jau parase...