Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

QUOTE(Corny @ 2009 06 04, 09:40)
Kad kazi zinokit ar daro jis CZ siaip paprasius,Nes kiek zinau moterytes gauna atsakyma;-jei norit cezario ne pas mane pataiket  4u.gif

man dare cezari. bet tik tada kai nebuvo kitos iseities, nes jau sprendesi gyvybes ir mirties klausimas leliukui ir man...tada jau dare ir nebeklause ir nebeatkalbinejo, tiesiog emesi ir dare...bet viskas ok, tik geriausi atsiliepimai, demesys ir rupestis thumbup.gif
o is pat karto, tai pasake aiskiai - pagimdysi ir taip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saule^ @ 2009 06 04, 14:07)
man dare cezari. bet tik tada kai nebuvo kitos iseities, nes jau sprendesi gyvybes ir mirties klausimas leliukui ir man...tada jau dare ir nebeklause ir nebeatkalbinejo, tiesiog emesi ir dare...bet viskas ok, tik geriausi atsiliepimai, demesys ir rupestis thumbup.gif
o is pat karto, tai pasake aiskiai - pagimdysi ir taip lotuliukas.gif

Man jis irgi CP dare, nes nebuvo kitos iseities, iki tol prasikankinau bele kiek laiko. Jau po to pats ir pasiule.
Atsakyti
Tai o kokia pinigu suma atsilyginot
Papildyta:
tai o kodel niekas neraso konkrecios sumos kiek mokejo.
Papildyta:
seis metais
Atsakyti
QUOTE(siauras @ 2009 06 04, 15:25)
Tai o kokia pinigu suma atsilyginot
Papildyta:
tai o kodel niekas neraso konkrecios sumos  kiek mokejo.
Papildyta:
seis metais

todėkl kad taip rašyti neetiška doh.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2009 06 04, 10:11)
ššis gydytojas niekada nedarys cezario jei jis nebutinas  4u.gif  niekada neduos jokių vaistų jei jų nereik  4u.gif  šis gydytojas visada žiurės lliuko ir mamytės sgveikatos, o ne pinigų  wub.gif  Ir tikrai niekada nepasakys kiek jam turi mokėt ir ar per mažai ar per daug sumokėjai. Tik po gimdymo pati suprasi, kad tu esi jam taip dėkinga kad negali įvertinti pinigais  biggrin.gif O jau kiek galėsi tiek atsidėkosi  4u.gif

labai teisingi zodziai! 4u.gif
ir as pas ju gimdziau, nuskausminamuju prireike, nes labai ilgai viskas uztruko, bet siaip viskas blic. kai suplanuosim kita mazyli, butinai gimdysiu pas T. Birzieti. Didelis ACIU 4u.gif
Atsakyti
as smalsute labai. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
miela Populi .man sakai kad neetiska sitaip klausti. O daktaram etiska imti pinigus tokiom sumom i kisene kysi .
Atsakyti
dar nemaciau tokio gyd, kuris uz pinigusnedarytu s/c. dabar visi nori pinigu, o uz s/c daugiau ir moka. tad viskas imanoma
Atsakyti
cia labai paprasta.
pagal uzsakyma T.Birzietis nedarys cezario jokiu budu.
jei butinai norite cezario, kreipkites kitur. jis daro tik tada, kai tai butina ir be pjuvio gali viskas baigtis liudnai.
sis Zmogus uz naturalu gimdyma. ir tik naturalu.
Atsakyti
QUOTE(Garbaniukė @ 2009 06 04, 16:58)
dar nemaciau tokio gyd, kuris uz pinigusnedarytu s/c. dabar visi nori pinigu, o uz s/c daugiau ir moka. tad viskas imanoma

jeigu nori cezario ne i ta duris ziuri mirksiukas.gif

As pirma gimdziau naturaliai, antra cezaris (abu pas birzieti) Cazario net pati nenorejau, bet buvo planuotas, nes taip reikejo.
Atsakyti
QUOTE(siauras @ 2009 06 04, 16:56)
miela Populi .man sakai kad neetiska sitaip klausti. O daktaram etiska imti pinigus tokiom sumom i kisene kysi .

o jus kazkas vercia duoti?
Atsakyti
QUOTE(siauras @ 2009 06 04, 16:56)

Niekas nevercia moketi mirksiukas.gif Bet kai zmogu prikeli viduri nakties ir jis nebudejimo laiku atvaziuoja padeti tavo dziaugmeliui ateiti i si pasauli... manau zmogiska atsidekoti 4u.gif
O apie si gydytoja tik geriausi atsiliepimai thumbup.gif as ne tik gimdziau pas ji, bet ir visa trecia trimestra lankiausi wub.gif labai labai siltas zmogus thumbup.gif
Atsakyti