Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

QUOTE(Nikkita @ 2009 03 28, 14:27)
didžiausi sveikinimai (turim bendradienius wink.gif )

O tikrai thumbup.gif Ačiū už sveikinimus 4u.gif Sėkmės visoms mamytės. 4u.gif
Atsakyti
Gal ir pasikartosiu, bet tik geriausi atsiliepimai apie si gyd. Tokiu gyd. nedaug, gerai reikia paieskoti ir kad man teko buti jo prieziuroje, as labai patenkinta. Buvau rami, nors nestumas buvo ne is lenguju (buvo ne viena nestumine liga). Jis nerizikuoja jei nera tikras, kad viskas bus gerai. Galejo buti ir taip, kad buciau nepamacius savo mazojo, bet uz tai turiu dekoti Gyd. T.Birzieciui. Visu pirma tai Gyd. is didziosios raides, vien profesonalumo prasme, vien pasakius simptomus, jau jis man sako kas tai per liga galetu buti, kokios pasekmes, o poliklinikos ginekologe, kai pasakiau, ziurejo kaip naujai isgirdus. Dar vienas didelis pliusas, kad jis yra uz naturaluma. Kai lauksim antro skruzdeliuko, tikiuosi, jis gales mums padeti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brigituk: 30 kovo 2009 - 22:23
sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif
as su tokiu klausimeliu pas jus?gal kuri turit sito gyd. foto?buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(Edgarita @ 2009 04 08, 12:33)
sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif
as su tokiu klausimeliu pas jus?gal kuri turit sito gyd. foto?buciau labai dekinga

KMUK tinklalapyje tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinot kiek laiko Birzietis dirba KMUK?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Prieš nepilną savaitėle apsilankiau pas gdytoją Biržietį. Labai malonus ir atidus gydytojas. Norėčiau pas jį gimdyt.
QUOTE(ritukasx @ 2009 01 15, 12:26)
O kas del vizitu, tai ir is musu jis neimdavo. Ir dar girdejau ir is kitu mamyciu, kad jis nelabai megsta imti dar neatlikus darbo, t.y. nepagimdzius  smile.gif 

O dėl pinigėlių davimo tai jau tikrai ax.gif Pakliuvau į nemalonią situaciją. Po konsultacijos (nes priėmė be talono) atsilyginau palikdama pinigėlį, bet jis nebuvo patenkintas, lyg net pyktelėjo. blush2.gif Bet kadangi pamatė kai buvau prie durų beveik, tai teko paiimt jam. Kitą kartą tkrai neduočiau.
Nu o po gimdymo (jei priims gimdyt aišku) bandysiu atsilygint ax.gif
Atsakyti
As lankausi pas sita gydytoja wub.gif susitikus apima tokia ramybe ...taip nuramina...taip paguodzia...reta tokiu ginu wub.gif Gimdysiu tik pas ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simona/// @ 2009 04 08, 16:18)
Sveikos, gal zinot kiek laiko Birzietis dirba KMUK?

tai pagal amziu galima orientuotis smile.gif. sakyciau jam apie 40, na tai 15 meteliu tikriausiai jau dirba.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 05 11, 09:45)
tai pagal amziu galima orientuotis smile.gif. sakyciau jam apie 40, na tai 15 meteliu tikriausiai jau dirba.

40 dar neturi blush2.gif 35-37 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 05 11, 09:37)
40 dar neturi blush2.gif  35-37 4u.gif

gali but. as cia taip spejau blush2.gif
nes jo vyriausiam sunui 17 metu, tai mazdaug primeciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 05 11, 10:43)
gali but. as cia taip spejau  blush2.gif
nes jo vyriausiam sunui 17 metu, tai mazdaug primeciau smile.gif

Tai vat tada jam 37 reiskiasi rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
fool.gif
Atsakyti