gal galite parasyti i AŽ kiek kainavo CP
Malonu girdeti gerus atsiliepimus apie si gydytoja.
Man ir iskilo klausimas apie atsidekojima, gal galit kas susiduret parasyt i AZ kiek mazdaug planuoti?
Man ir iskilo klausimas apie atsidekojima, gal galit kas susiduret parasyt i AZ kiek mazdaug planuoti?
As irgi l. noreciau kainyciu i az. planuoju gimdyti pas ji.
Didelis dekui, kas atsius.
Didelis dekui, kas atsius.
Taip pat buciau labai dekinga, jeigu parasytumet i AZ, kiek jums kainavo gimdymas pas si gydytoja. Planuoju pas ji gimdyti
Ir dar labai prasau, atsiuskit man jo kontaktini telefona. Busiu labai dekinga!
Ir dar labai prasau, atsiuskit man jo kontaktini telefona. Busiu labai dekinga!
QUOTE(Diax @ 2008 10 01, 17:30)
Atsidėkojote gydytojui? Jei ne paslaptis, kokia buvo suma
labai pagelbetu, jei pasidalintumete info i AZ apie apytiksle suma,
aciukas
Jau nekarta buvo kalbeta apie kainas, paminetas viesai gydytojo telefonas. negi taip sunku paskaitinet kelis lapus atgal ar pasinaudot paieska?
Aš taip pat lankausi ir ketinu gimdyti pas šį nuostabų žmogų bei gydytoją, bet man greičiausia bus cezaris. Būčiau labai dėkinga toms, kurios parašytumėte man i AZ kaip Jūs atsidėkodavot šiam gydytojui už vizitą ir kiek už cezarį. Labai lauksiu Jūsų žinučių ir iš anksto dėkoju
Nesupykit, bet jau nervas ima del tu klausimu, kiek ir kaip atsidekojot gydytojui
Tai jeigu as pasakysiu, kad daveme 2000lt, tai ka ir jus tiek duosit?
O kita pasakys, daviau 300 lt. Tai kas tada?
Taigi isvada ta, kiek galit - tiek ir duokit, kiekvienas pagal savo kisene sprendzia Sis gydytojas neturi jokiu nustatytu kainu, ir jo darbas nepriklauso nuo sumos dydzio, nes jis yra gydytojas is pasaukimo
Taigi isvada ta, kiek galit - tiek ir duokit, kiekvienas pagal savo kisene sprendzia Sis gydytojas neturi jokiu nustatytu kainu, ir jo darbas nepriklauso nuo sumos dydzio, nes jis yra gydytojas is pasaukimo
QUOTE(ritukasx @ 2009 01 15, 12:58)
Nesupykit, bet jau nervas ima del tu klausimu, kiek ir kaip atsidekojot gydytojui
siaubas koki mes pikti, tikrai nenorėjau nieko įžeisti, o ir 2000 man šiam gydytojui tikrai būtų negaila, bet aš labiau norėjau sužinoti, kaip atsidėkoti už vizitą, nes anksčiau jis iš manęs niekada nėra paėmęs, po to labai nepatogu būdavo, tai ir norėjau paklausti, nes kai eidavau pas kitus ir jie to tik ir laukdavo, tai man dabar labai keista, todėl ir norėjau paklausti
QUOTE(neniukas @ 2009 01 15, 13:03)
siaubas koki mes pikti, tikrai nenorėjau nieko įžeisti, o ir 2000 man šiam gydytojui tikrai būtų negaila, bet aš labiau norėjau sužinoti, kaip atsidėkoti už vizitą, nes anksčiau jis iš manęs niekada nėra paėmęs, po to labai nepatogu būdavo, tai ir norėjau paklausti, nes kai eidavau pas kitus ir jie to tik ir laukdavo, tai man dabar labai keista, todėl ir norėjau paklausti
Nepikta as
O kas del vizitu, tai ir is musu jis neimdavo. Ir dar girdejau ir is kitu mamyciu, kad jis nelabai megsta imti dar neatlikus darbo, t.y. nepagimdzius
O mes atsidekojom taip pat po visko
QUOTE(ritukasx @ 2009 01 15, 12:58)
Mane tai ir pyktis ima, kai zinutes tik apie mokesti Cia atiliepimai apie gydytoja,o ne apie kiekvieno kisene
Nera prievoles moketi.O jei nori atsidekoti tai yra kiekvieno asmeninis reikalas ir ismone Nebutina juk grusti vokeli i kisene, negi nera kitokiu butu atsidekoti ir isreiksti pagarba gydytojui