Ir prisijuokiau, ir apsiverkiau, cia beskaitydama Jusu istoriju Jauciu, kad ir as bandysiu registruotis klinikose, gal gyd. T. Birzietis pades man savo leliu gimdoje isvysti, nes iki siol, mano gine dar nemato Labai labai lauksiu gyd. telefono i az. Aciukas
jo numeriukas 868745204 as pas ji ketinu gimdyti. jau buvau vienoje konsultacijoje, sia savaite arba kita vaziuosiu vel. dziaugiuosi kad visos ji taip giriat, kazkaip ramiau pasidare kad gera gydytoja pasirinkom
QUOTE(Debesiukee @ 2008 03 25, 13:06)
jo numeriukas 868745204 as pas ji ketinu gimdyti. jau buvau vienoje konsultacijoje, sia savaite arba kita vaziuosiu vel. dziaugiuosi kad visos ji taip giriat, kazkaip ramiau pasidare kad gera gydytoja pasirinkom
Sveikute, o gal jau numatet kiek pinigeliu jam duosit? Sekmes sulaukiant savo stebukliuko!
Sveikutės
Noriu ir as pagirti gyd. Biržietį, super gydytojas, labai džiaugiuosi, kad pasirinkom būtent jo pagalbą gimdant. Prieš gimdymą lankiausi keliose konsultacijose pas gyd. Biržietį, tai viską darė, ko tik reikėjo: ir tonusiukus matavom, ir ultragarsą darėm, (ko savo poliklinikoje jau nesulaukiau, kadangi ten tik vieną kartą per nėštumą daro ultragarsą, o apie tonu matavimą iš vis nieks nieko nekalbėjo); ir šiaip maloniai bendravom su gydytoju, vis drasindavo mane
Mano sūneliui jau viena savaitėlė, gimdymas pavyko puikiai, man buvo darytas skatinimas, kadangi mūsų mažius užsibuvo pilvelyje. Ačiu dievui, su gydytojo pagalba viskas pavyko puikiai: nei plyšo, nei kirpo, nei pjovė, o svarbiausia vaikiukas gimė sveikutis
Noriu ir as pagirti gyd. Biržietį, super gydytojas, labai džiaugiuosi, kad pasirinkom būtent jo pagalbą gimdant. Prieš gimdymą lankiausi keliose konsultacijose pas gyd. Biržietį, tai viską darė, ko tik reikėjo: ir tonusiukus matavom, ir ultragarsą darėm, (ko savo poliklinikoje jau nesulaukiau, kadangi ten tik vieną kartą per nėštumą daro ultragarsą, o apie tonu matavimą iš vis nieks nieko nekalbėjo); ir šiaip maloniai bendravom su gydytoju, vis drasindavo mane
Mano sūneliui jau viena savaitėlė, gimdymas pavyko puikiai, man buvo darytas skatinimas, kadangi mūsų mažius užsibuvo pilvelyje. Ačiu dievui, su gydytojo pagalba viskas pavyko puikiai: nei plyšo, nei kirpo, nei pjovė, o svarbiausia vaikiukas gimė sveikutis
Sveikos.
Mano širdelė taip pat linksta prie šio gydytojo. Sakykit, kokio laiko nėštumas buvo, kai su juo tarėtės dėl gimdymo? Ar jis atvažiuoja naktį ir nedarbo metu? Na ir, žinoma, domina atlygis (galima ir į AŽ)
Mano širdelė taip pat linksta prie šio gydytojo. Sakykit, kokio laiko nėštumas buvo, kai su juo tarėtės dėl gimdymo? Ar jis atvažiuoja naktį ir nedarbo metu? Na ir, žinoma, domina atlygis (galima ir į AŽ)
QUOTE(Dulkelė @ 2008 04 07, 18:45)
Sveikos.
Abu vaikai gimė naktį.
Dukrą gimdyti išsitempėm daktarą iš kalėdinio daktarų vakarėlio (dar su pripieštais ūsais į klinikas atvažiavo )
Sūnus užsimanė gimti kitą naktį po daktaro budėjimo.
Aišku, jei daktaras ne Lietuvoj, tai vargiai ar lauksite kol sugrįš . Buvo kelios dienos, kai daktarėlis įtikinėjo, kad mums ne laikas dar gimdyti, nes jis nebuvo Kaune. Įtikino
QUOTE(Nikkita @ 2008 04 07, 23:09)
Abu vaikai gimė naktį.
Dukrą gimdyti išsitempėm daktarą iš kalėdinio daktarų vakarėlio (dar su pripieštais ūsais į klinikas atvažiavo )
Aišku, jei daktaras ne Lietuvoj, tai vargiai ar lauksite kol sugrįš . Buvo kelios dienos, kai daktarėlis įtikinėjo, kad mums ne laikas dar gimdyti, nes jis nebuvo Kaune. Įtikino
mane irgi itikino kelias dieneles paluketi ir negimdyti, kol gris i Kauna is savo isvykos pavakare grizo ir uz keliu valandu jau susitikom gimdykloj
QUOTE(saule^ @ 2008 04 08, 08:00)
mane irgi itikino kelias dieneles paluketi ir negimdyti, kol gris i Kauna is savo isvykos pavakare grizo ir uz keliu valandu jau susitikom gimdykloj
Man taip pat buvo laukiau laukiau kol gryš iš Nidos ir tada jau gimdžiau
QUOTE(saule^ @ 2008 04 08, 08:00)
QUOTE(NaiLi @ 2008 04 08, 08:10)
svarbiausia mokėti įtikinti
QUOTE(NaiLi @ 2008 04 08, 09:10)
tai vat ir as siaip taip sulaukiau is Nidos
Sveikos mergaites, na as ir apie si gydytoja galiu pasakyt nors teko tik viena karta susidurti su juo kai pradejau truputeli teplioti nuvykom su vyru i klinikas, jis kaip tik ta nakti budejo. apziurejo, padare echo, sake viskas vietoj viskas tvarkoj. paliko labai gera ispudi, tik pamirsau paklausti pavardes. pati iki siol lankiausi privaciai vilniuje pas gydytoja, sunkiai sekes pastot tai net iki vilniaus teko trenktis o dabar noriu i klinikas pereiti, nes ten noriu ir gimdyti taigi siandien gerai pasikuitus kmu psl radau jo nuotrauka ir atpazinau ir labai apsidziaugiau. vyrui is karto pasakiau noriu butent pas sita gydytoja tik va dabar iskilo dilema. i klinikas reikia su siuntimu eiti, nes kitaip girdejau kas karta reikia pinigelius moket,. o dabar is kur man gauti ta siuntima, nes as jau kiek metu privaciai lankiausi o i poliklinika nebepamenu kada paskutini karta buvau uzsukus, o reikia butinai ginekolges siuntimo ar uztektu pvz ir vidaus gydytojos? ir kas mazdaug turi buti nurodoma tame siuntime?