Apie gydytoja norejosi parasyti is karto po gimdymo, bet vis neradau laiko. Siaip galvojau, kad taip daktaras geras ir t.t.visos gerai atsiliepia ir nzn. to gerumo kol pati nepatyriau. Zinokit, tikrai negaliu apsakyti zodziais kokio gerumo sis gydytojas mano mergaite gime 4310, as pati smulki, o pagimdziau labai greitai ir be jokiu nuskausminimu. Deja tik teko ikirpt truputi, bet apie gimdyma geresniu atsiliepimu negali buti Tuo labiau, kad tai pirmasis ir jei buciau gimdziusi Tauragej, tai jauciu buciau plysusi i visas puses ir gal net nepragimdziusi, o Kaunae prie tokios prieziuros nuo puses 8 ryto iki be 15 min. 14 val. SUUPPEERR!!!
Akusere beja irgi labai gera ar cia papuole ar jis pasirinko nzn. Ina vardu jai irgi aciu didziulis.
Zodziu kas abejoja, tai nera ko, geriau speju nerasit
Papildyta:
QUOTE(nicas @ 2008 02 16, 11:52)
Labas visoms, kurios susidūrė su šiuo gydytoju. Turiu klausimų, tikiuosi kas nors galės man padėti.
Pastojau, dar nebuvau pas jokį gydytoją. Pas savo gine nenoriu eiti, ar įmanoma iš karto eiti pas Biržietį į klinikas be siuntimo?Aš įsivaizduoju, kad užsiregistruosiu klinikose, na jei be siuntimo, tai susimokėsiu ir viskas, nes norėčiau kad visą nėštumą prižiūrėtų tas, pas ką gimdysiu. Ar taip įmanoma?
Dėkui
Pastojau, dar nebuvau pas jokį gydytoją. Pas savo gine nenoriu eiti, ar įmanoma iš karto eiti pas Biržietį į klinikas be siuntimo?Aš įsivaizduoju, kad užsiregistruosiu klinikose, na jei be siuntimo, tai susimokėsiu ir viskas, nes norėčiau kad visą nėštumą prižiūrėtų tas, pas ką gimdysiu. Ar taip įmanoma?
Dėkui
gali vaziuoti ten uzsiregistruosi ir visa menesi nemokamai tau tyrimus darys ir t.t.man taip sake gydytojas daryti,nes siuntimo neturejau, bet ten registraturoj klausia pas koki gydytoja, tai vis tiek jam gausi pasiskambint pirmiau. O kainuoja 65 litus mes mokejom atrodo.
Sekmes!