Sveikos
Kažkada seniai buvau skaičius pasaikymus apie T.B., o po to ir nepabaigiau, nes maniau, kad dar man čia toooli toooli, o va kaip būna - praeitą savaitę vemiančią alpstančią su nusilpusiais judesiukais nuvežė į klinikas ir teko skambint T.B.
Tai atvažiavo po darbo, pažiūrėjo, kas ir kaip, nuramino. Paskui atvažiavo kitą dieną, echo padarė, išmatavo, vėl nuramino, ir dar kartą buvo atėjęs, pasakyti, kad neprieštarauja, kad mane jau namo išleidžia
Na buvau žodžiu nustebinta tokios gražios priežiūros ir rūpesčio
Tai va, o š ankstesnčių pasisakitymų man buvo labai įstrugę tai, kad jis nenori imti pinigėlių kol nepagimdai, tai taip ir neišdrįsau pasiųlyt, dabar net graužiuosi
šiaip sveikata tikrai buvo nekokia, galvoju, sakys nereikia, dar įsižeis, neturi tiek jėgų paskui stumdyt primyn atgal kaip kartais juk pasitaiko
Dabar kažkaip nesmagu darosi, atsidėkojau tik paprastu "labai Jums ačiū", gal reikia nuvažiuoti su kokia dovanėle?
Gal galit kuri į AŽ parašyti, kaip atsiskaitote už vizitą, kaip už gimdymą? Ar normaliai paima pinigėlius, ar geriau kokia dovanėlė? Jei pinigėlai, tai kiek duodate? Man tai normalu, kad imtų pinigus, juk gyventi tai reikia
Būsiu labai dėkinga