QUOTE(AgnePagne @ 2007 10 15, 09:10)
Nugi aiskiai pasake pora kartu, kad nemaiso jo su jokiu kitu gydytoju Ir nedarykit is Biržiečio Juk zmogui galejo buti uzejusi bangele, ne mesos gabalas juk jis, kuris neturetu nuotaiku, emociju, nuovargio.
Tikrai budavo taip kad nuejus tekdavo pralaukt 3val, kad pamatuodavo paklausydavo sesute, o sulaukus daktaro jis tik paziuredavo duomenis, pasakydavo viskas ok ir visogero. Nebent man budavo iskile kokiu nors klausimu, tada jau viska nuodugniai paaiskindavo. Del tarimosi gimdyt, as vis galvodavau kaip jau cia reiks tartis. Ka sakyt ir pan. O isejo savaime, artejant gimdymo terminui jis pats pasake, jeigu nubegs vandenys ar pajusit saremius skambinat man ir susitinkam klinikose. Del exo - gydytojas nedaro jos be reikalo. As pati stebejaus kodel tiek mazai exo, bet pries pat gimdyma exo dare bene kas dvi tris dienas. Man jau ir atsibode buvo Gal tiesiog mamyte is visu komentaru isivaizdavo kad tai bus KAZKAS TOKIOOO STEBUKLINGO Na bet viskas gi normalu. Visi mes zmones, kartais turim daug reikalu ir nematom nieko aplinkui. Kartais maziau ir norim su visais bendrauti Sekmes jums tolimesniame nestume ir gimdyme!