Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

QUOTE(AgnePagne @ 2007 10 15, 09:10)
Nugi aiskiai pasake pora kartu, kad nemaiso jo su jokiu kitu gydytoju  ax.gif Ir nedarykit is Biržiečio  notworthy.gif Juk zmogui galejo buti uzejusi bangele, ne mesos gabalas juk jis, kuris neturetu nuotaiku, emociju, nuovargio.

drinks_cheers.gif Tikrai budavo taip kad nuejus tekdavo pralaukt 3val, kad pamatuodavo paklausydavo sesute, o sulaukus daktaro jis tik paziuredavo duomenis, pasakydavo viskas ok ir visogero. Nebent man budavo iskile kokiu nors klausimu, tada jau viska nuodugniai paaiskindavo. Del tarimosi gimdyt, as vis galvodavau kaip jau cia reiks tartis. Ka sakyt ir pan. O isejo savaime, artejant gimdymo terminui jis pats pasake, jeigu nubegs vandenys ar pajusit saremius skambinat man ir susitinkam klinikose. Del exo - gydytojas nedaro jos be reikalo. As pati stebejaus kodel tiek mazai exo, bet pries pat gimdyma exo dare bene kas dvi tris dienas. Man jau ir atsibode buvo biggrin.gif Gal tiesiog mamyte is visu komentaru isivaizdavo kad tai bus KAZKAS TOKIOOO STEBUKLINGO smile.gif Na bet viskas gi normalu. Visi mes zmones, kartais turim daug reikalu ir nematom nieko aplinkui. Kartais maziau ir norim su visais bendrauti smile.gif Sekmes jums tolimesniame nestume ir gimdyme!
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Saulius @ 2007 10 13, 12:47)
jau senai zadu vis cia parasyti,bet niekaip neprisiruosiu.Visos labai patenkintos ir panasiai,bet as tai nieko gero negaliu pasakyti.Ir labai keista, ar cia visom toks geras,ar tas,kas kitaip su daktaru susidure niekas neraso...Buvau su siuntimu uzsirasiusi pas si daktara,nes buvau prisiskaiciusi cia supermamoj apie ji,ir jau galvoje turejau kad pas ji gimdysiu,tai galvojau eisiu pasiziureti.Kai pas ji prisiregistravau vubau  berods 7 men.nescia. Klinikose prasedejau su toloneliu 3 val.kol atejo mano eile pas daktara,mane apziurejo sesute,pamatavo centimetrine juostele pilva,pamatavo spaudima ir visa apziura tuom ir baigesi,isvare i kolidoriu,ir dar po geru 40 min. pakviete jau daktaras,jis manes nieko visiskai neziurejo,net nebuvo prisilietes,paskaite ka sesute irase t.y. koks spaudimas,pilvo ismatavimai ir viskas,del echoskopo net nesukau sau galvos,nes tikrai maciau kad jis nieko visiskai nezada daryti,dar bandziau uzsiminti,kad noreciau pas ji gimdyti,tai atsisukes tik sugebejo pasakyti: ANE? smile.gif

Nugi aiskiai pasake pora kartu, kad nemaiso jo su jokiu kitu gydytoju  ax.gif Ir nedarykit is Biržiečio  notworthy.gif Juk zmogui galejo buti uzejusi bangele, ne mesos gabalas juk jis, kuris neturetu nuotaiku, emociju, nuovargio.

Palaukit, jei butu blogas gydytojas, tokios eiles prie jo kabineto tikrai nesedetu, o jei nestumas vyksta sklandziai, nejau norit,kad priverstinai ziurinetu doh.gif Gyd. tikrai zino,kada ir ko reikia.
Ir dar pastebejimas: gyd. konsultacijai skirtos tik 3val. per savaite, jis ir taip visada sedi po darbo daznai iki 19val.(vietoj 18val.). Neimanoma, kad kiekvienai skirtu po pusvalandi ar valanda laiko, nes jau su siuntimais jam uzregistruoja nemazai zmoniu, plius nestukes eina be jokiu siuntimu joms patogesne valanda, as isvis neisivaizduoju, kaip jis tiek visko suspeja. Jei nepatinka, visada yra teise rinktis kita gydytoja. As lankausi pas ji 1,5m. Nei karto sito zmogaus nemaciau blogos nuotaikos,esu dekinga uz prieziura nestumo metu, uz patarimus ir uz savo maza stebukliuka aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 16 spalio 2007 - 11:14

Man dar klausimas:kaip galima vertinti gyd.,pas ji nebuvus g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2007 10 16, 12:14)
Palaukit, jei butu blogas gydytojas, tokios eiles prie jo kabineto tikrai nesedetu, o jei nestumas vyksta sklandziai, nejau norit,kad  priverstinai ziurinetu doh.gif Gyd. tikrai zino,kada ir ko reikia.
Ir dar pastebejimas: gyd. konsultacijai skirtos tik 3val. per savaite, jis ir taip visada sedi po darbo daznai iki 19val.(vietoj 18val.). Neimanoma, kad kiekvienai skirtu po pusvalandi ar valanda laiko, nes jau su siuntimais jam uzregistruoja nemazai zmoniu, plius nestukes eina be jokiu siuntimu joms patogesne valanda, as isvis neisivaizduoju, kaip jis tiek visko suspeja. Jei nepatinka, visada yra teise rinktis kita gydytoja. As lankausi pas ji 1,5m. Nei karto sito zmogaus nemaciau blogos nuotaikos,esu dekinga uz prieziura nestumo metu, uz patarimus ir uz savo maza stebukliuka  aciuks.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2007 10 16, 16:09)
Man dar klausimas:kaip galima vertinti gyd.,pas ji nebuvus g.gif

O as ji vertinu???
Atsakyti
Ir nedarykit is Biržiečio  notworthy.gif

QUOTE(AgnePagne @ 2007 10 16, 15:22)
O as ji vertinu???

Atsakymas pirma jusu zinute mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu man irgi buvo kad į mane ne tuo kampu pažiūrėjo, tai eina sau... biggrin.gif:D:D:D:D:D

Ai gal jūs geriau box.gif bash.gif o po to oro_buckis.gif , vis smagiau bus jūsų postus skaityti.
Visiems geras ir geriausias nebūsi. Kiekvienas renkasi daktarą tokį, kuris jam labiausiai tiktų. O klinikose pasirinkimo tikrai dabar yra ir visai neblogo. Yra tokių "užprogramuojamų" kur šypsenos plotis priklauso nuo banknoto dydžio, nesiginčiju, pati su tokia susidūriau. Bet gal ji tiesiog man nepatiko, gal kažkam tinka toks gydymo metodas...
Aš prieš Biržietį lenkiu savo šviesią galvą pirmiausia už žmogiškumą. Kuris jau čia iš mūsų toks be nuodėmės, ką? Klaidas darom visi. Tik tikras žmogus yra tas, kuris už savo klaidas pergyvena, o ne ieško pasiteisinimų. O tie nenusišypsojo, nepakalbino, nepalaikė už rankos... čia kaip sakoma, kai žmogui yra viskas labai gerai, tai ieškoma kabliukų, kur jų nėra...

Mes juokėmės su kita pora prie Biržiečio durų. Kuri iš mūsų dabar turėtume užeiti pirma? Vienbalsiai nusprendėm - nėštukės eina be eilės... Tą kartą jų buvo septynios biggrin.gif:D:D
Atsakyti
QUOTE(Nikkita @ 2007 10 17, 13:10)
Mes juokėmės su kita pora prie Biržiečio durų. Kuri iš mūsų dabar turėtume užeiti pirma? Vienbalsiai nusprendėm - nėštukės eina be eilės... Tą kartą jų buvo septynios biggrin.gif:D:D

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir kas laimejo?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2007 10 17, 12:16)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir kas laimejo?

Ta, kurią pakvietė Danga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2007 10 16, 16:34)
Atsakymas pirma jusu zinute mirksiukas.gif

Jooooo...... g.gif Gal man dar kaip ciucikui viena gera vieta imti laizyti? Ok, geras gydytojas, dievinam mes ji. Remsiuosi tik tu, kurios buvo nuomone, kad galeciau as, kuri nebuvo pas ji, girti girti girti ji ji ji.

Saulele, mieloji, nepatinka, kad nepagyriau brangiojo gydytojo???? Bet juk ir nesupeikiau. Ane? umn.gif
Atsakyti
Mamos gal kartais zinot kuria valanda per puko radija eina T.B. vedama laida "gydytojau patark" ?

http://www.kmu.lt/av...php?str_id=1626
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2007 10 17, 14:34)
Jooooo...... g.gif Gal man dar kaip ciucikui viena gera vieta imti laizyti? Ok, geras gydytojas, dievinam mes ji. Remsiuosi tik tu, kurios buvo nuomone, kad galeciau as, kuri nebuvo pas ji, girti girti girti ji ji ji.

Saulele, mieloji, nepatinka, kad nepagyriau brangiojo gydytojo???? Bet juk ir nesupeikiau. Ane?  umn.gif

nu šiaip tai kiekvienas turim savo nuomonę ir renkamės tai, kas arčiau dūšios. Bet kažkaip iš šito posto tai toks kartumas pasijuto. Nežinau kas ten buvo, bet žinau kad buvo blogai lotuliukas.gif
Ir ko tie žmonės taip mėgsta apkrėsti kitus neigiamom emocijom. Nu Saulelei buvo geras daktarėlis, nu kitai nėštukei ne toks geras. Bet čia atsirado trečias asmuo ir iš viso šito padarė genealią išvadą: NEŽINAU KAS TAS BIRŽIETIS, BET KAI KURIOS VIETOS JAM NELAIŽYSIU lotuliukas.gif . Aš irgi nelaižysiu, nors man tas daktarėlis labai geras buvo bigsmile.gif ,jau du vaikus pas jį gimdžiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkita: 17 spalio 2007 - 15:02