Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

QUOTE(Rokė @ 2007 07 10, 21:46)
Sveikos.Gal galit  į a.ž parašyt Biržiečio tel.numerį.Labai ačiū 4u.gif

parasiau, lengvo tau gimdymo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
aš daugiau tokių gydytojų nepažįstu thumbup.gif
Atsakyti
Aš gulėdama Kaune, konsultuojuosi pas Biržietį ir kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad tai super daktaras thumbup.gif . Greitu laiku vėl gulsiuos į akušerinį ir turbūt reiks ir man pas jį tartis.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2007 07 12, 19:53)
Aš gulėdama Kaune, konsultuojuosi pas Biržietį ir kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad tai super daktaras  thumbup.gif . Greitu laiku vėl gulsiuos į akušerinį ir turbūt reiks ir man pas jį tartis.

patikek, tikrai nenusivilsi, pats geriausias gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2007 07 12, 23:31)
patikek, tikrai nenusivilsi, pats geriausias gydytojas thumbup.gif

drinks_cheers.gif pritariu visom keturium drinks_cheers.gif
Atsakyti
as irgi pas ji gimdyti susitariau ir dabar pries gimdyma lankausi smile.gif jau spejau patirt, kad siltas ir su geru jumoro jausmu zmogus, kazkaip sukelia pasitikejima ir daug ramiau jauciuosi thumbup.gif ir kas manau labai svarbu - net mano vyrui patiko thumbup.gif . tikiuosi jo priziurima pagimdysiu skalndziai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saule^ @ 2007 07 15, 14:15)
as irgi pas ji  gimdyti susitariau ir dabar pries gimdyma lankausi smile.gif jau spejau patirt, kad siltas ir su geru jumoro jausmu zmogus, kazkaip sukelia pasitikejima ir daug ramiau jauciuosi  thumbup.gif ir kas manau labai svarbu - net mano vyrui patiko thumbup.gif . tikiuosi jo priziurima pagimdysiu skalndziai tongue.gif

tai ir tave, taip iseina, apsieme "saugoti" ir per atostogas thumbup.gif super daktaras cool.gif
Atsakyti
Mane Birzietis apziurejo "per klaida" smile.gif , na tiksliau neplanuotai smile.gif bet tikrai neisgirdau ir nepajutau nei vieno priekaisto, kad tu ne mano paciente ir kodel as dabar tureciau tavim rupintis. Man jisai labai patiko. Gaudysim leliuka ir registruosimes pas Birzieti:)
Atsakyti
Gimdziau pries keleta dieneliu, tikrai nuostabus gydytojas thumbup.gif Net vaziuot gimdyt ramiau buvo, nes gydytoju pasitikejau labiau nei savimi smile.gif Dziaugiuosi ir uz jus, kad pasirinkot butent ji, nes tokia svarbia gyvenimo akimirka butent toks zmogus ir reikalingas - suprantantis, pajuokaujantis, padrasinantis, uzjauciantis ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2007 07 17, 11:08)
Gimdziau pries keleta dieneliu, tikrai nuostabus gydytojas  thumbup.gif  Net vaziuot gimdyt ramiau buvo, nes gydytoju pasitikejau labiau nei savimi smile.gif Dziaugiuosi ir uz jus, kad pasirinkot butent ji, nes tokia svarbia gyvenimo akimirka butent toks zmogus ir reikalingas - suprantantis, pajuokaujantis, padrasinantis, uzjauciantis ir t.t.  smile.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NaiLi @ 2007 07 15, 19:58)
tai ir tave, taip iseina, apsieme "saugoti" ir per atostogas thumbup.gif  super daktaras cool.gif

apsieme biggrin.gif kuo as ir dziaugiuosi smile.gif
sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule^ @ 2007 07 20, 20:59)
apsieme biggrin.gif kuo as ir dziaugiuosi smile.gif
sekmes tau 4u.gif

sekmes ir tau 4u.gif
Atsakyti