Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

Sveikutes.....as taip pat gimdysiu pas birziety. man bus atliktas planinis cezario pjuvis...taigi noriu paklausti gal kas buvot susidure su panasia situacija ir kiek pinigeliu kam davet.....man jau gimdyt liepos men, taigi jei nenorit skelbi tam tikros info cia bukit geros parasykit man y el pasta: vaiduskina@one.lt
Labai dekoju............
Atsakyti
QUOTE(vaiduskina @ 2007 06 05, 11:56)
Sveikutes.....as taip pat gimdysiu pas birziety. man bus atliktas planinis cezario pjuvis...taigi noriu paklausti gal kas buvot susidure su panasia situacija ir kiek pinigeliu kam davet.....man jau gimdyt liepos men, taigi jei nenorit skelbi tam tikros info cia bukit geros parasykit man y el pasta: vaiduskina@one.lt
Labai dekoju............

sveika.nera cia ko slepti schmoll.gif pries metus gimdziau pas birzieti thumbup.gif buvo atliktas cezario pjuvis.anesteziologui daviau 100lt,paciam gydytojui 450lt. gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
Sianakt sesuo pasigimde pas Birzieti.Nors vaikutis nemazas,net 4590 g.,bet nesunkiai pagimde pati.Sake gydytojas labai gerai priziurejo.O dave 400 litu.Nors iki gimdymo uz konsultacijas dar dave 250 litu.
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2007 06 07, 13:36)
Sianakt sesuo pasigimde pas Birzieti.Nors vaikutis nemazas,net 4590 g.,bet nesunkiai pagimde pati.Sake gydytojas labai gerai priziurejo.O dave 400 litu.Nors iki gimdymo uz konsultacijas dar dave 250 litu.

sveikinimai tavo sesei 4u.gif
Atsakyti
labai smagu girdeti puikius atsiliepimus apie si gydytoja smile.gif kaip tik zadu ieskoti kontaktu ir tartis, kad jis musu leliukui padetu pasauli isvysti... thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif

norejau paklausti gal zinot kada jis eina atostogu?? Dekui is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
Gegužės pradžioj gimdžiau pas šį gydytoją, tik patvirtinsiu, kad labai fainas gydytojas, ir su vyru vyriškai kalbėjo, ir mane labai palaikė, ir apie save pasakojo thumbup.gif pagimdžiau greitai ir lengvai biggrin.gif po gimdymo ėjo kas dieną lankyti
Atsakyti
sveikos 4u.gif

labai prasau, kas turit Birziecio tel nr. parasykit man i az. Labai skubiai reikia unsure.gif dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NaiLi @ 2007 06 26, 12:53)
sveikos  4u.gif

labai prasau, kas turit Birziecio tel nr. parasykit man i az. Labai skubiai reikia  unsure.gif  dekui is anksto  4u.gif

parašiau 4u.gif
Atsakyti
Praeita savaite lankiausi pas gyd Birzieti, nes man nustate nesciuju diabeta, o jis sioj srityj labai ismano. Mano ginekologe pati rekomendavo, kad pas ji nueiciau. Iki siol jauciau baime ir geda eiti pas gydytoja ginekologa vyra, bet, patikekit, po apsilankymo pas Birzieti, viskas apsisuko 180 laipsniu kampu. Manau, kad gimdysiu, tik pas ji, nes ir siaip komplikaciju ivairiausiu yra. Ramiu ir pasitikinciu balsu viska isaiskino, nuramino, tai isivaizduokite, bandziau duoti "pakisele", tai jis nepaeme, netgi pyktelejo, sake, kad nieko svarbaus nepadare ir nera cia uz ka moketi. Bet pazadejo, jei pas ji gimdysiu ir jam tektu budeti per nakti, paims pinguliuku kaip reikiant lotuliukas.gif lotuliukas.gif Super, miriau is gedos ir is juoko lotuliukas.gif thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smikute @ 2007 07 03, 14:32)
Praeita savaite lankiausi pas gyd Birzieti, nes man nustate nesciuju diabeta, o jis sioj srityj labai ismano. Mano ginekologe pati rekomendavo, kad pas ji nueiciau. Iki siol jauciau baime ir geda eiti pas gydytoja ginekologa vyra, bet, patikekit, po apsilankymo pas Birzieti, viskas apsisuko 180 laipsniu kampu. Manau, kad gimdysiu, tik pas ji, nes ir siaip komplikaciju ivairiausiu yra. Ramiu ir pasitikinciu balsu viska isaiskino, nuramino, tai isivaizduokite, bandziau duoti "pakisele", tai jis nepaeme, netgi pyktelejo, sake, kad nieko svarbaus nepadare ir nera cia uz ka moketi. Bet pazadejo, jei pas ji gimdysiu ir jam tektu budeti per nakti, paims pinguliuku  kaip reikiant lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Super, miriau is gedos ir is juoko lotuliukas.gif  thumbup.gif  blush2.gif

As irgi buvau susitikime su Birzieciu.. Bandziau duoti ir as bet lygiai taip pat nepaime.. blush2.gif tik pasake kai ka nors gero padarysiu tada ir atsidekosit thumbup.gif super daktaras thumbup.gif viska paaiskino ir kas mane labiausiai nustebino atvaziuos priimti mano mazylio per savo atostogasd. nes kaip pats pasake, kad niekur neisvyksta is lietuvos tai visiskai jam nesunku ir per atostogas atvykti man padeti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.Gal galit į a.ž parašyt Biržiečio tel.numerį.Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti