Įkraunama...
Įkraunama...

Akušeris-ginekologas T.Biržietis

QUOTE(vaiddda-d @ 2007 05 26, 16:32)
Tie zodziai nekeicia prasmes.Nesikabinek prie smulkmenu mirksiukas.gif
Pati apie Birzieti esu labai geros nuomones.Jei pastociau tik su juo tarciausi(del cezario)

Kiek zinau, jis labai nusistates pries susitartus cezarius ir paciu susigalvotus norimus cezarius. O daro juos tik del komplikuotu gimdymu, ir cia jau jokie pinigai nepades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2007 05 29, 00:50)
Kiek zinau, jis labai nusistates pries susitartus cezarius ir paciu susigalvotus norimus cezarius.  O daro juos tik del komplikuotu gimdymu, ir cia jau jokie pinigai nepades smile.gif

jis tikrai nedarys norimo cezario 4u.gif nebent tai butinumas butu-bet geriau tegul jo neprireikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jurginta* @ 2007 05 29, 06:07)
jis tikrai nedarys norimo cezario 4u.gif  nebent tai butinumas butu-bet geriau tegul jo neprireikia 4u.gif

Man darys tongue.gif .Nes jau turejau viena cezari del kliniskai siauro dubens.Net jei ir maldauciau paciai gimdyt neleistu.Ir aciu dievui,nes visai nenoreciau gimdyti pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2007 05 29, 09:53)
Man darys tongue.gif .Nes jau turejau viena cezari del kliniskai siauro dubens.Net jei ir maldauciau paciai gimdyt neleistu.Ir aciu dievui,nes visai nenoreciau gimdyti pati ax.gif

na tada tai taip ..gal ir reikia ..o nera nieko geriau kaip paciai gimdyti 4u.gif 4u.gif patikek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jurginta* @ 2007 05 29, 10:44)
na tada tai taip ..gal ir reikia ..o nera nieko geriau kaip paciai gimdyti  4u.gif  4u.gif patikek mirksiukas.gif

na cia kaip kam. turiu drauge kuriai pirma dare cezari (nes lelius sedejo), o antra pati gimde. Gimde labai sunkiai, po gimdymo susilauke hemarojaus, slapimo nelaikymas.. Cezaris jai milijona kartu geriau uz naturalu gimdyma .
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2007 05 29, 12:39)
na cia kaip kam. turiu drauge kuriai pirma dare cezari (nes lelius sedejo), o antra pati gimde. Gimde labai sunkiai, po gimdymo susilauke hemarojaus, slapimo nelaikymas.. Cezaris jai milijona kartu geriau uz naturalu gimdyma .

Man irgi geriau cezaris,nes pirmo gimdymo metu 9 val kankinausi nuo skatinamuju sukeltu saremiu ir jokio epiduro nebuvo galima.Gimdos kaklelis buvo pilnai atsidares,bet galvyte nesirode.Net samone kelis kart buvau praradus.Ta diena buvo baisiausias kosmaras mano gyvenime.Ir 2004 01 30 man netik mano isvajotos dukrytes gimimo diena,bet ir diena kai buvau paciam pragare.Jei visos tos kancios butu pasibaigusios gimdymu,kogero,skausmai butu uzsimirse,bet dabar tai skaudus niekam nereikalingos kancios prisiminimas.
todel dabar jei dar gimdysiu zinau,kad tai bus tik cezaris,nes nebeleidzia gimdyti del siauro dubens.
Atsakyti
savo pirmuosius 2 vaikus gimdziau pati..viena 21val kita23val..labai sunu buvo bet..kita diena ejau kaip tankas ,jauciausi gerai man nieko neskaudejo ax.gif ax.gif Trecia vaikuti Birzietis extra eme del labai rimtu priezasciu...taigi cezaris .. pjuvis ,skausmas negalejimas normaliai judeti daug maz gera savaite o kur dar kiti nemalonus pojuciai gera pusmeti.. doh.gif doh.gif Na cia kaip kam aisku bet man cezaris .. schmoll.gif schmoll.gif zinoma mirtinu atveju butinai ..bet seip del komforto kaskokio tikrai ne 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jurginta* @ 2007 05 29, 23:24)
savo pirmuosius 2 vaikus gimdziau pati..viena 21val kita23val..labai sunu buvo bet..kita diena ejau kaip tankas ,jauciausi gerai man nieko neskaudejo ax.gif  ax.gif Trecia vaikuti Birzietis extra eme  del labai rimtu priezasciu...taigi cezaris .. pjuvis ,skausmas  negalejimas normaliai judeti daug maz gera savaite o kur dar kiti nemalonus pojuciai gera pusmeti.. doh.gif  doh.gif Na cia kaip kam aisku  bet man cezaris .. schmoll.gif  schmoll.gif zinoma mirtinu atveju butinai ..bet seip del komforto kaskokio tikrai ne 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man cezaris buvo planuotas nuo pat nėštumo pradžios, na su sąlyga kaip eis nėštumas.Nėštumas buvo sunkus, bet palyginus kokio tikėjomės, tai niekis. Aš labai nenorėjau cezario, žinojau , kad gimdydama pasikankinsiu max parą ir viskas, o jau buvau turėjus gimdos operaciją, daugiau gyvenime nenorėčiau schmoll.gif doh.gif Visdėl to ir cezaris operacija.
Pasakiau gydytojui, kad aš noriu gimdyti pati, sako žiūrėsim.NU tai ir prisižiūrėjo lotuliukas.gif Pagimdžiau pati kuo puikiausiai, aišku ilgai, visaip kitaip ax.gif Bet kitą kart ir gimdyčiau pati, nes pagimdžiau ir būčiau galėjus pati žingsniuot į palatą.Tiek kad baisingai kraujo bijau, tai jau man tas kraujavimas, tai pamačiau ir silpna pasidarė.Matyt organizmas žino, kad man baisu tai kraujavau, tik pora dienų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jurginta* @ 2007 05 29, 23:24)
savo pirmuosius 2 vaikus gimdziau pati..viena 21val kita23val..labai sunu buvo bet..kita diena ejau kaip tankas ,jauciausi gerai man nieko neskaudejo ax.gif  ax.gif Trecia vaikuti Birzietis extra eme  del labai rimtu priezasciu...taigi cezaris .. pjuvis ,skausmas  negalejimas normaliai judeti daug maz gera savaite o kur dar kiti nemalonus pojuciai gera pusmeti.. doh.gif  doh.gif Na cia kaip kam aisku  bet man cezaris .. schmoll.gif  schmoll.gif zinoma mirtinu atveju butinai ..bet seip del komforto kaskokio tikrai ne 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na komforto nei gimdant naturaliai,nei cezario operacijos metu nemanau kad yra schmoll.gif Tiesiog kito kelio nera doh.gif Bet kokiu atveju skausma reikia iskesti:naturaliai gimdancios gimdymo metu(bet labai stipru skausma),o cezarinukes-po operacijos,bet maziau intensyvu,nors ilgiau trunkanti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2007 05 31, 14:34)
Na komforto nei gimdant naturaliai,nei cezario operacijos metu nemanau kad yra schmoll.gif Tiesiog kito kelio nera doh.gif Bet kokiu atveju skausma reikia iskesti:naturaliai gimdancios gimdymo metu(bet labai stipru skausma),o cezarinukes-po operacijos,bet maziau intensyvu,nors ilgiau trunkanti mirksiukas.gif

tai vat cia reiketu paaiskinti toms mamos kurios nori cezario del to..kad skausmu nebutu doh.gif doh.gif kad ta vietele neisitampytu doh.gif neplystu ir ttt o ju yra sociai doh.gif doh.gif bandziau diskutuoti tai vos pomidorais neapmete lotuliukas.gif lotuliukas.gif daugiau nelendu schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jurginta* @ 2007 06 01, 10:31)
tai vat cia reiketu paaiskinti toms mamos kurios nori cezario del to..kad skausmu nebutu doh.gif  doh.gif  kad ta vietele neisitampytu doh.gif  neplystu ir ttt o ju yra sociai  doh.gif  doh.gif bandziau diskutuoti tai vos pomidorais neapmete lotuliukas.gif  lotuliukas.gif daugiau nelendu schmoll.gif  lotuliukas.gif

Prasom,prasom,kartais smagu ir pomidorais pasimetyti.O ten diskusijos tikrai karstos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxs @ 2007 05 27, 18:59)
gal galit ka si az imest numeri gydytojo?'/

Sveikos merginos! As ir noreciau gimdyti pas Toma Birzieti. Man gimdymo diena - rugsejo 1, aisku nezinau kaip gausis biggrin.gif
Nors dabar lankausi irgi kliniose, bet pas doc. Baliutaviciene, ji gimdymu nepriima. O kai pasiskaiciau apie Birzieti tai tikrai noreciau pas ji gimdyti. Teko su juo susidurti viena karta, bet to uzteko, kad susidaryciau labai gera nuomone smile.gif
Gal kuri nors galite ideti jo telefono numeri?
Aciu !!
Atsakyti