Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemos

Gal pas kurią yra štai šito liūdno klouno brolis- linksmas klounas?
user posted image
Žinau, kad yra labai panašus klounas, tik linksmas ir su kepure, deja, neturiu jo paveiksliuko verysad.gif Liūdnutį turiu su visom schemom, jei kam reikia, rašykit į a.ž., bet labai ieškau to linksmojo, būtų didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 sausio 2011 - 16:47
QUOTE(Blue Rose @ 2011 01 09, 01:38)
Žinau, kad yra labai panašus klounas, tik linksmas ir su kepure, deja, neturiu jo paveiksliuko  verysad.gif  Liūdnutį turiu su visom schemom, jei kam reikia, rašykit į a.ž., bet labai ieškau to linksmojo, būtų didelis ačiū  4u.gif

Tokius radau. Gal tiks? Spausti ant paveiksliuko

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 09 sausio 2011 - 09:10
user posted image

ir gal kas tokia schemute turite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiwulee @ 2011 01 09, 17:18)
Sveikutes as su klausimeliu gal; kas turit ka panasaus tokio kaip kavos mergaite kur tik juodai ant balto siuvineti?
dekui. 4u.gif

kavos mergaite idejo pauksciukas praeitame psl

spaust,sone Все размеры,issisaugot Оригинал

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 09 sausio 2011 - 16:27
user posted image

gal kas turit si grozi?
Atsakyti
Turiu tokio tipo rankšluostuką, norėčiau jį išsiuvinėt mamai gimtadieniui. Prie jo įdėta schema - žuvytės, man nėra labai graži. Gal turit kokių gėlių ar šiaip kokių gražių pasikartojančių motyvų? Būtu gražiau su kuo mažiau spalvų?

14 count dydžio,

plotis - 158 kryželiai
aukštis - 31 kryželis (aš suskaičiavau 29)

user posted image

mano meilas katutiene [eta ] yahoo.com

nesiulykit schemu, kur is rusisku psl ir reik susidraugaut - nieko nepavyksta is ju pasiimt kazkodel. Is visu kitu parsisiusiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2011 01 09, 10:16)
spaust,sone Все размеры,issisaugot Оригинал

Dar del kavos puodelio klausimas - schema gavau is Miledi, aciu jai. Bet gal turit kas nors dar is spalvu kodukus? Cia ju, kiek suprtau, trys. Ar siuvinejat viena spalva ta kavos puodeli-sirdute?
Atsakyti
zuzanele, ačiū Tau, mergyt 4u.gif Bet, ne tokio ieškau. Pusę nakties po kompą kapsčiausi, kol atradau tą paveiksliuką, pasirodo, atmintis mane gerokai pavedė- tas klonunas visai be kepurės ir ne toks labai ir linksmas doh.gif
Tai štai, gal šito fainuolio schemutę (grafiką) kas turite? wub.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos koleges 4u.gif
labai reikia jusu pagalbos, reikia va situ schemuciu labai ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

labai labai aciu is ankto kas pades
mano pastas
sakaviciute.edita@gmail.com
Atsakyti
sudejau 2,3 ir 4 ,kitus ieskok 1psl nuorodoje zmones

http://www.failai.lt...rchyvas.rar.htm

Katu
RASTAI RANKSLUOSCIAMS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 10 sausio 2011 - 10:29
Turiu, tik tokia nuotrauka, neireminto pav ir gana is toli. Ireminto nenufotkinau, greit padovanojau.

user posted image
Atsakyti
user posted image

atsisiusti
Atsakyti
Sveikos:) Turiu prašymą smile.gif Radau šio paveikslėlio schemą,bet ji labai neryški verysad.gif Gal kas gali padėti ir atsiųstų man normalią schemą,pagal kurią įmanoma siuvinėit?smile.gif
user posted image
Atsakyti