Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

o merginos,kai jums alyvuogiu aliejus?ar naudojat?siai maciau kad yra ekologisko alyvuogiu aliejaus,kazkuriam prekybos centre,idomu,ar jis kokybiskas.gal yra bandziusiu?
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2010 12 07, 16:01)
o merginos,kai jums alyvuogiu aliejus?ar naudojat?

Man nepatinka alyvuogių aliejus, sunkiai išsiplauna, o ir efektas ne per geriausias.
Atsakyti
Naujo dviracio nepasakysiu, bet koks man fainas taukmedzio sviestas (ne nilininis) is AN smile.gif Vaikiukui zandukus tepiau,tai tokia laiminga buvo biggrin.gif o ir kvapas geras (nors man siaip visos daugmaz natur.priemones kvepia,isskyrus kokosus)
Atsakyti
o aš buvau eko parduotuvėj ir man pasakė, kad gryno sviestmedžio vaikui tept negalim
Atsakyti
Labai faina tema, pirmoje žinutėje radau naudingos info (pats tas tokiai tinginei kaip aš biggrin.gif ) 4u.gif

QUOTE(Mitsė @ 2010 12 07, 14:46)
Į temą: nuo nieko man taip nežvilga plaukai, kaip nuo sezamų aliejaus smile.gif Pats pačiausias mano aliejus plaukams.

Koks jūsų plaukų tipas? smile.gif

QUOTE(Mitsė @ 2010 12 07, 15:25)
Aliejuką pašildau, įlašinu šilko ir pantenolio smile.gif

Iš kur gaunate šilko ir pantenolio? blush2.gif
Atsakyti
apie šilką ir pantenolį kitoj temoj klauskit
nedarykit košių iš temų, paliksiu tik vieną išvis tada "natūralios kosmetikos gamintojai"
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 07, 17:27)
o aš buvau eko parduotuvėj ir man pasakė, kad gryno sviestmedžio vaikui tept negalim

nieko sau g.gif nesake kodel?
Atsakyti
mergaites, eikit i "ekologiskas gyvenimo budas" -> "Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV, konsultuojamės, gaminame, rodomės"

ten ir apie aliejus, ir apie hidrolatus ir apie koncervantus pasisneketi galesit, pasiklausti kas domina

ten ir Vitulkos nera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambooce: 07 gruodžio 2010 - 16:53
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 07, 16:27)

Laimė numirtų iš juoko tokį briedą perskaičiusi lotuliukas.gif - nu rimtai, mergos, netikėkite tokiom nesąmonėm.
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 07, 17:51)
mergaites, eikit i "ekologiskas gyvenimo budas" -> "Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV, konsultuojamės, gaminame, rodomės"

ten ir apie aliejus, ir apie hidrolatus ir apie koncervantus pasisneketi galesit, pasiklausti kas domina

ten ir Vitulkos nera

jus nusistatet asmeniskai,kai buvo issakytos kelios pastabos,kurias moderatore kaip ir privalejo issakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 07, 17:06)
Laimė numirtų iš juoko tokį briedą perskaičiusi  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

ten ta moteris, jei parduotuvės nepainioju, laužė natūralumą su KN, o šalia buvo sintetinių šampūnų pristačiusi. Buvo, kas ir apsipirko... Kažin, ar galima tikėti jos profesionalumu.

bet ir man įdomu, kokius ji išsakė argumentus. Jei vis dar ji KN atstovauja, tai KN vertėtų rimtai susirūpinti jos kvalifikacija smile.gif

Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2010 12 07, 16:12)
jus nusistatet asmeniskai,kai buvo issakytos kelios pastabos,kurias moderatore kaip ir privalejo issakyti g.gif

as kalbu uz dauguma. konfkiltas buvo del pirmo puslapio, moderatoriai kazkodel uzkliuvo o visoms tiko ir patiko, o jai kazkas uzsimena apie kazka ne i tema, galima graziai pasakyti ar parasyti nuoroda.

moderatoremis mes visos cia galime buti, tad ji niekuo neisskirtine nei kitos cia kalbancios, ir be to i "moderatoriaus teises ir pareigas" priekabiavimas prie zmoniu neiena
Atsakyti