Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Aronia @ 2010 12 06, 12:35)
Norejau pasiteirauti ar kas nors perkate cia?
http://www.love-eco.lt/

Kazko negaliu prisiregistruoti  verysad.gif
Gal kas pirkote ju gamybos gatavus kremus? Ar patiko?

ar jūs skaitote temų pavadinimus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2010 12 06, 11:35)
Norejau pasiteirauti ar kas nors perkate cia?
http://www.love-eco.lt/

Kazko negaliu prisiregistruoti  verysad.gif
Gal kas pirkote ju gamybos gatavus kremus? Ar patiko?

uzeik cia, cia ir maloniau bendrauja ir i klausymus atsako: http://www.supermama...howtopic=661213
Atsakyti
QUOTE(_lina_ @ 2010 12 06, 19:45)
rekomenduociau pirkti tik is patikrinamu gamintoju uzsienyje, kurie dauguma prekiauja online shop ir siuncia i Lietuva

pirko merginos ir iš tos parduotuvės, kokybe liko patenkintos. Daug kas neatskleidžia tiekėjų dėl konkurencijos ir teisingai daro. Bet neabejoju, kad Love-eco pateiktų sertifikatus ir kad tikrai juos turi smile.gif Net užsienio parduotuvėse nenurodo tiekėjų - gali sužinoti tik šalį, kur tie augalai išaugę, kokiu būdu iš jų išgauti aliejai, EA. Užsienio parduotuvėse irgi reikia žiūrėti, ką perki, nes tikrai gali nusipirkti bet ką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 07 gruodžio 2010 - 01:04
QUOTE(Satura @ 2010 12 07, 00:04)
pirko merginos ir iš tos parduotuvės, kokybe liko patenkintos. Daug kas neatskleidžia tiekėjų dėl konkurencijos ir teisingai daro. Bet neabejoju, kad Love-eco pateiktų sertifikatus ir kad tikrai juos turi smile.gif Net užsienio parduotuvėse nenurodo tiekėjų - gali sužinoti tik šalį, kur tie augalai išaugę, kokiu būdu iš jų išgauti aliejai, EA. Užsienio parduotuvėse irgi reikia žiūrėti, ką perki, nes tikrai gali nusipirkti bet ką smile.gif

o kaip apie ekolinija ir aromanatural parduotuves? g.gif rekomenduotinos?
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 07, 02:22)
o kaip apie ekolinija ir aromanatural parduotuves? g.gif rekomenduotinos?

Taip. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 07, 02:04)

cia jokia ne antireklama ar kam nors reklama bigsmile.gif
esu pastebejusi, kad kai kurios parduotuves turi isidejusios sertifikatus, gamintojus, o kai kurios nea - nezinau ar cia savininku toks spendimas ar teisiog nera ka deti, bet man kaip pirkejai, patikimiau atrodo tie, kurie nurodo visa informacija. Jiegu yra pirkusiu ir yra patenkintu,- viskas OK.
Beabejo, kad parduotuve is uzsienio - tai nereiskia, kad bus kokybe. Visur reikia ziureti ka perki 4u.gif

noreciau, dar paklausti gal kas nors galetu atsakyti - ar zema ziemos temperatura nekenkia aliejams juos transportuojant?
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 02, 00:38)

Natūralus kokosų aliejus[/b]

• Kai kuriais atvejais netgi atstato pažeistą arba sergančią odą, subalansuoja odos riebumą/sausumą. Galima naudoti esant uždegiminėms odos ligoms, kaip pvz. dermatitai, žvynelinė, neurodermitas ir kt.

tikrai kad tik kai kuriais atvejais padeda: man nei zvynelines, nei neurodermito atveju nepadejo, o tik pablogejo verysad.gif
Bandziau plaukams, veidui, kunui, kaip ranku krema - jokiu pagerejimu... plaukai pradejo elektrizuotis, maza to oda dar labiau perdziuvo. Tai dabar naudoju kaip ranku krema ir plauku galiukams
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 06, 23:21)
uzeik cia, cia ir maloniau bendrauja ir i klausymus atsako: http://www.supermama...howtopic=661213

Dėkui smile.gif
Nesvetinga čia moderatorė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2010 12 07, 13:32)
Dėkui  smile.gif
Nesvetinga čia moderatorė  schmoll.gif

Prie ko svetingumas, jei aliejų temoj apie kremus klausia? smile.gif

Į temą: nuo nieko man taip nežvilga plaukai, kaip nuo sezamų aliejaus smile.gif Pats pačiausias mano aliejus plaukams.
Atsakyti
QUOTE(Mitsė @ 2010 12 07, 13:46)
Prie ko svetingumas, jei aliejų temoj apie kremus klausia?  smile.gif

Jei žmogus suklydo, mandagi moderatorė gražiai paaiškina kur klaida. O ne taikosi įgelti su smile.gif
Lietuva, čia lietūs lyja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsė @ 2010 12 07, 14:46)
Prie ko svetingumas, jei aliejų temoj apie kremus klausia?  smile.gif

Į temą: nuo nieko man taip nežvilga plaukai, kaip nuo sezamų aliejaus smile.gif Pats pačiausias mano aliejus plaukams.

Tik naudojant alieju plaukai zvilga ar siaip be nieko irgi zvilga?
Isbandziau kolkas linu semenu, alyvuogiu ir kokoso aliejus, tai plaukai kaip buvo matiniai, taip ir liko. Tik nuo plauku dazymo zvilga...
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2010 12 07, 14:09)
Jei žmogus suklydo, mandagi moderatorė gražiai paaiškina kur klaida. O ne  taikosi įgelti su  smile.gif
Lietuva, čia lietūs lyja  verysad.gif

Moderatorė normaliai atkreipė dėmesį į temų pavadinimus. Kame problemos? g.gif

QUOTE(simsimas2002 @ 2010 12 07, 14:17)
Tik naudojant alieju plaukai zvilga ar siaip be nieko irgi zvilga?
Isbandziau kolkas linu semenu, alyvuogiu ir kokoso aliejus, tai plaukai kaip buvo matiniai, taip ir liko. Tik nuo plauku dazymo zvilga...

Šiaip dažyti jie pas mane, nebūna visai matiniai, bet po sezamų aliejaus žvilgėjimas akivaizdus. Aliejuką pašildau, įlašinu šilko ir pantenolio smile.gif Naudojau ir sėmenų (jų vienintelių negalima šildyti), bet tikrai nieko panašaus nebuvo. Plaukai buvo faini, bet taip neblizgėjo biggrin.gif
Atsakyti