Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(bambooce @ 2010 12 04, 19:06)
ir kuo skiriasi hidrolatas nuo ekologisko aliejaus? smile.gif

du skirtingi dalykai.
Kvapų namų psl. pasiskaitykit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2010 12 04, 18:39)
hm g.gif  tai tos maximines "ecologica"

jei ant, o į temą kalbant, tikriausiai ir aliejų būtų Ekoagros sertifikatas, tai taip, ekologiška. Bet kiek siekia mano atmintis, čia yra pačios Maximos sugalvotas ženklas ir lieka tik spėlioti, kokiais kriterijais remiantis juo žymimi produktai sad.gif

QUOTE(asami @ 2010 12 04, 19:19)
Lietuvoje nera apibrezta, kas tai yra ekologiskas. Taigi, man rodos, bet kas gali tokias etiketes klijuoti ir taip vadinti savo gaminius.. sad.gif

yra Ekoagros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 04, 18:50)
du skirtingi dalykai.
Kvapų namų psl. pasiskaitykit  rolleyes.gif

kas tave uz liezuvio traukia? tingi rasyt, nesikisk
Atsakyti
Vat kas patiko pirmiausiai sezamu aliejuje man,tai skonis ir kvapas.O pats jis toks riebus pasirode,ir veidui gal kiek perriebus nes ryte ismeginau visvien as ji rolleyes.gif Nu bet esu uzsisakius persiku branduoliu alieju tai laukiu nekantriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 04, 20:41)

mandagumo pagrindų nė padujų nėra, taip? Tema apie natūralius aliejus, o ne hidrolatus, ekstraktus, kremus ir panašiai doh.gif Žmogui nurodė, kur pasiskaityti ir tegu šviečiasi.

plius, Vitulka yra moderatorė, forumo administracijos atstovė. Taip kad jinai spręs, ar tu vis dar čia rašysi, o ne tu jai aiškinsi, ką daryti.

QUOTE(faustina @ 2010 12 04, 21:05)
O pats jis toks riebus pasirode,

jis šiaip vienas lengviausių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 04 gruodžio 2010 - 21:28
QUOTE(Satura @ 2010 12 04, 21:00)
jei ant, o į temą kalbant, tikriausiai ir aliejų būtų Ekoagros sertifikatas, tai taip, ekologiška. Bet kiek siekia mano atmintis, čia yra pačios Maximos sugalvotas ženklas ir lieka tik spėlioti, kokiais kriterijais remiantis juo žymimi produktai sad.gif
yra Ekoagros smile.gif

aciu 4u.gif vienzodz-bardakas,negalima pasikliaut uzrasu "ekologiskas" visiskai.. o neturetu uz tai baudos duoti,kad be zenklu teigia ekologiskuma g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 04, 20:41)

taigi parašiau, kur ieškot info ax.gif
man atrodo, kad ten labai aiškiai parašyta, kas yra hidrolatai. ar man nukopijuot? biggrin.gif

Satura, hihihi.gif

naujokės ne tik, kad tingi biškuti pačios apsišviest, bet dar ir labai nemandagios schmoll.gif
Atsakyti
nzn merginos as cia naujoke bet kiek skaitau sita tema ir senesnes tai tas pats per ta pati kalbama, tai kokios cia taisykles del tu paciu tiesu simta kartu gincijames ar domimes naujais dar neaptartais dalykais, siuo atveju aliejais?
nepykit uz toki galbut kvaila klausima bet as dar nesuprantu siu taisykliu, noriu jas zinot, kad nepykdyciau kitu blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @CAFE: 04 gruodžio 2010 - 21:49
QUOTE(pamparam:) @ 2010 12 04, 21:38)
o neturetu uz tai baudos duoti,kad be zenklu teigia ekologiskuma g.gif ?

o tu pirma įrodyk, kad tarkim ženklas Ecologica reiškia ekologiškumą rolleyes.gif

QUOTE(Vitulka @ 2010 12 04, 21:45)
Satura, hihihi.gif

kažkoks vaikų darželis doh.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(@CAFE @ 2010 12 04, 21:48)
tai tas pats per ta pati kalbama, tai kokios cia taisykles del tu paciu tiesu simta kartu gincijames ar domimes naujais dar neaptartais dalykais,

ir tai, ir tai, nes kontingentas, kaip matom, nuolat keičiasi ir vėl pradedam nuo nulio viską wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 02, 19:04)

saunus temos ivadas, labai patogu paskaityti apie daug alieju 1 poste, gerai padirbeta drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 03, 15:23)
bet kuris aliejus, svarbiausia - vatuką suvilgyti vandeniu ir ant jo aliejų, kitaip sunkiau sektųsi

reikes isbandyti, nes kai bandziau nuvalyti su vandeniu nesuvilgytu vatos diskeliu, tai nelabai kas isejo, nes sunkiai valesi ir grauze akis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2010 12 04, 23:05)
Vat kas patiko pirmiausiai sezamu aliejuje man,tai skonis ir kvapas.O pats jis toks riebus pasirode,ir veidui gal kiek perriebus nes ryte ismeginau visvien as ji rolleyes.gif Nu bet esu uzsisakius persiku branduoliu alieju tai laukiu nekantriai smile.gif

Pamaciau, kad apie sezamu alieju diskutuojat, tai nusprendziau savo trigrasi ikisti 4u.gif
As darau veido valymus su sezamo - ricinos aliejaus misiniu. Mano oda yra misri, vietomis linkusi laaaabai pasauseti... verysad.gif
Po siu valymu pastebejau labai teigiama efekta - sumazejo poros, spuogai irgi nebekankina wub.gif
Tik dabar, atsalus orui, pastebjau, kad vel lenda odos sausumas..
Na, zodziu, mano misriai odeliai sezamu aliejus tiko ir patiko, nes sutvarke spuogelius ir atviras poras, taciau saltu oru noretusi, kad daugiau drekintu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Never Ending Story @ 2010 12 05, 15:12)
Pamaciau, kad apie sezamu alieju diskutuojat, tai nusprendziau savo trigrasi ikisti  4u.gif
As darau veido valymus su sezamo - ricinos aliejaus misiniu. Mano oda yra misri, vietomis linkusi laaaabai pasauseti...  verysad.gif
Po siu valymu pastebejau labai teigiama efekta - sumazejo poros, spuogai irgi nebekankina  wub.gif
Tik dabar, atsalus orui, pastebjau, kad vel lenda odos sausumas..
Na, zodziu, mano misriai odeliai sezamu aliejus tiko ir patiko, nes sutvarke spuogelius ir atviras poras, taciau saltu oru noretusi, kad daugiau drekintu  wub.gif

o kaip tą valymą daryti reikia? 4u.gif
Atsakyti