Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

Tryznė rašoma su i trumpąja ir su jūsų kantrybe net papraščiausia prekybos agentė neišeitų. O užsiimant tokia veikla, į kurią jūs pretenduojate, reikia mokėti akimirksniu pagrįstai paaiškinti , kodėl žmogus vietoje la Prairie galėtų pasirinkti jūsų aliejų - kainos ir antkainių argumentai netinka, reikia rimtesnių . O kokie konkretūs jūsų pasiūlymai ? Eiti kažkur kažko pasiskaityti ar važiuoti į fabriką netinka ,nes kaip tik prisiminiau posakį - kryptis na... ne porovoz, vsech nepoviziot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 19 sausio 2011 - 16:53
Atsiverčiau temą, manydama, kad merginos tiek pridiskutavo apie aliejus, o čia tris puslapius skaitau absoliučias nesąmones ir kažkokios moters paistaliones pati nežino apie ką, bet bando tą kažką įrodyti doh.gif Visas neišsilavinusiom vištelėm išvadino, matot kokios mes žemės kirmelės jos akyse hihihi.gif
Merginos, duokit durniui kelią - tegul sau perka mandarinų EA po 5lt, tegul tepasi rafinuotais aliejais, steigia tą savo parduotuvę, konsultuoja elitą ir nepudrina mums smegenų savo paistalais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 19 sausio 2011 - 16:55
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 19, 17:54)
Atsiverčiau temą, manydama, kad merginos tiek pridiskutavo apie aliejus, o čia tris puslapius skaitau absoliučias nesąmones ir kažkokios moters paistaliones pati nežino apie ką, bet bando tą kažką įrodyti doh.gif
Merginos, duokit durniui kelią - tegul sau perka mandarinų EA po 5lt, tegul tepasi rafinuotais aliejais, steigia tą savo parduotuvę, konsultuoja elitą ir nepudrina mums smegenų savo paistalais

merginos susivienikime, nes musu visu smegeneles suminkstejusios, todel pirkime visoki slamsta uz simtus litu ir galvosime, kad perkame vertinga dalyka. juk mes gi visos tokios ziopliukes, o cia kazkokia viska zinanti atejo ir sujauke musu proteli
Atsakyti
QUOTE(juste85 @ 2011 01 19, 17:57)
merginos susivienikime, nes musu visu smegeneles suminkstejusios, todel pirkime visoki slamsta uz simtus litu ir galvosime, kad perkame vertinga dalyka. juk mes gi visos tokios ziopliukes, o cia kazkokia viska zinanti atejo ir sujauke musu proteli

nu blyn skaiciau skaiciau as tas jusu rietenas, bet tamstele tikrai esate, nu mazvaike (metai irodo) nekitaip doh.gif gal tikrai pereikim prie temos esmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 01 19, 18:03)
nu blyn skaiciau skaiciau as tas jusu rietenas, bet tamstele tikrai esate, nu mazvaike (metai irodo) nekitaip doh.gif gal tikrai pereikim prie temos esmes mirksiukas.gif

aha, as dar smelio dezej zaidziu su kiemo vaikais, labai patinka su lelem mirksiukas.gif
gal greiciau Jus Madam suaukite greiciau, nei bandydama man ikast
Atsakyti
galima diskutuot be įžeidimų ir asmeninių antipatijų?
diskusija būtų visai įdomi tarp kitko, bet jei nebūtų išankstinių nusistatymų.
dabar atrodo vyksta lenktynės, kuri ant kurios geriau užvarys. O kur dar palaikymo komanda blink.gif Niekam čia neįdomūs kažkokie asmeniniai nesutarimai.
įdomu, kodėl juste85 rašydama savo nuomonę išvadinama mažvaike, o kitos rašydamos savo nuomone jau ne mažvaikės. Elgesys visai kaip ne suaugusių moterų. Kodėl manot, kad vienų teisybė teisingesnė už kitų ir atvirkščiai.

Taigi, arba diskutuoja normaliai, arba išvis nediskutuojat.
Beje, čia nelietuvių kalbos pamoka.
Atsakyti
Vitulka, o jus senai taisykles SM skaitete? Nu jau virsune! Kokia teise minetoji panele turi vadinti zmogu vista??? Ir t.t.
Trinkit ta mano zinute, nu bet jau nenusisnekekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 19, 17:27)
įdomu, kodėl juste85 rašydama savo nuomonę išvadinama mažvaike, o kitos rašydamos savo nuomone jau ne mažvaikės.

nes jos vištos ir triznės? blink.gif Čia normalūs kreipiniai į kitas dalyves, o mažvaikė labai įžeidu? blink.gif Gal nesuprantu kažko? doh.gif

SM, kiek pamenu, labai už lietuvių kalbą. Ar jau nebe? smile.gif

dėl asmeninių nesimpatijų pritariu, kad ypač objektyvumo tikimasi iš moderatorių wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 19 sausio 2011 - 17:46
QUOTE(Satura @ 2011 01 19, 18:44)
nes jos vištos ir triznėsblink.gif Čia normalūs kreipiniai į kitas dalyves, o mažvaikė labai įžeidu? blink.gif Gal nesuprantu kažko?  doh.gif

SM, kiek pamenu, labai už lietuvių kalbą. Ar jau nebe? smile.gif
dėl asmeninių nesimpatijų pritariu, kad ypač objektyvumo tikimasi iš moderatorių wink.gif

neverkite mergaites, va gaudykit po baliona, gal praeis PMS kaprizai 4u.gif
Atsakyti
justut, tai kad neverkiame, pasiskaitę tamstos savidiagnozę 579 poste 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 19 sausio 2011 - 18:01
Tai viskas ok, bet kiek žinau, forumo tasyklės draudžia komerciją , o aš garantuoju, kad čia tai ir yra, antraip žmogus tikrai paaiškintų ką jis siūlo, kodėl taip galvoja , ką atrado . Nes mano piniginė yra mano asmeninis reikalas ir labai nemėgstu kai pradedamas skaičiuoti jos turinys. O normalią nuomonę, kad ir kokia ji būtų, tik su sąlyga, kad ji būtų to žmogaus asmeninė , o ne turint tikslą ką nors parduoti, su malonumu išklausyčiau. Bet kai kiekvienas pradeda aiškinti, ką aš turiu pirkti, kur važiuoti, ką aš moku ar ko ne , tai čia bet kokiame forume yra griežtas taisyklių pažeidimas. Tai kur ta justės nuomonė apie aliejus, ne apie kitų pinigines, gal dar bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 19 sausio 2011 - 17:57
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 19, 15:12)
Bet tai kas jums trukdo pagal skirtingas ekonomines zonas pasirinkti žemiausią kainą- pvz. skaičiuojant doleriais ir eurais paprastai žemesnė kaina būna dolerio naudai , tai kodėl iš ten nepirkti? Galų gale, jei sakote , kad daug ta tema žinote, tai turbūt pagal tai, kiek tas pats produktas kainuoja skirtingose georgafinėse zonose, galite nesunkai nustatyti ir jo savikainą, ir jei sakote, kad žinote, dėl kokių priežasčių uždedami antkainiai, surasti tokią vietą, kur tas antkainis žemiausias. Ir beje, pagal kokius kriterijus jūs aiškinatės prekės kokybę? Ir beje, o nepagalvojot, kad tarkim aš jau įdėjau tą laiką, įsiaiškinau prekės kokybę, jos kokybę sulyginau su kitomis tos kategorijos prekėmis ir nustatčiau, kad ji toje kategorijoje geriausia. Pamačiau, kad tai prekei  Lietuvoje uždėtas 50 proc. antkainis, siunčiantis iš užsienio antkainis yra 20 proc. Tarkim, aš esu tinginė ir man patogiau pirkti mūsiškėje parduotuvėje. Jūs patarsite pirkti žemesnės kokybės prekę pigiau , bet realiai ji bus su dar didesniu antkainiu? Ar turite dar kokių pasiūlymų g.gif

Dar kartą įkėliau žinutę, į kurią jūs neatsakėte, nes kalbą pasukote apie aliejų antkainius ir asmenines juos perkančių žmonių savybes . Tai kokia jūsų nuomonė tarkim apie tokią situaciją ir pačius aliejus ?
Atsakyti