Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(juste85 @ 2011 01 19, 16:19)
dar viena vistele atsirado  lotuliukas.gif

Jūsų kultūra stebina smile.gif Gaila, kad ne iš gerosios pusės. Nepastebėjot, kad jūsų klausia argumentų, o jūs čia savo "nuostabiais" epitetais taškotės? rolleyes.gif Graudžiai iš šono atrodot wink.gif
Atsakyti
gerai merginos kam pysktates, tai pasakykit kur po velniu nusipirkti gera kokybiska produkta, jei norit galit i AZ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2011 01 19, 17:23)
Jūsų kultūra stebina smile.gif Gaila, kad ne iš gerosios pusės. Nepastebėjot, kad jūsų klausia argumentų, o jūs čia savo "nuostabiais" epitetais taškotės?  rolleyes.gif Graudžiai iš šono atrodot wink.gif
(Etama @ 2011 01 19, 17:14)
uzsirasyk i konsultacija pas Lydeka doh.gif
*

kurioje vietoje matote, kad manes klaustu argumentu doh.gif jus bent perskaitet visus postus, ar tik paskutini?
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 01 19, 16:17)
būtų gerai gal kokią atskirą temą užveist.. gal apie tokių produktų kainas, skirtingų Lietuvos parduotuvių antkainius..  g.gif 

o kas mums atskleis antkainius ir kitas komercines paslaptis? wink.gif

QUOTE(juste85 @ 2011 01 19, 16:19)
nesu as sitame forume konsultante ir neketinu,

tai gal ir nebeužsuk čia įžeidinėti žmonių, kaip ne kaip, gal kažkurie potencialūs klientai rolleyes.gif

beje, nepakenktų tau ir pagrindinės mokyklos lietuvių kalbos vadovėlius pasklaidyti, nes su tokiomis klaidomis postai... blink.gif Kažkaip nesiriša, kad tokia inteligentiška, išsimokslinusi aliejų žinovė ir verslininkų konsultantė galėtų rašyti neskirdama ilgųjų ir trumpųjų balsių doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 01 19, 16:26)
gerai merginos kam pysktates, tai pasakykit kur po velniu nusipirkti gera kokybiska produkta, jei norit galit i AZ ax.gif

1 psl. tikrai nemažai nuorodų įdėta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juste85 @ 2011 01 19, 16:26)
kurioje vietoje matote, kad manes klaustu argumentu  doh.gif jus bent perskaitet visus postus, ar tik paskutini?

O jūs kunigundos klausimus skaitėt? biggrin.gif Prieš porą psl., prašė argumentuot. Temą seku jau ne pirmi metai, o aš jau dabar vištelė ar dar ne? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2011 01 19, 17:27)
o kas mums atskleis antkainius ir kitas komercines paslaptis? wink.gif
tai gal ir nebeužsuk čia įžeidinėti žmonių, kaip ne kaip, gal kažkurie potencialūs klientai  rolleyes.gif

beje, nepakenktų tau ir pagrindinės mokyklos lietuvių kalbos vadovėlius pasklaidyti, nes su tokiomis klaidomis postai...  blink.gif  Kažkaip nesiriša, kad tokia inteligentiška, išsimokslinusi aliejų žinovė ir verslininkų konsultantė galėtų rašyti neskirdama ilgųjų ir trumpųjų balsių  doh.gif biggrin.gif

oi, izeidziau tave? na nieko, manau labai nenukentesi, nes kiek pasiskaitineju, pati megsti kitiems ikatsi (ne apie save kalbu, o apie tas, kurios tik pradeda dometis ir klausia sitame forume patarimu). tuoemt tavo liezuvelis pradeda darba smile.gif

patarciau tau lietuviu kalba gerai ismokti, jei mano poste izvelgei ilguju ir trumpuju raidziu nepanaudojima, kai ju neturetu buti lotuliukas.gif o siaip pas mane kompe nera lietuvisku raidziu, rasau angliskom, kas belieka... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pink Martini @ 2011 01 19, 17:30)
O jūs kunigundos klausimus skaitėt?  biggrin.gif Prieš porą psl., prašė argumentuot. Temą seku jau ne pirmi metai, o aš jau dabar vištelė ar dar ne?  lotuliukas.gif

akivaizdu, kad jums truksta veiklos, nes irgi norite isipaisyti i tokia smagia diskusija lotuliukas.gif
Atsakyti
Tokių pranašų labai daug parfumerijos temoje- jei jau žmogus kalba apie fabrikus, žemą savikainą , tas pačias iš kažkur ,,nuperkamas,, formules ir brangią tarą, vadinasi, jis arba platina kokį fuflių - šiuo atveju anglimi dezodoruotus aliejus, arba pabuvo tokiame fabrike ir jam išplovė smegenis. Asmeniškai aš nieko neperku aklai- jei perku aliejų, vadinasi, žinau kokį , kam už kiek, ir jei permoku, žinau to permokėjimo kainą. Jei perku kvepalus, žinau, kad jie su nafta, žinau, kokios kompanijos deda daugiau natūralių medžiagų, kurioms buteliukus kuria architektai , žinau, kad ataras yra sveikiau, bet jam trūksta kvepalų visumos, galų gale žinau tų atarų vertę, ir kokį antkainį užsideda tarkim Kvapų namai ir Amourage už panašius atarus. ir esu absoliučiai bukai nusiteikusių tokių trydų iš kokios tinklinės prekybos , Grinevičiūtės laidų ar kokių ale konsultantų atžvilgiu.Tai yra, kas mane domina ir ko man reikia, aš tuo pasidomiu ir išsiaiškinu iki galo, o kas neįdomu, neįdomu ir taškas, ir jokiais kainų sąmokslais ar etikečių vertėmis manęs neįtikinsi. Tuo labiau žinanat rimtų verslo konsultantų stilių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 19 sausio 2011 - 16:38
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 01 19, 16:17)
kad ekologiški produktai Lietuvoje traktuojami dažnai kaip alia "prabangos prekė", būtinai tiesiog privalanti kainuoti brangiau už paprastą. Nors šitaip sparčiai pasaulyje populiarėjant ekologiniam, sveikam gyvenimo būdui, atrodytų, jis kažkada turėtų tapti "norma", o ne "prabanga".  Bet tą turi įtakoti patys vartotojai.. nežinau ar aš čia suprantamai parašiau..  ax.gif

ekologiškos prekės visur kainuoja daug, bet kas tai patvirtintų. LT -čia jokia išimtis, pas mus tik atvežtinė kosmetika yra labai užkeltom kainom, bet tarkim maito produktai toje pačioje Vokietijoje, ar Olandijoje kainuoja brangiai, nes brangiai kainuoja pašarai, trąšos, tyrimai ir t.t.

deja, bet jei nori užauginti produktą be chemijos- tai reikia daug daugiau darbo įdėti ir tai kainuoja. Pvz., jei nori, kad naugtų žolės -reikia pastoviai arp lysvių dėti dilgeles - tai kiek darbo jas nupjauti, kas kelias dienas sudėlioti, senas išmesti ir taip ne vieną mėnesį, kiek žūvies reikia nupirkti po sodinukais, kad fosforo gautų atitinkami augalai ir gerai derėtų - čia jums ne chemijos saują papilti kartą į mėnesį tongue.gif

QUOTE(sindirela @ 2011 01 19, 16:26)

jei LT norite tikrai gero laboratoriškai patikrinto produkto -tada KN, nė vienas produktas dar nėra nuvylęs schmoll.gif, bet gali kąsti kaina ax.gif Bet aš, net jei ir turėčiau mažesnes finansines galimybes, vis tiek šios pardės neaplenkčiau, turėčiau mažiau, bet pinigai būtų tikamai išleisti
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 19, 17:37)
Tokių pranašų labai daug parfumerijos temoje- jei jau žmogus kalba apie fabrikus, žemą savikainą , tas pačias iš kažkur ,,nuperkamas,, formules ir brangią tarą, vadinasi, jis arba platina kokį fuflių - šiuo atveju anglimi dezodoruotus aliejus, arba pabuvo tokiame fabrike ir jam išplovė smegenis. Asmeniškai aš nieko neperku aklai- jei perku aliejų, vadinasi, žinau kokį , kam už kiek, ir jei permoku, žinau to permokėjimo kainą. Jei perku kvepalus, žinau, kad jie su nafta, žinau, kokios kompanijos deda daugiau natūralių medžiagų, kurioms buteliukus kuria architektai , žinau, kad ataras yra sveikiau, bet jam trūksta kvepalų visumos, galų gale žinau tų atarų vertę, ir kokį antkainį užsideda tarkim Kvapų namai ir Amourage už panašius atarus. ir esu absoliučiai bukai nusiteikusių tokių trydų iš kokios tinklinės prekybos , Grinevičiūtės laidų ar kokių ale konsultantų  atžvilgiu.Tai yra, kas mane domina ir ko man reikia, aš tuo pasidomiu ir išsiaiškinu iki galo, o kas neįdomu, neįdomu ir taškas, ir jokiais kainų sąmokslais ar etikečių vertėmis manęs neįtikinsi. Tuo labiau žinanat rimtų verslo konsultantų stilių biggrin.gif

ooo, dar viena zinove, viska zino, viska mato, viska girdi. kaip smagu, kad aplink visi prekiauja taip saziningai blink.gif nieks nieko neuzdirba, viskas tik del klientu, tik auksciausios kokybes produktai, tik maziausi antkaniai. gal jus prasivalykite akis tryzne?
Atsakyti
QUOTE(juste85 @ 2011 01 19, 16:36)
akivaizdu, kad jums truksta veiklos, nes irgi norite isipaisyti i tokia smagia diskusija  lotuliukas.gif

Aha, tinginiauju, ačiū kad linksminat per poilsio valandėlęsmile.gif Pagal jūsų išvadas, tai ir pati nesat per daug užimta. Sėkmės taškantis protingais epitetais drinks_cheers.gif
Atsakyti
oi tu juste, juste biggrin.gif Prasta naujiena tau, manęs tu įžeisti negali rolleyes.gif Kalbėjau apie kitus tavo šiandien dosniai dalinamus žvėryno, dabar ir vidurių veiklos epitetus ax.gif

QUOTE(juste85 @ 2011 01 19, 16:09)
ir ismokyte perskaityti viska ka parasau, nes dabar lyginau lietuviska parde, su uzsienietiska kokybe ir kainas.

pati pasiskaityk ka rasyneji pirmiausiai ir bent kiek baik moklus, kas liecia ekologija, kad turetum suvokima sioki toki, o per google skaitynek.

verčiu:

išmokite/ rašinėji/ skaitinėk mirksiukas.gif Jau nekalbu apie kažkokius susilietimus su ekologija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 19 sausio 2011 - 16:45