Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(kunigunda78 @ 2011 01 19, 15:07)
tipo, mes visos durnelės, nieko nesuprantam, pižonės, mėtom pinigus į balą, o štai jau pati ponia, viską žino, bet niekam nieko nesakys
kažkokia nesąmonė  blink.gif

neseniai ji įnirtingai aiškino, kokie yra puikūs rafinuoti aliejai ir koks bus rinkoje konkurencijos sprogimas, kai bus atidaryta parduotuvė, kurios savininkus ji konsultuoja cool.gif Tai vis dar laukiu to antrojo Rudugio biggrin.gif Lauk ir tu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juste85 @ 2011 01 19, 15:01)
sia tema as galeciau labai daug diskutuoti, kodel kaip ir kas. faktas yra tas, kad antkainis yra uzdedamas didelis, o del kokiu priezasciu, ir del ko skiriasi kainos skirtingose geografinese zonose yra paprasciausiai skirtingu saliu ekonomika. taip kad, geriau daugiau laiko idekit isitikinti prekes kokybe, nei sneketi bele ka.

Bet tai kas jums trukdo pagal skirtingas ekonomines zonas pasirinkti žemiausią kainą- pvz. skaičiuojant doleriais ir eurais paprastai žemesnė kaina būna dolerio naudai , tai kodėl iš ten nepirkti? Galų gale, jei sakote , kad daug ta tema žinote, tai turbūt pagal tai, kiek tas pats produktas kainuoja skirtingose georgafinėse zonose, galite nesunkai nustatyti ir jo savikainą, ir jei sakote, kad žinote, dėl kokių priežasčių uždedami antkainiai, surasti tokią vietą, kur tas antkainis žemiausias. Ir beje, pagal kokius kriterijus jūs aiškinatės prekės kokybę? Ir beje, o nepagalvojot, kad tarkim aš jau įdėjau tą laiką, įsiaiškinau prekės kokybę, jos kokybę sulyginau su kitomis tos kategorijos prekėmis ir nustatčiau, kad ji toje kategorijoje geriausia. Pamačiau, kad tai prekei Lietuvoje uždėtas 50 proc. antkainis, siunčiantis iš užsienio antkainis yra 20 proc. Tarkim, aš esu tinginė ir man patogiau pirkti mūsiškėje parduotuvėje. Jūs patarsite pirkti žemesnės kokybės prekę pigiau , bet realiai ji bus su dar didesniu antkainiu? Ar turite dar kokių pasiūlymų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 19 sausio 2011 - 15:26
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 01 19, 16:04)
kodėl jūs taip neigiate kokybės faktorių - gal dirbate kokioje laboratorijoje, juos visus tyrėte ir žinote, kad visi jie tas pats š, tik kaina skiriasi, ar čia iš serijos - mano draugė sakė, jei neuždės 500 Proc. -tai neišgyvens. Žodžiu, manykite, kad visi vagys, pirkite tik tai kas pigiausiai prieinama ir paskui stebėkite -kaip darote sau žalą.

doh.gif jei ant kokybiško EA ar absoliuto uždėtų 500 proc., tai jų niekas neįpirktų beveik  schmoll.gif Aš juk matau kokios gerų EA kainos rinkoje, jei citrina ar kininis cinamomas FR kainuoja 10 ml - 8 lt, tai pas mus kainuoja 5ml -8 lt, bet ne 30-40 lt.

Aš nežinau kokiose pardėse jūs čia tokius dalykus matote, gal ir yra, bet ten kur aš perku, žinau už ką moku ir mokėsiu. Aš žinau, kad KN visi produktai prieš patekdami į rinką yra tiriami laboratorijose, taip tai įeina į kainą, bet aš pasirengusi mokėti už gerą daiktą. Kai tuos pačius daiktus galiu parsivežti iš materiaaromaticos -tai ir padarau, nes žinau, kad tai rimta kompanija, su mažesnėm kainom, bet rožių 15 ml už 200 lt - aš niekur nepirkčiau  schmoll.gif ir be tyrimų neįtikinsite, kad ten kažkas gero  doh.gif

as tiesiog dabar duosiu paprasta pavyzdi, neminesiu pavadinimu, bet viena gerai zinoma internetine parduotuve Lietuvoje, prekiaujanti ekologiskai sertifikuotais aliejais ir kitais produktais. turiu isigijusi is ju keleta produktu, kurie dabar stovi nezinia jau kiek laiko. ir turiu isigijusi is uzsienio, rasoma, sakoma patikimi tiekejai ir t.t.
zodziu mandarinu raudonuju eterinis aliejus
lietuviskas atsiduoda kazkokia smarve, kvapas tikrai pagerintas, jauciasi ir tu mandarinu kazkiek. (nebent prakiso pasenusi)
uzsienietiskas (cia imu didmeninkus) atidarius buteliuka duoda stipru kvapa iskart i nosi, ir tikrai nesuklysdama pasakysi, kad tai mandarinai. kvapas stiprus ir aiskus, ko nepasakysi apie lietuviska.
kainos atzvilgiu
is uzsienieciu mandarinu raudonuju nusipirksi uz 1000 Lt - 1 L. issiskaiciuojam 5 ml. gaunasi 5.6 Lt, na plius buteliukas.
Lietuviskoje pardeje nusipirksi uz perpus brangiau. tai koks gaunasi antkainis?
jei jau viska zinote, man pasakykite. lietuviska parduotuve irgi skelbiama patikima tikrai.
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2011 01 19, 16:10)
neseniai ji įnirtingai aiškino, kokie yra puikūs rafinuoti aliejai ir koks bus rinkoje konkurencijos sprogimas, kai bus atidaryta parduotuvė, kurios savininkus ji konsultuoja  cool.gif Tai vis dar laukiu to antrojo Rudugio biggrin.gif Lauk ir tu  rolleyes.gif

ir vel sita su savo nesamonem doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
čia tikriausiai į naujos parduotuvės įvedimo į rinką strategiją įeina - sukritikuosiu konkurentus ir pasiūlysiu savo produktą, o jūs tik pirkit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2011 01 19, 15:10)
neseniai ji įnirtingai aiškino, kokie yra puikūs rafinuoti aliejai ir koks bus rinkoje konkurencijos sprogimas, kai bus atidaryta parduotuvė, kurios savininkus ji konsultuoja  cool.gif Tai vis dar laukiu to antrojo Rudugio biggrin.gif Lauk ir tu  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif aiškus fruktas

QUOTE(juste85 @ 2011 01 19, 15:35)
is uzsienieciu mandarinu raudonuju nusipirksi uz 1000 Lt - 1 L. issiskaiciuojam 5 ml. gaunasi 5.6 Lt, na plius buteliukas.
Lietuviskoje pardeje nusipirksi uz perpus brangiau. tai koks gaunasi antkainis?
jei jau viska zinote, man pasakykite. lietuviska parduotuve irgi skelbiama patikima tikrai.

nu bet ar jūs tikrai tokia buka, ar ja apsimeta - tai pridėkite prie tos savikainos buteliukus, etiketes ir visa kitą - juk jūs gavote 1 L doh.gif - ar visa tai už dyką būna?
Iš vis, ar bent žinote, kas kainai įtakos turi vieta, derliaus gausa, sertifikatai ir t.t. Tiesiog juokinga, kai žmogus, pažiūrėjęs, matyt, grinevičiūtės laidą, nusprendžia verslu užsiimti. jums dar daug košės reiktų suvalgyti, kad galėtumėte lygiuotis nors su mumis ax.gif ir mums apie kokybės ir kainos santykį aiškinti .

Rafinuoti aliejai XXI amžiaus stebuklas lotuliukas.gif lotuliukas.gif - nu blin, reikia rimtai imtis kažkoių priemonių prieš tokias marazmas
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2011 01 19, 16:42)
čia tikriausiai į naujos parduotuvės įvedimo į rinką strategiją įeina - sukritikuosiu konkurentus ir pasiūlysiu savo produktą, o jūs tik pirkit  rolleyes.gif

satura, patarciau tau eiti i bobuciu turgu nesamones peizeti lotuliukas.gif naujos parduotuves ivedimas lotuliukas.gif ka dar sugalvosi? gal kad kokia korporacija isteigsiu, gamykla, fabrika? lotuliukas.gif maziau fantazuok ir kurk nesamones, o mastyk ka rasineji. jei neturi kur islieti fantazijos, rasykis sau dienorasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 01 19, 15:43)
Iš vis, ar bent žinote, kas kainai įtakos turi vieta, derliaus gausa, sertifikatai ir t.t.

nu blin, reikia rimtai imtis kažkoių priemonių prieš tokias marazmas

knygą pasiskaitė, į porą suinteresuotų gamyklų nuvažiavo ir jau ekspertė doh.gif Dar mokesčių tikriausiai jai asmeniškai už nieką nereikia mokėti cool.gif

gal pasiūlymų yra?

QUOTE(juste85 @ 2011 01 19, 15:49)
ka dar sugalvosi?

paeiti į temos pradžią ar vidurį, dar kartą pasiskaityti savo nesąmones ir neapsimesti, kad atmintį praradai cool.gif

Papildyta:
atminties praskaidrinimui:

QUOTE(juste85 @ 2010 11 12, 13:09)
gudri kaip lape  biggrin.gif  tiesiogiai neivardinsiu kompaniju, kurios gamina aukstos kokybes rafinuotus bei nerafinuotus aliejus, nes tokios paieskos man daug kainavo, ne apie  sedejima prie google kalbu smile.gif, bet tiesiogines keliones bei degustavimas. tiesiog sakau, kad tokiu yra, kaip vadinate stebuklu, bet tai kur kas zemiskiau nei jums atrodo smile.gif jei jus domins, galesiu nurodyti Lietuvoje naujai besikuriancios parduotuves duomenis, tuomet kai ji prades veikti.

QUOTE(juste85 @ 2010 11 12, 13:14)
lotuliukas.gif  jusu nuomone labai klaidinga, as ne verslininke, as tik padedu "tokiems" konsultuojant, patariant ir t.t.

QUOTE(juste85 @ 2010 11 12, 13:18)
pasikartosiu, jei domins, tikrai pranesiu duomenis Lietuvoje naujai besikuriancios prekybos vietos, siuo metu ten nieko nerasit, tik tuscia vieta  smile.gif  man tikrai negaila, nes as neketinu tik viena ten apsipirkineti smile.gif tiesiog zmones siuo metu atidarineja nauja internetine parduotuve pradziai, tam kad Lietuvos rinkoje atsirastu aukstos kokybes alieju, ir irodytu, kad rafinuoti aliejai nera blogis, kaip skelbiama placia gerkle visur.

Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 01 19, 16:43)
drinks_cheers.gif  aiškus fruktas
nu bet ar jūs tikrai tokia buka, ar ja apsimeta - tai pridėkite prie tos savikainos buteliukus, etiketes ir visa kitą - juk jūs gavote 1 L  doh.gif - ar visa tai už dyką būna?
Iš vis, ar bent žinote, kas kainai įtakos turi vieta, derliaus gausa, sertifikatai ir t.t. Tiesiog juokinga, kai žmogus, pažiūrėjęs,  matyt, grinevičiūtės laidą, nusprendžia verslu užsiimti. jums dar daug košės reiktų suvalgyti, kad galėtumėte lygiuotis nors su mumis  ax.gif ir mums apie kokybės ir kainos santykį aiškinti .

Rafinuoti aliejai XXI amžiaus stebuklas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  - nu blin, reikia rimtai imtis kažkoių priemonių prieš tokias marazmas

o jus zinote kiek kainuoja buteliukas? o jus zinote, kad ne viena internetine parduotuve etiketems naudoja paprasta spalvota popieriu, ir isvis zinote kainas gaminamu etikeciu? lotuliukas.gif gal konkreciai ivardinti lietuvoje imones, kurios gamina etiketes ir kokias konkrecias kainas siulo?
gal apsilankykite Vilniuje vienoje imone ir pamatysite kiek is tikruju kainuoja 5 ml buteliukas?
Brangioji, cia Jums iki manes reiketu dar nemazai kosytes pavalgyti, kad galvyteje tiek protelio atsirastu.
ir ismokyte perskaityti viska ka parasau, nes dabar lyginau lietuviska parde, su uzsienietiska kokybe ir kainas.
lietuviska visu giriama, parduoda s...produkta (ne kalbu apie visa produkcija) uzsimetusi 200% antkaini.jei labai domina kokia parde lietuviska, rasykit AZ, nes nedarysiu antireklamos del vienos prekes. cia buvo elementarus palyginimas, kad maziau sukautumete, jog viena bobute sake
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2011 01 19, 17:00)
knygą pasiskaitė, į porą suinteresuotų gamyklų nuvažiavo ir jau ekspertė  doh.gif Dar mokesčių tikriausiai jai asmeniškai už nieką nereikia mokėti  cool.gif

gal pasiūlymų yra?
paeiti į temos pradžią ar vidurį, dar kartą pasiskaityti savo nesąmones ir neapsimesti, kad atmintį praradai  cool.gif

Papildyta:
atminties praskaidrinimui:

o ko pati reki, kad kai kurie rafinavimo budai yra patikimi, tokie kaip dezodoravimas, panaudojant angli ir t.t. pati pasiskaityk ka rasyneji pirmiausiai ir bent kiek baik moklus, kas liecia ekologija, kad turetum suvokima sioki toki, o per google skaitynek. zinove atsirado lotuliukas.gif
tu net iki tu gamyklu nesugebi nuvaziuoti ir pasiziureti is arti kaip viskas ten atrodo, o tik rekauti, kokia tu protinga, nes perskaitei kazka google, per telika kazka pamatei. lotuliukas.gif
Atsakyti
nedaryk Gariūnų, visos atsirinks ir taip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(juste85 @ 2011 01 19, 16:09)
tu net iki tu gamyklu nesugebi nuvaziuoti ir pasiziureti is arti kaip viskas ten atrodo, o tik rekauti, kokia tu protinga, nes perskaitei kazka google, per telika kazka pamatei.  lotuliukas.gif
uzsirasyk i konsultacija pas Lydeka doh.gif
Atsakyti
Labai įdomi diskusija užvirė smile.gif Ir, manau, ji galėtų būti labai naudinga. Tik pašnekovės visos labai ambicingos.. Jūsų žinios šitoje srityje manau tikrai nemažos, ir vietoj to, kad ginčytis, kas daugiau žino, būtų gerai gal kokią atskirą temą užveist.. gal apie tokių produktų kainas, skirtingų Lietuvos parduotuvių antkainius.. g.gif tokioms kaip aš, kurios dar nelabai gaudosi, būtų labai naudinga ši informacija, ir nebūtinai "kur pigiau" atžvilgiu 4u.gif Man susidarė įspūdis, (gal klaidingas?) kad ekologiški produktai Lietuvoje traktuojami dažnai kaip alia "prabangos prekė", būtinai tiesiog privalanti kainuoti brangiau už paprastą. Nors šitaip sparčiai pasaulyje populiarėjant ekologiniam, sveikam gyvenimo būdui, atrodytų, jis kažkada turėtų tapti "norma", o ne "prabanga". Bet tą turi įtakoti patys vartotojai.. nežinau ar aš čia suprantamai parašiau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2011 01 19, 17:13)
nedaryk Gariūnų, visos atsirinks ir taip  cool.gif

nesu as sitame forume konsultante ir neketinu, bet linkiu toms, kurios lankosi ir teiraujasi, nuo tavo patarimu kuo greiciau tik begtu. yra cia labai nemazai protingu ir uz tave kur kas daugiau suprantanciu. Kuniganda galeciau priedeti prie ju, bet ne tave, tad geriau maziau reikskis, jei neturi jokio supratimo. ir tuos pacius gariunus perkelk i savo draugiu rateli. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2011 01 19, 17:14)
uzsirasyk i konsultacija pas Lydeka doh.gif

dar viena vistele atsirado lotuliukas.gif
Atsakyti