Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 01 18, 15:06)

Ar tas valymas aliejum, jei nedadedi ricinos, yra beprasmiškas, ar vistik galima bandyti?

Man kaip tik atrodo, kad jei oda sausa ir jautri, karštas valymas ricinos aliejumi bus katastrofa. Aš tikrai netikėčiau, kad absoliučiai visas vanduo netinka veido odai- bandykite šaltinio vandenį, mineralinį vandenį, įvairių rūšių vaistažolių arbatas ( juodos, žalios, medetkų, ramunėlių, avižų, našlaičių , liepžiedžių- jų yra begalybė), vandens skiedimą pienu , taip pat veido prausimą ledukais- kažkas iš jų vistiek tiks. Vandens aliejumi jūs nepakeisite ir nuo to odos buklė tik blogės, nes aliejus be vandens sausins odą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 18 sausio 2011 - 22:43
QUOTE(asmodeja @ 2011 01 18, 01:28)
Sveikos merginos
Paskaitinejus jusu temele pabandziau veido valyma aliejumi, pas mane sausa jautri oda, raustanti ir milziniskas kiekis juodu inkstiru, ant nosies, smakro ir zandu. Ant nosies turbut nera net sveikos vietos. Valymui naudojau ricinos 20 procentu ir likusius 80 procentu naudojau kitus aliejus, tokius kaip sezamo, jojobos ir ersketroziu. Kiekviena syki vis kita. Jau savaite tai praktikuoju o inkstirai kaip juodavo ant veido taip ir juoduoja, ale nei viena pora neisivale  doh.gif Sakykite is savo patirties ar man dar testi ir tiketis efekto ar jau mesti si reikala  verysad.gif

Nežinau ar bandėte, bet man labai gerai poras išvalė rasulo(gasulo) molis, buvau nustebusi jo efektu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2011 01 18, 23:45)
Nežinau ar bandėte, bet man labai gerai poras išvalė rasulo(gasulo) molis, buvau nustebusi jo efektu bigsmile.gif

Kasvakara juo prausiu veida vietoj prausiklio jau menesi koki, bet poru jis man nevalo schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asmodeja: 18 sausio 2011 - 23:48
QUOTE(asmodeja @ 2011 01 18, 23:47)
Kasvakara juo prausiu veida vietoj prausiklio jau menesi koki, bet poru jis man nevalo  schmoll.gif  verysad.gif

Poroms valyti reiktų molio kaukes dėti, o ne kaip prausiklį naudoti.
Atsakyti
Labai prasau Jusu pagalbos. Negaliu suprasti kodel tas pats eterinis aliejus (100% naturalus), 15 ml kainuoja labai skirtingai e-parduotuvese. Visur rasoma: 100% naturalus eterinis aliejus pvz: ylang-ylang, o kaina skiriasi labai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pallada @ 2011 01 19, 11:14)
Labai prasau Jusu pagalbos. Negaliu suprasti kodel tas pats eterinis aliejus (100% naturalus), 15 ml kainuoja labai skirtingai e-parduotuvese. Visur rasoma: 100% naturalus eterinis aliejus pvz: ylang-ylang, o kaina skiriasi labai. g.gif

jei pauostytum - klausimų nekiltų ax.gif
Tiesa tokia, kad gali būti ir melagingos informacijos, kad realiai ten būna koks hibridinio augalo EA, arba ten nežinia kokios frakcijos. tam tikri EA tiesiog negali būti pigūs, nuo tokių pardavėjų reikia bėgti neatsigrežiant doh.gif
Kas dėl ylang -tai extra klasė brangiau kainuoja, aš už savo 5 ml virš 40 litų mokėjau, bet ir aromatas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 01 19, 12:23)
jei pauostytum - klausimų nekiltų  ax.gif
Tiesa tokia, kad gali būti ir melagingos informacijos, kad realiai ten būna koks hibridinio augalo EA, arba ten nežinia kokios frakcijos. tam tikri EA tiesiog negali būti pigūs, nuo tokių pardavėjų reikia bėgti neatsigrežiant  doh.gif
Kas dėl ylang -tai extra klasė brangiau kainuoja, aš už savo 5 ml virš 40 litų mokėjau, bet ir aromatas  wub.gif

dar kitas dalykas, nepamirskite merginos gobsiu pardaveju, kurie vieni uzsideda ant to pacio s... 500 % antkainio, o kitas 200 %. o naivus pirkejai perka ta, kuris brangesnis, nes tiki, jog kokybe gereesne, nors perka ta pacia preke, kaip ir pas konkurentus. tad patarimas ne pagal kaina rinkites, o kuo daugiau informacijos susirinkit apie ta preke.
Atsakyti
QUOTE(juste85 @ 2011 01 19, 12:13)
dar kitas dalykas, nepamirskite merginos gobsiu pardaveju, kurie vieni uzsideda ant to pacio s... 500 % antkainio, o kitas 200 %. o naivus pirkejai perka ta, kuris brangesnis, nes tiki, jog kokybe gereesne, nors perka ta pacia preke, kaip ir pas konkurentus. tad patarimas ne pagal kaina rinkites, o kuo daugiau informacijos susirinkit apie ta preke.

aš nesu kvaila reklamos auka, perku tik iš patikimų šaltinių, tai vieną, antra, kartais siunčiuosi iš užsienio, sertifikuotus, todėl žinau kiek gali kainuoti. Ir trečia, kaina net labai turi įtakos kokybei, nei vienas iš mano tiekėjų neužsideda 200-500 proc. antkainio, ir man negaila nė vieno sumokėto lito, nes kokybė superinė tongue.gif Su EA draugauju jau daug metų, todėl tikrai žinau kas yra pigūs EA, kurie iš principo negali būti pigūs, nekalbu apie kokį citrinų, ar greifrutų, bet visokie ylangai, rožės, čiobreliai ir pan. skiriasi kaip diena ir naktis, net brangūs rozmarinai yra nuostabaus kvapo, kai tuo tarpu kokios Mėtos net pykina.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 01 19, 14:54)
Ir trečia, kaina net labai turi įtakos kokybei, nei vienas iš mano tiekėjų neužsideda 200-500 proc. antkainio, ir man negaila nė vieno sumokėto lito, nes kokybė superinė  tongue.gif

su situo visiskai sutinku tik tuo atveju, kai kalba neina apie Lietuvos prekyba. nes deja, Lietuvoje 200-500 % antkainis yra labai normalu.
Atsakyti
QUOTE(juste85 @ 2011 01 19, 12:13)

Tada būdama užsienyje užsisakykite tiesiogiai pvz. iš Materia Aromatica, ar prašykite ten gyvenančių draugų ar tarpininkų pagalbos - galėsite savomis akimis matyti to paties produkto mūsiškes ir užsienines kainas, sulyginti skirtumus ir įvertinti antkainius.
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 19, 15:50)
Tada būdama užsienyje užsisakykite tiesiogiai pvz. iš Materia Aromatica, ar prašykite ten gyvenančių draugų ar tarpininkų pagalbos - galėsite savomis akimis matyti to paties produkto mūsiškes ir užsienines kainas,  sulyginti skirtumus ir įvertinti antkainius.

sia tema as galeciau labai daug diskutuoti, kodel kaip ir kas. faktas yra tas, kad antkainis yra uzdedamas didelis, o del kokiu priezasciu, ir del ko skiriasi kainos skirtingose geografinese zonose yra paprasciausiai skirtingu saliu ekonomika. taip kad, geriau daugiau laiko idekit isitikinti prekes kokybe, nei sneketi bele ka.
Atsakyti
QUOTE(juste85 @ 2011 01 19, 14:35)
su situo visiskai sutinku tik tuo atveju, kai kalba neina apie Lietuvos prekyba. nes deja, Lietuvoje 200-500 % antkainis yra labai normalu.

kodėl jūs taip neigiate kokybės faktorių - gal dirbate kokioje laboratorijoje, juos visus tyrėte ir žinote, kad visi jie tas pats š, tik kaina skiriasi, ar čia iš serijos - mano draugė sakė, jei neuždės 500 Proc. -tai neišgyvens. Žodžiu, manykite, kad visi vagys, pirkite tik tai kas pigiausiai prieinama ir paskui stebėkite -kaip darote sau žalą.

doh.gif jei ant kokybiško EA ar absoliuto uždėtų 500 proc., tai jų niekas neįpirktų beveik schmoll.gif Aš juk matau kokios gerų EA kainos rinkoje, jei citrina ar kininis cinamomas FR kainuoja 10 ml - 8 lt, tai pas mus kainuoja 5ml -8 lt, bet ne 30-40 lt.

Aš nežinau kokiose pardėse jūs čia tokius dalykus matote, gal ir yra, bet ten kur aš perku, žinau už ką moku ir mokėsiu. Aš žinau, kad KN visi produktai prieš patekdami į rinką yra tiriami laboratorijose, taip tai įeina į kainą, bet aš pasirengusi mokėti už gerą daiktą. Kai tuos pačius daiktus galiu parsivežti iš materiaaromaticos -tai ir padarau, nes žinau, kad tai rimta kompanija, su mažesnėm kainom, bet rožių 15 ml už 200 lt - aš niekur nepirkčiau schmoll.gif ir be tyrimų neįtikinsite, kad ten kažkas gero doh.gif
Papildyta:
QUOTE(juste85 @ 2011 01 19, 15:01)
sia tema as galeciau labai daug diskutuoti, kodel kaip ir kas. faktas yra tas, kad antkainis yra uzdedamas didelis, o del kokiu priezasciu, ir del ko skiriasi kainos skirtingose geografinese zonose yra paprasciausiai skirtingu saliu ekonomika. taip kad, geriau daugiau laiko idekit isitikinti prekes kokybe, nei sneketi bele ka.

tai pateikite konkrečius argumentus, kad tos tos ar tos firmos aliejai realiai kauoja 5 lt, o jie parduoda už 100 lt, nes dabar tai nesuprantu tokio durno svaisčiojimo - tipo, mes visos durnelės, nieko nesuprantam, pižonės, mėtom pinigus į balą, o štai jau pati ponia, viską žino, bet niekam nieko nesakys
kažkokia nesąmonė blink.gif
Atsakyti