QUOTE(juste85 @ 2011 01 19, 14:35)
su situo visiskai sutinku tik tuo atveju, kai kalba neina apie Lietuvos prekyba. nes deja, Lietuvoje 200-500 % antkainis yra labai normalu.
kodėl jūs taip neigiate kokybės faktorių - gal dirbate kokioje laboratorijoje, juos visus tyrėte ir žinote, kad visi jie tas pats š, tik kaina skiriasi, ar čia iš serijos - mano draugė sakė, jei neuždės 500 Proc. -tai neišgyvens. Žodžiu, manykite, kad visi vagys, pirkite tik tai kas pigiausiai prieinama ir paskui stebėkite -kaip darote sau žalą.
jei ant kokybiško EA ar absoliuto uždėtų 500 proc., tai jų niekas neįpirktų beveik
Aš juk matau kokios gerų EA kainos rinkoje, jei citrina ar kininis cinamomas FR kainuoja 10 ml - 8 lt, tai pas mus kainuoja 5ml -8 lt, bet ne 30-40 lt.
Aš nežinau kokiose pardėse jūs čia tokius dalykus matote, gal ir yra, bet ten kur aš perku, žinau už ką moku ir mokėsiu. Aš žinau, kad KN visi produktai prieš patekdami į rinką yra tiriami laboratorijose, taip tai įeina į kainą, bet aš pasirengusi mokėti už gerą daiktą. Kai tuos pačius daiktus galiu parsivežti iš materiaaromaticos -tai ir padarau, nes žinau, kad tai rimta kompanija, su mažesnėm kainom, bet rožių 15 ml už 200 lt - aš niekur nepirkčiau
ir be tyrimų neįtikinsite, kad ten kažkas gero
Papildyta:
QUOTE(juste85 @ 2011 01 19, 15:01)
sia tema as galeciau labai daug diskutuoti, kodel kaip ir kas. faktas yra tas, kad antkainis yra uzdedamas didelis, o del kokiu priezasciu, ir del ko skiriasi kainos skirtingose geografinese zonose yra paprasciausiai skirtingu saliu ekonomika. taip kad, geriau daugiau laiko idekit isitikinti prekes kokybe, nei sneketi bele ka.
tai pateikite konkrečius argumentus, kad tos tos ar tos firmos aliejai realiai kauoja 5 lt, o jie parduoda už 100 lt, nes dabar tai nesuprantu tokio durno svaisčiojimo - tipo, mes visos durnelės, nieko nesuprantam, pižonės, mėtom pinigus į balą, o štai jau pati ponia, viską žino, bet niekam nieko nesakys
kažkokia nesąmonė