Sveikos gal galit pasakyti koks aliejus rusiskai ши
QUOTE(skarpionuke @ 2011 01 17, 10:17)
Sveikos gal galit pasakyti koks aliejus rusiskai ши
sviestmedzio al.
Užsimaniau užsisakyti simondsijų aliejaus, prierašas ant etiketės - Expeller-pressed. tai čia būtų rafinuotas dalinai? kas padėtų?
QUOTE(Etama @ 2011 01 17, 00:11)
Ačiū labai
Pabandžiau su "extra virgin olive oil", tik aišku ne ekologišku nedadėjau ricinos aliejaus, neturėjau.. o beto sausai odai jo labai nedaug reikia.. į alyvuogių aliejų dadėjau porą lašų jonažolių aliejaus (paskaičiau kad jis turi valomųjų savybių ). Ką dar "netaip" dariau, tai vis dadėdavau aliejaus ant veido, tarp laikymų su karštu rankšluosčiu, beto- nebaisiai kruopščiai nusivaliau aliejų nuo veido, kažkiek jo pasiliko ir susigėrė. Rezultatas visai neblogas po procedūros netempė odos (na.. beveik netempė..) na nesijautė oda anttiek komfortiškai, kaip būna užsitepus kremo, bet praėjus 2 val., viskas susinormalizavo
QUOTE(successful3 @ 2011 01 17, 16:44)
Užsimaniau užsisakyti simondsijų aliejaus, prierašas ant etiketės - Expeller-pressed. tai čia būtų rafinuotas dalinai? kas padėtų?
Ne, nereiškia, kad dalinai rafinuotas. Daugiau nieko prie šito užrašo nėra? "Partially refined" - šitas reiškia dalinai rafinuotas. Įmesk nuorodą, gal pakomentuosim daugiau
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 01 17, 17:43)
Ačiū labai
Pabandžiau su "extra virgin olive oil", tik aišku ne ekologišku nedadėjau ricinos aliejaus, neturėjau.. o beto sausai odai jo labai nedaug reikia.. į alyvuogių aliejų dadėjau porą lašų jonažolių aliejaus (paskaičiau kad jis turi valomųjų savybių ). Ką dar "netaip" dariau, tai vis dadėdavau aliejaus ant veido, tarp laikymų su karštu rankšluosčiu, beto- nebaisiai kruopščiai nusivaliau aliejų nuo veido, kažkiek jo pasiliko ir susigėrė. Rezultatas visai neblogas po procedūros netempė odos (na.. beveik netempė..) na nesijautė oda anttiek komfortiškai, kaip būna užsitepus kremo, bet praėjus 2 val., viskas susinormalizavo
Kas per jonažolių aliejus? Galima nuorodą?
O jūs prieš tai naudojote aliejus veidui? Jei ne, siūlyčiau gerai nuvalyti po masažiuko. Jei kas ne taip bus, nežinosit ar masažas, ar aliejai netinka. O kodėl nenorit kremo po valymo teptis, jei pojūčiai tokie nemalonūs? Aš su laiku įpratau vakarais nieko nebetept, bet ir mano oda linkusi į riebumą. Sausai bent jau hidrolato siūlyčiau
Sveikos merginos
Paskaitinejus jusu temele pabandziau veido valyma aliejumi, pas mane sausa jautri oda, raustanti ir milziniskas kiekis juodu inkstiru, ant nosies, smakro ir zandu. Ant nosies turbut nera net sveikos vietos. Valymui naudojau ricinos 20 procentu ir likusius 80 procentu naudojau kitus aliejus, tokius kaip sezamo, jojobos ir ersketroziu. Kiekviena syki vis kita. Jau savaite tai praktikuoju o inkstirai kaip juodavo ant veido taip ir juoduoja, ale nei viena pora neisivale Sakykite is savo patirties ar man dar testi ir tiketis efekto ar jau mesti si reikala
Paskaitinejus jusu temele pabandziau veido valyma aliejumi, pas mane sausa jautri oda, raustanti ir milziniskas kiekis juodu inkstiru, ant nosies, smakro ir zandu. Ant nosies turbut nera net sveikos vietos. Valymui naudojau ricinos 20 procentu ir likusius 80 procentu naudojau kitus aliejus, tokius kaip sezamo, jojobos ir ersketroziu. Kiekviena syki vis kita. Jau savaite tai praktikuoju o inkstirai kaip juodavo ant veido taip ir juoduoja, ale nei viena pora neisivale Sakykite is savo patirties ar man dar testi ir tiketis efekto ar jau mesti si reikala
QUOTE(Pink Martini @ 2011 01 17, 21:30)
Kas per jonažolių aliejus? Galima nuorodą?
O jūs prieš tai naudojote aliejus veidui? Jei ne, siūlyčiau gerai nuvalyti po masažiuko. Jei kas ne taip bus, nežinosit ar masažas, ar aliejai netinka. O kodėl nenorit kremo po valymo teptis, jei pojūčiai tokie nemalonūs? Aš su laiku įpratau vakarais nieko nebetept, bet ir mano oda linkusi į riebumą. Sausai bent jau hidrolato siūlyčiau
Jonažolių aliejų pirkau Ukrainoj, bet šitos firmos kažkur mačiau ir Lietuvoj, va toks:
http://www.medikomed...uct.php?ID=1594
Aliejų nenaudojau visai, nieko apie juos dar neišmanau, bet man labai įdomu. Būtent ir noriu išsiaiškinti ir atrasti, kas man visdėlto tinka. Prieš keletą dienų bandžiau tą pat daryt su sezamų aliejumi dadėjus biski šaltalankių aliejaus- netiko- oda pleiskanojo nuo sausumo, ir raudonavo. O šįkart visai kitaip. Kremą teptis galiu, bet man įdomi pati idėja, kad aceit galima naudojant tinkamus aliejus, visai atsisakyti kremų (kažką girdėjau apie tai..), todėl pabandžiau apsieiti be kremo, ir pavyko.
Mano oda sausa, iš aprašymo labai panaši kaip pas asmodeja
Ar hidrolatai yra vandens pagrindu? Šiaip, didžiausia bėda mano odai ir yra vanduo- (ar iš krano, ar iš šaltinio/ežero/šulinio- vienodai) nusiprausus ją reikia smarkiai drėkinti, nes pleiskanoja iškart net nebetkokie super drėkinamieji kremai padeda.. galiu veido nepraust savaitę (kosmetikos jokios nevartoju), ir nuo to veido odai tik geriau tonikų ir pienelių naudoti vietoj prausimo vandeniu negaliu- spuogais nueinu, nenuvalo jie, nėra švarumo jausmo oda nors sausa, bet spuogų pas mane būna. Taigi stengiuos veidą praust kuo rečiau, nes tik tada su juo ir būna problemų.. Taigi jei hidrolatas yra alia "vanduo", man ranka nekiltų purkšt ant veido.. po to tikrai reikėtų kremo.. nebent hidrolatai yra stebuklas kažkoks na nepabandžius turbūt nesužinosiu
asmodeja, man po kelių seansų valymo aliejumi, užsikimšusių porų nėkiek nesumažėjo irgi nors aš to ir nesitikėjau, gi čia ne super giluminis porų valymas.. o tiesiog veido prausimas.
QUOTE(asmodeja @ 2011 01 17, 23:28)
Sveikos merginos
man irgi nekiek nesumažėjo, visi inkštirai liko savo vietose, nors valymą dariau tikrai daug kartų.
QUOTE(asmodeja @ 2011 01 18, 02:28)
Sveikos merginos
Sakykite is savo patirties ar man dar testi ir tiketis efekto ar jau mesti si reikala
Sakykite is savo patirties ar man dar testi ir tiketis efekto ar jau mesti si reikala
Man poros pradėjo valytis tik po kelių mėnesių prausimo aliejais, tad kantrybės mergaitės O veidą taip valydavau 5-7 kartus per savaitę. Kai valiau rečiau, tik kokius 3-4, tai ir poveikio praktiškai jokio nesimatė, paskui padažninau prausimąsi ir pamačiau rezultatą, tačiau prieš mm veidą vis vien visada išberia, matyt hormonai
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 01 18, 02:31)
Mano oda sausa, iš aprašymo labai panaši kaip pas asmodeja
Ar hidrolatai yra vandens pagrindu? Šiaip, didžiausia bėda mano odai ir yra vanduo- (ar iš krano, ar iš šaltinio/ežero/šulinio- vienodai) nusiprausus ją reikia smarkiai drėkinti, nes pleiskanoja iškart net nebetkokie super drėkinamieji kremai padeda.. galiu veido nepraust savaitę (kosmetikos jokios nevartoju), ir nuo to veido odai tik geriau tonikų ir pienelių naudoti vietoj prausimo vandeniu negaliu- spuogais nueinu, nenuvalo jie, nėra švarumo jausmo oda nors sausa, bet spuogų pas mane būna. Taigi stengiuos veidą praust kuo rečiau, nes tik tada su juo ir būna problemų.. Taigi jei hidrolatas yra alia "vanduo", man ranka nekiltų purkšt ant veido.. po to tikrai reikėtų kremo.. nebent hidrolatai yra stebuklas kažkoks na nepabandžius turbūt nesužinosiu
ta prasme - savaitę vaikštai purvinu veidu (būtent purvinu, nes veidas per dieną, nusėda dulkėm ir perbraukus servetele drėgna ji palieka nešvari) ir tavo odai tai patinka ? Tai iš kur spuogai tavo manymu? Tai nuo nesiprausimo
Nu ką, eilinį kartą pabūsiu įžūli ir pasakysiu, kad tai jau psichologinė problema, ne kosmetika čia kalta
Natūralu, kad nusiprausus vandeniu oda gali sausėti, man ir taip būna, nes prausiu jį su muilu, po to būna ir papleiskanoja ir traukia, bet jokių isterijų dėl to nekeliu, nepuolu teptis kremais. Tiesiog pabūni pusvalandį, valandą nieko nedarius ir oda pati pradeda gaminti riebliuką, tada pasipurški hidrolatu - voila - šilkinė oda. Kremo net nereikia.
Pirmiausia reikia baigti su vandens baime, surasti tinkančią priemonę veidui nuplauti (spektras yra platų plačiausias - nuo pirktinių valiklių, iki muilo, ar molio - netikiu, kad viską išbandei ir niekas netiko, t.y, niekas švariai neplovė), nes veidą "nušvarinti" būtina kasdien . Tada skiri laiko odai padirbėti, nusiperki iš merginų pabandymui hidrolatų, pvz., rožių. ir užsipurški ant odos, jei ir po jo jausi diskomfortą, užsitepk kremo, bet būtų gerai, nepratinti odos prie kasdienio tepimo. Tokiai odai būtinos drėkinamosios kaukės.
Kitas dalykas, gali būti, tu per mažai geri skysčių, kad tavo organizmas nesugeba išlaikyti tų skysčių, kad tau trūksta seleno, būni sausoje patalpoje ir t.t., priežasčių yra daug, bet vanduo NĖRA priešas. Taigi, turi 2 išeitis, gyventi kaip gyvenai, arba keisti savo požiūri
Tos, kurios su aliejais valotės poras. Gal ir sunku kasdien su tais rankšluosčiais žaisti, aš tam neturėčiau laiko, bet galima karts nuo karto pagarinti veidą ir pamasazuoti veidą su tamanų aliejum - jie labai gerai ištraukia inkštiriukus į viršų, svarbiausia- atverti poras, nes riebalas traukia riebalą Taip, jei veidas labai užterštas - tai gali būti labai nekoks vaizdelis, bet tada reiktų šiek tiek daugiau padirbėti su oda, uždėti molio kaukes ir pan.