Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Etama @ 2011 01 12, 21:06)
Rozmarinu EA

o kaip ji naudoti ilasinti i smapuna ar tiesiai ant galvos g.gif mergaites is patirties sakykit ar daug pigesnes prekes internete nei pardese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2011 01 12, 21:41)

niekaip nėjo Rasmos posto nukopint , tai tik citata "Šalto spaudimo/pirmo spaudimo/mechaninio spaudimo aliejus negali būti rafinuotas ir tuo viskas pasakyta." (žinutė #221)
o jūsų įkeltas rašo, kad šalto spaudimo, vadinas, nerafinuotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 01 12, 23:14)
o kaip ji naudoti ilasinti i smapuna ar tiesiai ant galvos g.gif mergaites is patirties sakykit ar daug pigesnes prekes internete nei pardese smile.gif

Galite i sauja isipilti sampuno ir i ji ilasinti truputi EA. Dar gerai i plauku kaukes isilasinti , geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 01 12, 23:19)
Galite i sauja isipilti sampuno ir i ji ilasinti  truputi  EA. Dar gerai i plauku kaukes isilasinti ,  geras dalykas thumbup.gif

labai dekui, reiks bandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 12, 21:42)
na nusipirkau ricinos aliejaus bandysiu ir as valymus darytis, parasysiu po keliu kartu savo ispudzius bigsmile.gif

man patinka tas valymas, poras puikiai isvalo, sutraukia, nu bet ir viena kita gilumini sugeba istraukti doh.gif kur net atrodo ir uzuomazgu nera, po valymo kita diena jau buna koks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 12, 22:18)
o jūsų įkeltas rašo, kad šalto spaudimo, vadinas, nerafinuotas smile.gif

schmoll.gif Užrašas "šalto spaudimo" dar nereiškia, kad aliejus nerafinuotas.
Atsakyti
Va kad ir toks daiktas
user posted image
Jo charakteristika
Šalto spaudimo rafinuotas natūralus kokosų aliejus iš Indonezijos. 150 ml medicininio plastiko pakuotė.

Atkuria odos pusiausvyrą bei apsauginį sluoksnį. Minkština, drėkina ir ramina. Gydo suskirdusią odą.

Plaukams suteikia purumo ir minkštumo. Maitina galvos odą, naikina pleiskanas, saugo nuo ju atsiradimo.

Tinka visų tipų odai. Lengvai įsigeria.

Čia konkrečiai iš parduotuvės gražiai. lt, ten ir daugiau tokių yra, tik tiek, kad sąžiningai parašo, kuris koks. Taigi, kad šalto spaudimo nebūtinai reiškia nerafinuotas. Aš būtent todėl ir vengiu pirkti iš atsitiktinių vietų, nes gerai nepažiūrėjęs gali lengvai apsižioplinti . Beje, kadangi klausėte apie lazdynų aliejų iš Sveikų produktų, tai Sveikuose produktuose visi aliejai nerafinuoti , ir aš ją laikau labai patikima praduotuve. Teko matyti, kad ten, tuo principu kaip Kvaoų namuose taip pat rengiamos paskaitos, tik ne vien iš kosmetikos srities. Apie tų paskaitų kokybę nežinau, nes nebuvau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 13 sausio 2011 - 00:25
QUOTE(baltagėlė @ 2011 01 12, 23:39)

Pritariu baltagėlei, turiu šalto spaudimo rafinuotų kokosų ir migdolų aliejų smile.gif Pradžioj ieškodavau užrašo "cold pressed", dabar be atsiliepimų arba užrašo "unrefined" neperku.

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 12, 19:07)
kūnui, plaukams parduotuvėse "aliejus"yra nerafinuotų aliejų
veidui siunčiuos iš aromanatural.lt
arba lieka parduotuvės:
KLAIPĖDOJE:
"eko 123" Paryžiaus Komunos 25a; tel. 865547220
BIOECO, Tel. 8 46 214222, Šaltkalvių g. 3

info iš čia

Aciu...apie BIOECO buvau girdejusi,bet va ziema neprisiruosiu iki senamiescio palek,o kaip ten kainytes? nesikandzioja? ar aromanatural pigiau?
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2011 01 12, 23:39)

tikrai nesiginčysiu, nes tikiu, kad jūs daugiau žinot 4u.gif
aš tik pacitavau, pati niekad nesidomėjau per daug smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Edita K. @ 2011 01 13, 10:40)
Aciu...apie BIOECO buvau girdejusi,bet va ziema neprisiruosiu iki senamiescio palek,o kaip ten kainytes? nesikandzioja? ar aromanatural pigiau?

aš kainų nežiūrėjau, pirkau levandų EA, mokėjau 17 lt už 5 ml. AN kainuoja 15.50 lt. Tik neužmirškit, kad siuntimas dar prisideda. Jei pirksit kažko daugiau, gal susitaupys tiek, kiek kainuotų siuntimas. Be to, AN pasirinkimas didesnis visko smile.gif
man su ta parduotuvė nemaloni pažintis buvo, galbūt nekompetetinga pardavėja. Ėjau sviestmedžio leliukui pirkt, bet man paaiškino, kad jis vaikui netinka, leido suprast, kad yra spec. sviestas vaikams. Kaip paskui paaiškėjo forumo dėka, priburė man nesąmonių. Jei nesat pasikausčius natūralioj kosmetikoj, nepriimkit visko už gryną pinigą, ką pardavėja sako schmoll.gif
man į tą parduotuvę grįžt nebesinori smile.gif
Atsakyti
Mamytes, o gal zinote, kur galima pigiau nusipirkti stiklinius indelius, pvz. 50 ml.? Kazkur buvau uzmaciusi, kad yra kazkoks LT gamintojas.....nu nerandu blink.gif Nusipirkau taukmedi plast. maise ax.gif
Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 13, 01:24)
Va kad ir toks daiktas
user posted image
Jo charakteristika
Šalto spaudimo rafinuotas natūralus kokosų aliejus iš Indonezijos. 150 ml medicininio plastiko pakuotė.

Atkuria odos pusiausvyrą bei apsauginį sluoksnį. Minkština, drėkina ir ramina. Gydo suskirdusią odą.

Plaukams suteikia purumo ir minkštumo. Maitina galvos odą, naikina pleiskanas, saugo nuo ju atsiradimo.

Tinka visų tipų odai. Lengvai įsigeria.

Čia konkrečiai iš parduotuvės gražiai. lt, ten ir daugiau tokių yra, tik tiek, kad sąžiningai parašo, kuris koks. Taigi, kad šalto spaudimo nebūtinai reiškia nerafinuotas. Aš būtent todėl ir vengiu pirkti iš atsitiktinių vietų, nes gerai nepažiūrėjęs gali lengvai apsižioplinti . Beje, kadangi klausėte apie lazdynų aliejų iš Sveikų produktų, tai  Sveikuose produktuose visi aliejai nerafinuoti , ir aš ją laikau labai patikima praduotuve. Teko matyti, kad ten, tuo principu kaip Kvaoų namuose taip pat rengiamos paskaitos, tik ne vien iš kosmetikos srities. Apie tų paskaitų kokybę nežinau, nes nebuvau.

o tai kaip cia dabar suprast.Rasma tai kitaip rase g.gif
Atsakyti