kas ka galetumet patarti plaukai, kad plaukai neslinktu ir butu puresni
QUOTE(faustina @ 2011 01 10, 19:16)
Man makadamiju aliejus kaip smirda-vos ne pykina... Ar cia taip toks intensyvus ir namalonus kvapas turi but ar pasenes Pikau is Radugys parduotuvytes. Tai naudoju veido valymui karta i svaite,bet ir tai kvepuoju patankintai kol nebaigiu darbo
Man makadamijos aliejus kaip tik yra vienas iš maloniausią kvapą turinčių aliejų - jis turi lengvą riešutų kvapą, kvapas tikrai nėra intensyvus. Esu turėjusi iš Kvapų namų , omaistui esu naudojusi Aniros nerafinuotą aliejų - tikrai kas liečia kavapą, abu buvo malonūs, tik iš Kvapų namų vis labai norėdavau jo paragauti - buvo daug skanesnis už Aniros ir turėjo tikrą riešutų skonį, bet buvo labai jį gaila maistui naudoti. JŪsų aliejus greičiausiai buvo netinkamai laikomas, nekokybiškas ir pasenęs, nes kiek mačiau toje aliejų parduotuvėje jie laikomi permatomuose bakuose ir nuolat atidarinėjami , dėl to ypač greitai oksiduojasi-tai yra apkarsta ir kvapas pasidaro nepernešamas.
QUOTE(norala @ 2011 01 12, 13:52)
http://www.rudugys.l...p;product_id=91
O is cia normalus produktai?
kazkaip man atrodo labai zemos kainos
O is cia normalus produktai?
kazkaip man atrodo labai zemos kainos
oj negaliu.
zmones, ar jus temu visai neskaitot, bent jau paskutiniu 5-10 puslapiu? kiekviena puslapyje tie patys klausimai
QUOTE(Edita K. @ 2011 01 12, 13:32)
Sveikos,
Gal patarsit,kur Klaipedoj isigyti geru nerafinuotu alieju? Juk nevisos internetu siunciates...
Gal patarsit,kur Klaipedoj isigyti geru nerafinuotu alieju? Juk nevisos internetu siunciates...
kūnui, plaukams parduotuvėse "aliejus"yra nerafinuotų aliejų
veidui siunčiuos iš aromanatural.lt
arba lieka parduotuvės:
KLAIPĖDOJE:
"eko 123" Paryžiaus Komunos 25a; tel. 865547220
BIOECO, Tel. 8 46 214222, Šaltkalvių g. 3
info iš čia
QUOTE(fuksė @ 2011 01 12, 09:55)
Kam naudojate sezamo al.?
Visai pamiršau
Sezamo+kokoso+sviestmedžio al. mišiniu darau MB masažą. Super
Kodėl nei aromanatural.lt nei ekolinija.lt nėra lazdynų riešutų aliejaus? Tai kur jį įsigyt? Norėčiau darytis valymus su lazdynų riešutų aliejum+ ricina+ abrikosų kauliukų aliejus, ar gerai būtų? Mano mišri oda, turiu spuogų ir inkštirų, gal pravalytų. Ai ir norėčiau paklaust koks tiktų hidrolatas,bei kada jį reiktų naudot, po valymo, ar prieš?
QUOTE(W*S:* @ 2011 01 12, 18:22)
Kodėl nei aromanatural.lt nei ekolinija.lt nėra lazdynų riešutų aliejaus? Tai kur jį įsigyt? Norėčiau darytis valymus su lazdynų riešutų aliejum+ ricina+ abrikosų kauliukų aliejus, ar gerai būtų? Mano mišri oda, turiu spuogų ir inkštirų, gal pravalytų. Ai ir norėčiau paklaust koks tiktų hidrolatas,bei kada jį reiktų naudot, po valymo, ar prieš?
Lazdynų riešutų aliejaus tikrai yra Sveikuose produktuose, jie prekiauja ir internetu. Tokiai odai dar tiktų tamanų aliejus, bet kaip veiktų jūsų mišinys, kurį dabar norite darytis, tikrai neįsivaizduoju.
QUOTE(sindirela @ 2011 01 12, 14:21)
kas ka galetumet patarti plaukai, kad plaukai neslinktu ir butu puresni
Rozmarinu EA
na nusipirkau ricinos aliejaus bandysiu ir as valymus darytis, parasysiu po keliu kartu savo ispudzius
QUOTE(W*S:* @ 2011 01 12, 18:22)
Kodėl nei aromanatural.lt nei ekolinija.lt nėra lazdynų riešutų aliejaus? Tai kur jį įsigyt? Norėčiau darytis valymus su lazdynų riešutų aliejum+ ricina+ abrikosų kauliukų aliejus, ar gerai būtų? Mano mišri oda, turiu spuogų ir inkštirų, gal pravalytų.
Į ekoliniją siunčiau laiškutį užklausdama dėl lazdynų, kokosų aliejaus. tai dėl kokosų atrašė kad laukiama siunta, o apie lazdynus nieko neužsiminė
Aš taip pat dar tik žiūrinėjuosi ir skaitinėju apie aliejus, kolkas darausi valymus su ricinos ir alyvuogių aliejais ( tokius po ranka turėjau) Neseniai vienoje parduotuvėje man rekomendavo kaip geriausiai išvalantį poras simondsijų aliejų, tai vat artimiausias pirkinys ir bus šis ir lazdynų riešutų aliejai
http://www.sveikipro...olmuhle-solling
O čia nerafinuotas?
O čia nerafinuotas?