Sveikos paneles as turiu linu semenu aliejaus,alyvuogiu bei ricinu.
Mano veido oda yra misri, ar butu galima is tu 3 kazkaip sumaisyti ir tepti ant veido kaip kauke? Kazkada Youtube radau filmuka,pasakojo mergina kiek ko pilti,tik va dabar jau nebeprisimenu Zinau,kad riciu aliejus gerai probleminei odai,tik nezinau kiek ko pilti,kokiais kiekiais
QUOTE(baltagėlė @ 2011 01 10, 19:04)
Taip. Kartais padarau mišinuką, pvz. erškėtrožių- jojobos
kaip tik dabar naudoju toki misinuka dienai, man labai patinka
QUOTE(charisma2121 @ 2011 01 11, 11:30)
kaip tik dabar naudoju toki misinuka dienai, man labai patinka
o kuom toks mišinukas labiau patinka nei pvz grynas jojobos? aš dabar jojobų veidui naudoju, tai kol kas patinka
QUOTE(M_A @ 2011 01 11, 15:13)
o kuom toks mišinukas labiau patinka nei pvz grynas jojobos? aš dabar jojobų veidui naudoju, tai kol kas patinka
Skirtingi aliejai turi šiek tiek skirtingas savybes. Kuomet sumaišai du tris aliejus, tai tas mišinukas ir turės visų tų aliejų savybes. Tik pradžioje reiktų pradėti naudoti po vieną ir išsiaiškinti kokie aliejai jums tinka. O tada jau galima ir maišyti.
Aš naudoju sezamo, kokoso atskirai arba mixiuką: kokosas + sviestmedis.
QUOTE(Etama @ 2011 01 11, 05:57)
Aciu
QUOTE(M_A @ 2011 01 11, 16:13)
gauna oda daugiau geru savybiu nuo skirtingu alieju
QUOTE(charisma2121 @ 2011 01 11, 22:30)
gauna oda daugiau geru savybiu nuo skirtingu alieju
aš tikėjaus išgirst kažką tokio, kad oda patepus mišiniu atrodo fantastiškai, žymiau geriau nei atskirai tepant aš kažkaip tik kūnui mišinius mėgstu daryt, o veidui vis tokia durna mintis galvoj stovi, kad kadangi reikia vos kelių lašiukų aliejaus, tai duok dieve, kad veido oda iš vieno aliejaus pasiimtų visas gerąsias savybes
QUOTE(Rosato @ 2011 01 11, 19:59)
Aš naudoju sezamo, kokoso atskirai arba mixiuką: kokosas + sviestmedis.
Kam naudojate sezamo al.?
Sveikos,
Gal patarsit,kur Klaipedoj isigyti geru nerafinuotu alieju? Juk nevisos internetu siunciates...
Gal patarsit,kur Klaipedoj isigyti geru nerafinuotu alieju? Juk nevisos internetu siunciates...
http://www.rudugys.l...p;product_id=91
O is cia normalus produktai?
kazkaip man atrodo labai zemos kainos
O is cia normalus produktai?
kazkaip man atrodo labai zemos kainos