Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

Sveikos paneles 4u.gif as turiu linu semenu aliejaus,alyvuogiu bei ricinu.
Mano veido oda yra misri, ar butu galima is tu 3 kazkaip sumaisyti ir tepti ant veido kaip kauke? Kazkada Youtube radau filmuka,pasakojo mergina kiek ko pilti,tik va dabar jau nebeprisimenu blush2.gif Zinau,kad riciu aliejus gerai probleminei odai,tik nezinau kiek ko pilti,kokiais kiekiais wub.gif
Atsakyti
kadangi ricina sausina, rekomenduojama deti jos iki 80% (atsizvelgiant i savo oda)
paskaityk cia
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2011 01 10, 19:04)
Taip. Kartais padarau mišinuką, pvz. erškėtrožių- jojobos

kaip tik dabar naudoju toki misinuka dienai, man labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 01 11, 11:30)
kaip tik dabar naudoju toki misinuka dienai, man labai patinka smile.gif

o kuom toks mišinukas labiau patinka nei pvz grynas jojobos? ax.gif aš dabar jojobų veidui naudoju, tai kol kas patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2011 01 11, 15:13)
o kuom toks mišinukas labiau patinka nei pvz grynas jojobos? ax.gif  aš dabar jojobų veidui naudoju, tai kol kas patinka thumbup.gif

Skirtingi aliejai turi šiek tiek skirtingas savybes. mirksiukas.gif Kuomet sumaišai du tris aliejus, tai tas mišinukas ir turės visų tų aliejų savybes. Tik pradžioje reiktų pradėti naudoti po vieną ir išsiaiškinti kokie aliejai jums tinka. O tada jau galima ir maišyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš naudoju sezamo, kokoso atskirai arba mixiuką: kokosas + sviestmedis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 01 11, 05:57)
kadangi ricina sausina, rekomenduojama deti jos iki 80%  (atsizvelgiant i savo oda)
paskaityk cia

Aciu clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2011 01 11, 16:13)
o kuom toks mišinukas labiau patinka nei pvz grynas jojobos? ax.gif  aš dabar jojobų veidui naudoju, tai kol kas patinka thumbup.gif

gauna oda daugiau geru savybiu nuo skirtingu alieju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2011 01 11, 22:30)
gauna oda daugiau geru savybiu nuo skirtingu alieju smile.gif

aš tikėjaus išgirst kažką tokio, kad oda patepus mišiniu atrodo fantastiškai, žymiau geriau nei atskirai tepant lotuliukas.gif aš kažkaip tik kūnui mišinius mėgstu daryt, o veidui vis tokia durna mintis galvoj stovi, kad kadangi reikia vos kelių lašiukų aliejaus, tai duok dieve, kad veido oda iš vieno aliejaus pasiimtų visas gerąsias savybes doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rosato @ 2011 01 11, 19:59)
Aš naudoju sezamo, kokoso atskirai arba mixiuką: kokosas + sviestmedis. smile.gif

Kam naudojate sezamo al.?
Atsakyti
Sveikos,
Gal patarsit,kur Klaipedoj isigyti geru nerafinuotu alieju? Juk nevisos internetu siunciates...
Atsakyti
http://www.rudugys.l...p;product_id=91

O is cia normalus produktai? g.gif
kazkaip man atrodo labai zemos kainos g.gif
Atsakyti