Sveikutes mergaites paskaiciau temele ir nusprendziau prisijungti prie jusu burelio , labai sauni temele apie aliejus. Mane domintu kokosu aliejus nerafinuotas, gal zinote kur tokio galima butu isigyti?
QUOTE(Bagyra606 @ 2010 12 03, 17:12)
Sveikutes mergaites paskaiciau temele ir nusprendziau prisijungti prie jusu burelio , labai sauni temele apie aliejus. Mane domintu kokosu aliejus nerafinuotas, gal zinote kur tokio galima butu isigyti?
Pirmajame poste yra bent keletas nuorodu
Pati paskutinį kartą pirkau aromanatural.lt, patiko kvapas (kokosų aliejus gali kvepėti skirtingai, priklauso nuo to, ar iš šviežių kokosų, ar iš džiovintų).
Pasiziurejau savo lazdynu riesutu aliejuj neradau jokiu grudeliu,skaiciau,kad pas jus buna grudeliu,kurie istirpsta?
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 12 03, 20:45)
Pasiziurejau savo lazdynu riesutu aliejuj neradau jokiu grudeliu,skaiciau,kad pas jus buna grudeliu,kurie istirpsta?
Pirkau lazdynų aliejų ne kartą, niekada grūdelių nebūdavo.
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 12 03, 21:45)
Gal painiojat su sviestmedžiu?
QUOTE(Ayaan @ 2010 12 03, 20:53)
Gal painiojat su sviestmedžiu?
atsiprasau,sumaisiau su mangu sviestu tiesa,kaip del vieno sviestmedzio aliejaus naudojimo vaikuciui veidui nuo salcio? tinka? ar maisyti su kt aliejais? ir dar kl,ar plaukams darydamos kaukes pries plovima sildote aliejus?
Siandien pirkau alieju is maximos lentynos kur ekologiski maisto produktai sudeti Sezamo aliejus.Maciau ir visokiu kitokiu.O kaip is ten-ar pirkot kada alieju is prek centru lentynu?Raso kad saltai spaustas.O kaina gerokai pigesne ne tik sio bet ir kitu nei is interntiniu parduotuviu
QUOTE(faustina @ 2010 12 03, 21:02)
Siandien pirkau alieju is maximos lentynos kur ekologiski maisto produktai sudeti Sezamo aliejus.Maciau ir visokiu kitokiu.O kaip is ten-ar pirkot kada alieju is prek centru lentynu?Raso kad saltai spaustas.O kaina gerokai pigesne ne tik sio bet ir kitu nei is interntiniu parduotuviu
jeigu naudosit plaukams, tai gerai, bet as asmeniskai veidui nenaudociau
Papildyta:
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 12 03, 21:01)
ir dar kl,ar plaukams darydamos kaukes pries plovima sildote aliejus?
Visada pasildau. Man kazkaip maloniau tepti silta
O as kaip tik galvojau veido valyma su juo atlikti.Aciu-naudosiu salotoms
QUOTE(micefee @ 2010 12 03, 15:08)
Tie patys aliejai kur tinka veidui, tinka ir akims valyti.
o kas tiktų nuvalyt veido makiažą, kad nereiktų pienelių, prausiklių...
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 12 03, 22:01)
ar plaukams darydamos kaukes pries plovima sildote aliejus?
Aš nešildau, paskutiniu metu, jei naudoju, tai dažniausiai sezamų aliejų, jis pats toks šildantis yra labiau, tai nejaučiu poreikio šildyti, bet galima, žinoma, čia jau kaip jum pačiai geriau.