Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

Na reiks isbandyti ir veidui alieju koki smile.gif

o sakykit tos kurios cia naudojat aliejus, aliejais gal ir makiaza akiu veido valot? ar ka kitko naturalaus naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 01 10, 11:35)
o sakykit tos kurios cia naudojat aliejus, aliejais gal ir makiaza akiu veido valot? ar ka kitko naturalaus naudojat?

aš akių makiažą kokosų aliejum kuo puikiausiai nusivalau thumbup.gif nusiprausiu veidą, truputį akis tiesiog vandeniu paprausiu, o tada patepu kokosų aliejum ir vatos diskeliu, sušlapintu šiltu vandeniu, nuvalau thumbup.gif daug kas abrikosų kauliukų aliejų akių makiažui giria
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2011 01 07, 18:20)
nezinau kokie, neparasyta g.gif Stai cia: http://www.naturalus...C13/Puslapis-1/
3 aliejai kainavo ne taip ir pigiai, 86 lt, bet grupinis.lt buvo akcija - 39 lt, todel pabandymui nusipirkau.

Tai kiek suprantu rafinuoti - be kvapu, o nerafinuoti turi kazkuo kvepet?

šiaip tai kiekvieną mielą aliejų prieš perkant reikia išsinagrinėti: koks, iš kur, kaip apdirbtas, kas pardavėjas ir pan. Įrašykit šį pardavėją prie nepatikimų ir daugiau nerizikuokit, jei beverčius riebalus pardavinėja...

nerafinuoti turi savo kvapą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 01 10, 11:35)

Aš makiažą valausi sudrėkinusi vatos diskelį šiltu vandeniu ir sezamo sėklų aliejumi. smile.gif
Atsakyti
as jau kelias diena vakarais tepu oda taukmedzio sviestu. Oda neserpetuoja, o serpetavo ziauriai. Suogu neatsiranda, tik padidejo odos blizgesys. del to pudra ant veido nusivalo greitai.
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 01 10, 10:35)

As akim valyti isbandziau sezamo seklu ir abrikosu kauliuku. Su sezamo lengviau nusivale.
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 01 09, 23:33)
tai sakykit va taip grynus juos ant dregnos odos ir tepat kasdiena?

Taip. Kartais padarau mišinuką, pvz. erškėtrožių- jojobos ir dar įlašinu lašiuką eterinio aliejaus.

QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 01 09, 23:37)
as irgi savo riebiai odai naudoju lazdyno riesutu alieju,bet jis man nesusigeria,todel naudoju tik nakciai

Man gerai susigeria g.gif

QUOTE(Dolita @ 2011 01 10, 10:35)

Taip, ir makiažui valyti naudoju aliejų. Bandžiau abrikosų ir sezamų, tai pastarasis labiau patiko, jis toks lyg skystesnis ax.gif
Atsakyti
Man makadamiju aliejus kaip smirda-vos ne pykina... unsure.gif Ar cia taip toks intensyvus ir namalonus kvapas turi but ar pasenes g.gif Pikau is Radugys parduotuvytes. Tai naudoju veido valymui karta i svaite,bet ir tai kvepuoju patankintai kol nebaigiu darbo doh.gif
Atsakyti
aš erškėtrožių aliejumi bandžiau akių makiažą valyt, tiesa jis spalio mėn. baigė galiot blush2.gif bet išpilt gaila, galvojau pabandysiu, nes ir makiažo valiklis baigės, kito nebuvo, tai neturėjau kaip ir kito pasirinkimo.
bet nelabai patiko, labai tampos oda, sunkiai valės tušas, o diskomfortas po to, kai į akį patenka aliejaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2011 01 10, 20:16)
Man makadamiju aliejus kaip smirda-vos ne pykina... unsure.gif Ar cia taip toks intensyvus ir namalonus kvapas turi but ar pasenes g.gif  Pikau is Radugys parduotuvytes. Tai naudoju veido valymui karta i svaite,bet ir tai kvepuoju patankintai kol nebaigiu darbo doh.gif

Makadamijų aliejus turi tokį lengvai salsvą kvapą. Nepasakyčiau, kad smirda, bet nėra tas kvapas labai malonus, todėl tik plaukam naudoju.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 10, 20:59)
aš erškėtrožių aliejumi bandžiau akių makiažą valyt, tiesa jis spalio mėn. baigė galiot  blush2.gif bet išpilt gaila, galvojau pabandysiu, nes ir makiažo valiklis baigės, kito nebuvo, tai neturėjau kaip ir kito pasirinkimo.
bet nelabai patiko, labai tampos oda, sunkiai valės tušas, o diskomfortas po to, kai į akį patenka aliejaus  doh.gif

ersketroziu al. gan klampus, akiu makiazo valymui neisivaziduoju kaip ji naudociau rolleyes.gif abrikosu, sezamu aliejai tai normaliai, tinka. valiau dar su makadamiju ir migdolu, tai ne, per riebu buvo schmoll.gif
tai dar turi tas ersketrozes? nepakito savybes?
Atsakyti
veidui naudoju jau antra is eiles foraha (puiklapiu) alieju pakaitomis su arganu aliejumi.abu pirkau Kvpau namuose smile.gif odele turiu riebia,ziema gal pasauseja,taciau sie aliejai man puikiausiai tinka,arganas padrekina,bet neuzkemsa poru,o foraha turi antibakteriniu savybiu,isvalo oda,bet nesausina 4u.gif
Atsakyti