Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(M_A @ 2011 01 08, 15:13)
dar erškėtrožių gerai tinka 4u.gif

Ir nilinis (būtinai) sviestmedis. Nes paprastas per kietas, nilinį, ištirpusį ant piršto, lengvai įtapšnoju ant kauliuko smile.gif Žiemai man labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Parekomenduokit dar koki skysta aliejuka 2 metu vaikui serpetojanciai raustanciai odai, bandziau nilini sviestmedi, bet kazkaip tik ta akimirka atrodo gerai kol istepta bet serpetojimo vis tiek nepanaikina, nors tepu juo kiekviena diena g.gif Noriu koki skysta alieju pabandyti?

Savo kunui bandziau tik kokosu alieju kolkas, noriu dar koki kita isbandyti gal galite koki pasiulyti 4u.gif ?
Atsakyti
Turiu klausimeli apie kokoso alieju . Turiu as naudoju plaukamsm bet kas del kvapo maniskis visiskai jo neturiu, bet pas man 100% pure coconut oil . Pasisiakaiciau kad pas kurias kvapas toks kokosinis yra , kaip cia suprasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 01 09, 19:18)
Turiu klausimeli apie kokoso alieju . Turiu as naudoju plaukamsm bet kas del kvapo  maniskis visiskai jo neturiu, bet pas man 100% pure coconut oil . Pasisiakaiciau kad pas kurias kvapas toks kokosinis yra , kaip cia suprasti  g.gif

pure coconut oil nieko per daug nepasako apie kokosų aliejų, tik kad grynas kokosų aliejus, taigi, jei kvapo neturi, reiškia rafinuotas ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 01 09, 18:11)
Parekomenduokit dar koki skysta aliejuka 2 metu vaikui serpetojanciai raustanciai odai, bandziau nilini sviestmedi, bet kazkaip tik ta akimirka atrodo gerai kol istepta bet serpetojimo vis tiek nepanaikina, nors tepu juo kiekviena diena g.gif  Noriu koki skysta alieju pabandyti?

Savo kunui bandziau tik kokosu alieju kolkas, noriu dar koki kita isbandyti gal galite koki pasiulyti 4u.gif ?

Vaikams dažnai rekomenduoja migdolų aliejų , jis tikrai turi tikti tokiai odai. Tik bet kurį aliejų būtinai reikia tepti ant drėgnos( ne šlapios) odos, gal ir tą patį sviestmedį tepėte ant sausos ir todėl nebuvo rezultato. O šiaip vaikams ypač dėl kvapo turėtų patikti ir kokosų aliejus, tik kad migdolų už jį riebesnis, be to kaip suprantu jūs norite skysto.
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 09, 22:21)
Vaikams dažnai rekomenduoja migdolų aliejų , jis tikrai turi tikti tokiai odai. Tik bet kurį aliejų būtinai reikia tepti ant drėgnos( ne šlapios) odos, gal ir tą patį sviestmedį tepėte ant sausos ir todėl nebuvo rezultato. O šiaip vaikams ypač dėl kvapo turėtų patikti ir kokosų aliejus, tik kad migdolų už jį riebesnis, be to kaip suprantu jūs norite skysto.

taip, as sviestmedi ant sausos odos tepu g.gif reiks isbandyti ir migdolu gal tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 01 09, 22:37)
taip, as sviestmedi ant sausos odos tepu g.gif  reiks isbandyti ir migdolu gal tada 4u.gif

pirmiau pamėginkit tą patį sviestmedį tik ant drėgnos odos 4u.gif visus aliejus reik tept ant drėgnos, nes pats aliejus nedrėkina, o tepant ant drėgnos "įneša" tą drėgmę 4u.gif
Atsakyti
paakius ir kuna tepu aliejais, bet vat veido dar nepasiriztu kazkaip g.gif kazkaip atrodo kad uzkims poras blizges visas veidas g.gif O jus sakykit tuos aliejus tokius grynus vietoj kremo kiekviena diena ant dregno veido tepat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolita: 09 sausio 2011 - 22:56
QUOTE(Dolita @ 2011 01 09, 22:48)
paakius ir kuna tepu aliejais, bet vat veido dar nepasiriztu kazkaip g.gif  kazkaip atrodo kad uzkims poras blizges visas veidas g.gif  O jus sakykit tuos aliejus tokius grynus vietoj kremo kiekviena diena ant dregno veido tepat?

Kažkada ir aš taip maniau.Turėjau mišrią -riebią oda, neatsigindavau nuo spuogų ir inkštirų .Pradėjau naudoti aliejus vietoj kremų ir dabar džiaugiuos. Oda tapo normali - mišri, inkštirų apmažėjo gerokai, spuogų nebeliko thumbup.gif Man labiausiai tiko lazdyno riešutų , erškėtrožių, sezamų, jojobos aliejai.
Ir kaip bebūtų keista blizgesio po jų nėra, nes aliejai susigeria į odą.
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2011 01 10, 00:22)
Kažkada ir aš taip maniau.Turėjau mišrią -riebią oda, neatsigindavau nuo spuogų ir inkštirų .Pradėjau naudoti aliejus vietoj kremų ir dabar džiaugiuos. Oda tapo normali - mišri, inkštirų apmažėjo gerokai, spuogų nebeliko thumbup.gif Man labiausiai tiko lazdyno riešutų , erškėtrožių, sezamų, jojobos aliejai.

tai sakykit va taip grynus juos ant dregnos odos ir tepat kasdiena?
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2011 01 10, 00:22)

as irgi savo riebiai odai naudoju lazdyno riesutu alieju,bet jis man nesusigeria,todel naudoju tik nakciai
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 01 09, 23:33)
tai sakykit va taip grynus juos ant dregnos odos ir tepat kasdiena?

Taip, kam tinka aliejai, juos ant drėgnos odos tepa kasdien. Gali būti, kad po kurio laiko oda išsausės - nenustebkit. Dėl to rekomenduojama kaitalioti aliejus ir kremus smile.gif
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 01 09, 23:37)
as irgi savo riebiai odai naudoju lazdyno riesutu alieju,bet jis man nesusigeria,todel naudoju tik nakciai

Gal per daug tepat? Aš keliais lašiukais suvilgau pirštų galus ir perbraukiu per drėgną odą - visiškai užtenka. Nesusigerdavo, kai bent kiek padaugindavau 4u.gif
Atsakyti