Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(asami @ 2011 01 07, 19:55)
na ka, nusipirkau lazdynu alieju prisiskaicius cia koks jis geris yra smile.gif tikiuosi, kad tiks jis ir man smile.gif

Iš kur pirkai? Ar kvepia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2011 01 07, 17:19)
Kokosu aliejus isvis be kvapo schmoll.gif

tam puslapyje prie kokosu aliejaus ir parasyta, kad bekvapis g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2011 01 07, 19:57)
Iš kur pirkai? Ar kvepia? ax.gif

Pirkau is ekolinija.lt Kvapo negaliu pasakyt, man dabar sloga doh.gif

Aprasyme nera parasyta ar nerafinuotas, paklausiau, tai sake, kad taip.
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 01 06, 15:57)
Pas mane riebesne veido ora, ti valymui naudoju alieju misinuka. Kokius turejau, tokius supyliau biggrin.gif pyliau aisku ricina, ersketrozes, argana. Daugiau neatsimenu  g.gif  dar lasinau EA.

Po valymo velgi naudoju tokius, kokiu uzsimanau tuo metu biggrin.gif tinka tie patys, kaip ir valymui - arganas, ersketroziu, tamanu (per daug nepiktnaudziauti), taip pat turiu nerolio eliksyra. Kartais mangu sviestu arba niliniu taukmedziu pasitepu.

Gal galėtum plačiau kodėl? g.gif
Naudoju kiekvieną vakarą, viliuosi kad padės gydyti ir atnaujinti spuoguotą odą...
Atsakyti
QUOTE(purpurinė @ 2011 01 07, 21:43)
Gal galėtum plačiau kodėl?  g.gif
Naudoju kiekvieną vakarą, viliuosi kad padės gydyti ir atnaujinti spuoguotą odą...

Todel, kad tamanai gali sausinti oda.
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2011 01 07, 12:45)
grupinis.lt dabar yra akciją trim aliejam, t.y. jų rinkiniui : argano, avokadų ir sviestmedžio 4u.gif  tik pabijojau užsisakyt, nes prie argano aliejaus aprašymo aiškiai parašyta, kad nerafinuotas, o prie kitų neparašyta nieko g.gif

ir argano, ir avokadų ir sviestmedžio nerafinuoti aliejai turi kvapą.. mirksiukas.gif Jeigu bekvapiai, tai jie -rafinuoti.
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 01 07, 20:34)
Kai as klausiau to paties, tai man rekomendavo arganu  4u.gif

labai aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 01 07, 22:10)
ir argano, ir avokadų ir sviestmedžio nerafinuoti aliejai turi kvapą..  mirksiukas.gif Jeigu bekvapiai, tai jie -rafinuoti.

čia žinau dėl kvapų, kad nerafinuoti kvepia (kartais net per stipriai blush2.gif ), mane suklaidino toje akcijoje, kad kainos tai kaip nerafinuotų aliejų jei ne per akciją pirkt ir prie vieno parašyta, kad nerafinuotas. kadangi iš šitų trijų turiu tik sviestmedžio, o kitų neuosčius, pagalvojau, kad gal avokadų koks ir gali būt be kvapo, nes šiaip avokadas ir neskleidžia kažkokio didelio kvapo g.gif bet gerai, kad nesusigundžiau nusipirkt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2011 01 08, 10:24)
čia žinau dėl kvapų, kad nerafinuoti kvepia (kartais net per stipriai blush2.gif ), mane suklaidino toje akcijoje, kad kainos tai kaip nerafinuotų aliejų jei ne per akciją pirkt ir prie vieno parašyta, kad nerafinuotas. kadangi iš šitų trijų turiu tik sviestmedžio, o kitų neuosčius, pagalvojau, kad gal avokadų koks ir gali būt be kvapo, nes šiaip avokadas ir neskleidžia kažkokio didelio kvapo g.gif  bet gerai, kad nesusigundžiau nusipirkt thumbup.gif

Atskiriant avokado nerafinuotumą, labai padeda spalva - jis sodriai žalias smile.gif Kvapas tikrai švelnus. Čia ir bėda, kad negali pažiūrėti ir pauostyti per tokias akcijas. Nerizikuoju smile.gif Matyt savo laiku prisirizikavau ir susirinkau rafinuotų aliejų buteliukų, kurie iki šiol stovi.
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2011 01 07, 20:19)
tam puslapyje prie kokosu aliejaus ir parasyta, kad bekvapis  g.gif

tai prie ju visu parasyta, kad be kvapiuju medziagu, prie kokosu dar plius bekvapis, bet as nesupratau, kad tai reiskia rafinuotuma doh.gif

QUOTE(M_A @ 2011 01 08, 10:24)
bet gerai, kad nesusigundžiau nusipirkt thumbup.gif

as jau gundziausi pirkt, bet gerai, kad paprotinot unsure.gif Dar zalia sitam reikale, tik neseniai pradejau dometis ekologiskomis priemonemis, odos dermatitas priverte, bet informacijos tiek, kad nezinai nuo kuriuo galo pradet skaityt, o tuo labiau atsirinkt doh.gif Visalaik maniau, kad nerafinuoti - neturi kvapu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 01 07, 22:03)
Todel, kad tamanai gali sausinti oda.

Ačiū, supratau 4u.gif
Kolkas tai man jis superinis, bet žinosiu kad nereikia piknaudžiauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 01 08, 11:06)
labai aciu 4u.gif  4u.gif

dar erškėtrožių gerai tinka 4u.gif
Atsakyti