Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Element @ 2011 01 04, 14:18)
Sugalvojau nusipirkti makadamijų aliejų ,lašinsiu i kaukes plaukams.Ar butu kokie nors atsiliepimai apie šį aliejų?

Labaai fainas aliejus thumbup.gif plaukai atsigauna, maloniai kvepia, lb malonus aliejus 4u.gif esu bandziusi tik is sveiku produktu
Atsakyti
labas vakaras,prisiziureju tv,apsilankiau sioje temeleje,ir ismeciau puse savo "nesamoniu" ax.gif
Ir isigyjau: kokosu alieju 17,50lt- 130ml, ekologiska taukmedzio sviesta 29,00lt-120ml,bei migdolu aliejus 17,50lt-50ml,pirkau prduotuveleje siauliuose,kuri prekiauja sia produkcija http://www.naujojiba....php?page=bases noriu paklausti ka manote apie sios firmos parduodamus aliejus?ar teko kam uzsisakineti?
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Idomu ar nepersistengiau su siais produktais?
Dalinuosi rezultatais jei nieko pries merginos 4u.gif ?

taukmedziu ir siek tiek kokosu istepiau dukrytes kuneli,rezultatas super thumbup.gif padrekino,kai turedavau tepti po kelis kart per diena
pasidariau taukmedzio,kokoso ir migdolo kauke plaukams,pasildziau vandenyje kol viskas isilyde, laikiau per nakti,kai isploviau,isdziovinau,apakau rezultatu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif plaukuciai purus,lengvuciai,pasidrekine,niekada dar savo tokiu plauku neciupinejau clap.gif ,tai glosciau ir glosciau visa diena negalejau atsidziaugti
o vakare buvau isitepusi veida,kokosu ir taukmedziu,ryte kai nusiprausiau,net netrauke iskarto veido,kai turedavau pulti tuoj pat tepti
tas pats ir su rankomis,tepliodavausi rankas daznai,turedavau po 3 kremu tiubeles,prie lovos,rankineje ir darbe,o dabar tik vakare ir ryte uztenka bigsmile.gif
labai dziaugiuosi kad televizija atmerke man akis,ir kad pasidomejau apie tai placiau,ir apsilankiau sioje temeleje
Dar bereiktu duso zele pakeisti,ir dantu pasta,na bet apie tai eisiu kitur ieskoti informacijos,ir netersiu temo 4u.gif
Atsakyti
sveikos,pirma karta visainetycia paskaitinejau, visko cia yra pakankamai placiai ir nemazai ir idomiai...dar sakiau paskaitinesiu daugiau postu, bet dabar noriu isbandyt kazka naturalaus,tad
Prasau patarimo:
1) ka parekomenduotumete naudoti 9men mazylio zandukams einant i lauka???? Odele labai issauseja...ar koki konkreciai aliejuka ar jungtini, maisyta...??
2) paaiskinkit kaip darot plaukam kaukes?? nes skaiciau kazkas rase i kauke ipasinu aliejaus X...plaukai linke veltis mano, cheminio tipo garbaneles...

dekui, kas parasysit wink.gif
Atsakyti
[quote=myliuvasara,2011 01 05, 01:03]
labas vakaras,prisiziureju tv,apsilankiau sioje temeleje,ir ismeciau puse savo "nesamoniu" ax.gif

tas pats ir su rankomis,tepliodavausi rankas daznai,turedavau po 3 kremu tiubeles,prie lovos,rankineje ir darbe,o dabar tik vakare ir ryte uztenka bigsmile.gif
labai dziaugiuosi kad televizija atmerke man akis,ir kad pasidomejau apie tai placiau,ir apsilankiau sioje temeleje

džiugu, bet laikykitės, kad tai ne būtų trumpalaikė banga jums 4u.gif

dėl chem. rankų kremų- jie nedrėkina, nemaitina rankų, jie tik padengia rankas tokia apsaugine plėvele, dažnai rieboka, kuri sudaro įspūdį, kad jos drėkinamos.

Papildyta:
QUOTE(Nomadica @ 2011 01 05, 01:50)
sveikos,pirma karta visainetycia paskaitinejau, visko cia yra pakankamai placiai ir nemazai ir idomiai...dar sakiau paskaitinesiu daugiau postu, bet dabar noriu isbandyt kazka naturalaus,tad
Prasau patarimo:
1) ka parekomenduotumete naudoti 9men mazylio zandukams einant i lauka???? Odele labai issauseja...ar koki konkreciai aliejuka ar jungtini, maisyta...??
2) paaiskinkit kaip darot plaukam kaukes?? nes skaiciau kazkas rase i kauke ipasinu aliejaus X...plaukai linke veltis mano, cheminio tipo garbaneles...

vaikučiui visai tiks sviestmedis

o apie plaukus daug yra prirašyta, paskaitykite 4u.gif
Atsakyti
plaukam kaukė: imi bazinį aliejų, jei reikia jį suskystini, įlašini pasirinktinai eterinio aliejaus (aišku, nebūtina EA) ir tepi plaukus, po kelių valandų arba nakties išplauni, viskas 4u.gif
Atsakyti
Laukinė prerija,manau tikrai nebus trumpalaike,vien todel, kad pats zmogus isitikini,kad naturalus aliejai ir kt. naturalus produktai daro super efekta jau nuo pirmuju kartu ir kur naudoji ,naudoji tuos cheminius produktus ir rezultato net nesimato verysad.gif einu toliau dometis naturaliais produktais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomadica @ 2011 01 05, 01:50)
Prasau patarimo:

Mes į lauką naudojam Weleda kremuką nuo šalčio ir vėjo su medetkomis. http://weleda.lt/ind...e...&prod_id=10
Atsakyti
Sveikos, išbandžiau argano aliejuką, tai nežinau ar čia taip esu įsitikinusi ar jis tikrai labai tiko mano odai, nes veidas tai toks švelnus ir lygus. Tik man baisiai jis smirda...Paskaičius apie jį susidariau įspūdį, kad su juo praktiškai viską galima daryti, tik ne dantis valyti. biggrin.gif Noriu išbandyti plaukams, tik nepamenu, kaip jūs naudojate?Tepate tik galiukus?Drėgnus plaukus?Kad negaučiau barti, tai perskaičiau dvi temukes senokai, bet nelabai pamenu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Twitter @ 2011 01 05, 13:58)
Sveikos, išbandžiau argano aliejuką, tai nežinau ar čia taip esu įsitikinusi ar jis tikrai labai tiko mano odai, nes veidas tai toks švelnus ir lygus. Tik man baisiai jis smirda...Paskaičius apie jį susidariau įspūdį, kad su juo praktiškai viską galima daryti, tik ne dantis valyti. biggrin.gif  Noriu išbandyti plaukams, tik nepamenu, kaip jūs naudojate?Tepate tik galiukus?Drėgnus plaukus?Kad negaučiau barti, tai perskaičiau dvi temukes senokai, bet nelabai pamenu... ax.gif

Plaukus patariama ištrinti prieš plovimą bent kelias valandas, arba apskritai visai nakciai palikti mirksiukas.gif kokosų aliejumi aš tepu ir šaknis ir visus plaukus (tik nereikia persistengti). Dar turiu pasidariusi alyvuogių ir ricinos aliejų mišinį, tai juo išteplioju tik plaukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twitter @ 2011 01 05, 13:58)
Noriu išbandyti plaukams, tik nepamenu, kaip jūs naudojate?

Sakyčiau brangokas arganas plaukas. biggrin.gif O šiaip aš tepu sausus plaukus, ypatingai šaknis ir galus.
Atsakyti
Kad nuspirkau 100 ml, bijau, kad praeis azartas ir paskui taip ir liks stovėti nenaudojamas. blush2.gif

Ačiū už patarimus, bandysiu. smile.gif
Atsakyti
dekui merginos drinks_cheers.gif dar plius pasiskaitinesiu...o vaikuciui tikrai reiks kazka rimtai daryt, nes zandai kaip vasara zeme jau ima atrodyt.... ziauriai sausa/...
Atsakyti