Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(M_A @ 2011 01 02, 14:54)
aš tai laukiu kol dar kas pasidalins įspūdžiais apie naudojamos aliejus 4u.gif  pati veidui artimiausiu metu bandysiu jojobos aliejų, žiūrėsiu, kaip mano odai jis patiks drinks_cheers.gif

nesuprantu ko jūs laukiat g.gif , juk visa tema apie aliejus, skaitot ir atsirenkat infor. 4u.gif

ar būtent apie kažk. aliejų laukiat info?
Atsakyti
Mano oda jautri,kapiliarai truputi issiplete - tai sviestmedzio aliejus labai tinka tokiam saltam orui. Gal patarkit ar kokiu EA dar galima pagerinti sudeti ziemai .Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 01 02, 14:55)
nesuprantu ko jūs laukiat g.gif , juk visa tema apie aliejus, skaitot ir atsirenkat infor.  4u.gif

ar būtent apie kažk. aliejų laukiat info?

info užtektinai turiu, bet įdomu išgirst kas ką naujo vis išbando ir kaip suveikia smile.gif
Atsakyti
Gal kuri esatę bandžiusi ir AN ir akoma tamanus? aš baiginėju akomos tamanus ir jie man labai labai patinka - tiek nuostabus žolinis kvapas, tiek tekstūra ( tirštas ir su žaliais grūdeliais) tiek poveikis. O kokie AN tamanai? gal dar geresni?
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 01 03, 13:24)
Gal kuri esatę bandžiusi ir AN ir akoma tamanus? aš baiginėju akomos tamanus ir jie man labai labai patinka - tiek nuostabus žolinis kvapas, tiek tekstūra ( tirštas ir su žaliais grūdeliais) tiek poveikis. O kokie AN tamanai? gal dar geresni?

O kokia oda jūsų?
Atsakyti
QUOTE(bahamos @ 2011 01 03, 14:34)
O kokia oda jūsų?

Visada buvo mišri su užkimštom porom, paberiama, dabar jau beveik normali su išsiplėtusiom porom ir kartais paberiama smile.gif
Atsakyti

i 
Diskusija apie hidrolatus perkelta čia
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 28, 20:25)
o siaube, apie tą rudugys, kitaip aliejus.com kas antrame puslapyje klausia  doh.gif

tara ten kainuoja papildomai, eikit su savo buteliukais, jei nenorit pinigų švaistyt.
aliejų ten visokių ir rafinuotų, ir ne. Jei norit natūralaus, pirkit šalto spaudimo nerafinuotą.
veidui tokio aliejaus nepirkčiau, vis dėl to parduotuvė maisto labiau. Plaukams, kūnui visai tiktų, bet veidui ieškočiau kitų

Jetau, kaip jautriai reaguojat rolleyes.gif Tai klausiu kur geriausia pirkt internetu? nes Marijampolej kaipir niekur nemaciau jog prekiautu siais aliejais schmoll.gif Negi sunku pasakyt kur tamstos perkat biggrin.gif (sakysit parduotuviu sarasai pirmam psl, bet kuri pard geriausia kainu/kokybes atzvilgiu, aisku perkant butent internetu) Ir dar, tai kitose pard, uz tara moket nereik? nu jei vietoj parde tada jo savo tara nestis gali o jei interu ka tada? Paaiskinkit blondinei ax.gif (jei labai nesutrukdysiu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele_S: 04 sausio 2011 - 13:28
QUOTE(Rutele_S @ 2011 01 04, 14:25)
Tai klausiu kur geriausia pirkt internetu?

Nesu aš profė šioj srity, bet savo nuomonę parašysiu, juk nesunku.
Pirmąji kartą apsipirkau iš aliejus.com, tik ne internetu, o pačioje parduotuvėje. Ten už buteliukus reikėjo sumokėti papildomai. Aliejus pirkau rankų balzamui, o ne veidui, dėl to efekto ar jis geras ar blogas pasakyti negaliu. Tik tikrai pridursiu, kad sviestmedis turėjo labai specifinį kvapą, dėl jo išmečiau visą indelį rankų balzamo, nes negalėjau prie jo priprasti. Nusipirkau kitur. Na apie aliejaus kokybę sprendžiu iš kainos, manau kad pigus aliejus tikrai nebus labai geras schmoll.gif
Kiti apsipirkimai vyko internetinėse parduotuvėse Gyvoji Kosmetika, Aroma Natural ir Love-Eco. Visos patiko, iš visų pirktus aliejus ir kitas prekytes sėkmingai naudoju veidui thumbup.gif už indelius čia mokėti papildomai nereikia, tiesa verta atkreipti dėmesį, kad kai kurios parduotuvės kietus aliejus deda i stiklinius indelius (Aroma natural), kitos į plastmasinius (Love-Eco), o Gyvoji Kosmetika leidžia indelio rūšį pasirinkti (tiesa, stikliniame indelyje aliejus kainuoja pora litų daugiau) 4u.gif galbūt didelio skirtumo nėra, aš asmeniškai sviestmedį ir kokosų aliejų pirkau plastmasiniuose, na nepatogumas tas, kad kai indelis kurį laiką pagulėjo nuvirtęs ant šono, tai aliejus šiek tiek prabėgo, todėl kelionėse manau stiklinis indelis patogesnis ax.gif
Tai vat atrodo tiek mano pastebėjimų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 04 sausio 2011 - 14:16
Sugalvojau nusipirkti makadamijų aliejų ,lašinsiu i kaukes plaukams.Ar butu kokie nors atsiliepimai apie šį aliejų?
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 01 04, 15:18)
Sugalvojau nusipirkti makadamijų aliejų ,lašinsiu i kaukes plaukams.Ar butu kokie nors atsiliepimai apie šį aliejų?

Aš tai vieną aliejų tepu, nededu niekur. Plaukai švelnučiai, blizga.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2011 01 04, 13:25)
Jetau, kaip jautriai reaguojat rolleyes.gif  Tai klausiu kur geriausia pirkt internetu? nes Marijampolej kaipir niekur nemaciau jog prekiautu siais aliejais schmoll.gif  Negi sunku pasakyt kur tamstos perkat biggrin.gif (sakysit parduotuviu sarasai pirmam psl, bet kuri pard geriausia kainu/kokybes atzvilgiu, aisku perkant butent internetu) Ir dar, tai kitose pard, uz tara moket nereik? nu jei vietoj parde tada jo savo tara nestis gali o jei interu ka tada? Paaiskinkit blondinei ax.gif  (jei labai nesutrukdysiu)

nejautriai, tiesiog, kai seku temą, matau, kad tas pats per tą patį eina aplink.
plaukams pirkčiau iš aliejus.com, o odai (kūno, veido) iš aromanatural.lt.
mokėt reik tik aliejus.com pardėj
Atsakyti