QUOTE(Rutele_S @ 2011 01 04, 14:25)
Tai klausiu kur geriausia pirkt internetu?
Nesu aš profė šioj srity, bet savo nuomonę parašysiu, juk nesunku.
Pirmąji kartą apsipirkau iš aliejus.com, tik ne internetu, o pačioje parduotuvėje. Ten už buteliukus reikėjo sumokėti papildomai. Aliejus pirkau rankų balzamui, o ne veidui, dėl to efekto ar jis geras ar blogas pasakyti negaliu. Tik tikrai pridursiu, kad sviestmedis turėjo labai specifinį kvapą, dėl jo išmečiau visą indelį rankų balzamo, nes negalėjau prie jo priprasti. Nusipirkau kitur. Na apie aliejaus kokybę sprendžiu iš kainos, manau kad pigus aliejus tikrai nebus labai geras
Kiti apsipirkimai vyko internetinėse parduotuvėse Gyvoji Kosmetika, Aroma Natural ir Love-Eco. Visos patiko, iš visų pirktus aliejus ir kitas prekytes sėkmingai naudoju veidui
už indelius čia mokėti papildomai nereikia, tiesa verta atkreipti dėmesį, kad kai kurios parduotuvės kietus aliejus deda i stiklinius indelius (Aroma natural), kitos į plastmasinius (Love-Eco), o Gyvoji Kosmetika leidžia indelio rūšį pasirinkti (tiesa, stikliniame indelyje aliejus kainuoja pora litų daugiau)
galbūt didelio skirtumo nėra, aš asmeniškai sviestmedį ir kokosų aliejų pirkau plastmasiniuose, na nepatogumas tas, kad kai indelis kurį laiką pagulėjo nuvirtęs ant šono, tai aliejus šiek tiek prabėgo, todėl kelionėse manau stiklinis indelis patogesnis
Tai vat atrodo tiek mano pastebėjimų