Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(bambooce @ 2010 12 28, 22:01)
kiek zinau jokiu alergiju neturiu smile.gif

Gal neteisingai tepi paakius? Praeitame puslapyje įdėjau nuorodą su video kaip reikia naudoti, tada neturėtų būti jokių akių suerzinimų, ašarojimų ir pan.

QUOTE(lapuaite @ 2010 12 28, 22:05)
galetu tada temoje buti tiksliau parasyta, kad tema butent tik apie bazinius aliejus, nes siaip eteriniai aliejai irgi aliejai..  o temos pavadinimas naturalus aliejai g.gif  biggrin.gif

Nežinau, man jie kaip ir visiškai skirtingi dalykai, jei pamatau žodį „aliejus“, tai iš karto kyla asociacija su baziniu aliejumi, nes kai kalbama apie eterinius aliejus, tai visada ir vadinami jie būtent „eteriniais aliejais“.
Parduotuvėse juk eterinių aliejų prie kepimui skirtų aliejų nededa.
Atsakyti
FruitSalad aciu uz nuoroda, bet tu man pasakyk, siaip gi rauksles po akimis atsiranda tai tos vietos isvis netepat?, dabar toks klausimas man iskilo g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 28, 02:45)
sveikutes. Papasakosiu kas vakar nutiko, pasitepiau veida kokoso aliejum, po poros val pradejo akys asaroti, gal per daug pasitepiau aplink akis?

as tepu kokosu veida su arbatmedzio ea, tai kol kas mano problemines odos nekemsa smile.gif
Atsakyti
sutinku kad blogai naudoju, per arti akiu tepiau alieju. Gal del to asarojo. Gal patartumet koki al. galeciu naudot sausai veido odai ir kad nepaliktu riebumo ant veido? Priesingai ka daro kokoso al.
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 29, 04:26)
sutinku kad blogai naudoju, per arti akiu tepiau alieju. Gal del to asarojo. Gal patartumet koki al. galeciu naudot sausai veido odai ir kad nepaliktu riebumo ant veido? Priesingai ka daro kokoso al.

mano irgi sausa veido oda, bet kazkaip kokoso aliejus man susigeria oda, siaip dar tepu misini sausai odai ikuri ieina keleta rusiu alieju, ir taukmedzio sviesta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 12 29, 00:03)
FruitSalad aciu uz nuoroda, bet tu man pasakyk, siaip gi rauksles po akimis atsiranda tai tos vietos isvis netepat?, dabar toks klausimas man iskilo g.gif

Netepu. Ir tokiu būdu tepant paakiai pasisavina viską, ko jiems reikia.

QUOTE(bambooce @ 2010 12 29, 04:26)
Gal patartumet koki al. galeciu naudot sausai veido odai ir kad nepaliktu riebumo ant veido? Priesingai ka daro kokoso al.

O tepi ant drėgnos odos? Kokosai, matyt, netinka, mano oda buvo riebi, dabar jau normali, sakyčiau, bet visus aliejus greitai sugeria ir jokių riebumų nelieka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitSalad: 29 gruodžio 2010 - 12:30
QUOTE(bambooce @ 2010 12 29, 03:26)

man kokosu aliejus kartu su arbatmedzio ea gerai susigeria, oda mano riebi, kai patepu tai po kurio laiko su popierine servetele patapsnoju kad pertekliu nuimti ir oda visai nelimpanti, lyginant su kremais smile.gif
Atsakyti
Gal daugiau patirties turinčios paprotinsit kuom skiriasi šie du kokosų aliejai?
Vienas ir antras
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gavau atsakyma g.gif
"grynas simonsijų aliejus kambarrio temp. yra skystas, ima kietėti žemesnėje temp., pvz. šaldytuve
Mes turime įvairių aliejų - ir rafinuotų ir ne. Simondsijų yra nerafinuotas, šalto spaudimo"
Atsakyti
šiandien pasidariau pirmąjį savo lūpų balzamą thumbup.gif labai smagiai tepasi ir konsistencija faina, atrodo kietas, o iš tikro lb lengvai pasiima ir tepasi thumbup.gif kadangi įdėjau kakavos sviesto tamsaus, tai gavosi šokoladinis/kakavinis thumbup.gif atsidžiaugt negaliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 12 29, 14:25)
Gal daugiau patirties turinčios paprotinsit kuom skiriasi šie du kokosų aliejai?
Vienas ir antras
Ačiū  4u.gif

Aš kaip suprantu vienas yra žalias, jis bus toks grubesnis ir tikriausiai natūralesnis, mačiau kažkuriam psl Rasma apie tai kalbėjo g.gif 4u.gif
Atsakyti
aš tai laukiu kol dar kas pasidalins įspūdžiais apie naudojamos aliejus 4u.gif pati veidui artimiausiu metu bandysiu jojobos aliejų, žiūrėsiu, kaip mano odai jis patiks drinks_cheers.gif
Atsakyti