Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(bambooce @ 2010 12 28, 04:19)
sveikutes. Papasakosiu kas vakar nutiko, pasitepiau veida kokoso aliejum, po poros val pradejo akys asaroti, gal per daug pasitepiau aplink akis?

man nuo abrikosų kauliukų aliejaus visada akys ašaroja, tai nebenaudoju jo aplink akis, kitur viskas gerai..
O kokosų kiek žinau, veidui nepats tinkamiausias, gali poras kimšt unsure.gif
Atsakyti
man tai kokosų kažkaip kaip tik labai švelnus akims, makiažą valaus, tai net jei ir į akis netyčia priterliojau, nieko nepajaučiu, nors šiaip akys jautrokos blush2.gif o šiaip jokios alergijos nesi turėjus kokosam?
Atsakyti
Man tikriausiai akims nelabai kas tinka, nes kai iš vakaro pasiteplioju, ryte atsikeliu aptraiškanojus. Nestipriai, bet tai turbūt vistiek ženklas kad akims ne itin patinka unsure.gif bandžiau argano aliejų ir ricina tepiau blakstienas, tai nei vienas nei kitas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 28, 06:19)
sveikutes. Papasakosiu kas vakar nutiko, pasitepiau veida kokoso aliejum, po poros val pradejo akys asaroti, gal per daug pasitepiau aplink akis?

Kokosų aliejus paakiams tikrai ne pats geriausias aliejus.

QUOTE(bugyte @ 2010 12 28, 11:28)
Man tikriausiai akims nelabai kas tinka, nes kai iš vakaro pasiteplioju, ryte atsikeliu aptraiškanojus. Nestipriai, bet tai turbūt vistiek ženklas kad akims ne itin patinka  unsure.gif bandžiau argano aliejų ir ricina tepiau blakstienas, tai nei vienas nei kitas  schmoll.gif

Gal ne taip tepat, kremai taip tepasi.
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 28, 12:00)

Tai aišku, kad neteisingai tepuosi doh.gif aš grynai aplink akis tepliojuosi doh.gif
Dėkui už nuorodą ir gerą pamoką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 12 28, 07:39)
O kokosų kiek žinau, veidui nepats tinkamiausias, gali poras kimšt unsure.gif

QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 28, 11:00)
Kokosų aliejus paakiams tikrai ne pats geriausias aliejus.

baikite daryti baubą iš kokosų aliejaus doh.gif - aliejus kaip aliejus, vienoms tinka, kitoms - ne. mano sesuo, kurios oda problematiška, tepa ir kokosų aliejum, ir čampakų pomada, kuri su kokosais, veidą ir oda tik gražėja, mama ir labai patenkinta. Aš juolabiau nieko negaliu prikišti schmoll.gif nei kokosui, nei arganui, ar tamanams tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 28, 12:38)
baikite daryti baubą iš kokosų aliejaus  doh.gif - aliejus kaip aliejus, vienoms tinka, kitoms - ne. mano sesuo, kurios oda problematiška, tepa ir kokosų aliejum, ir čampakų pomada, kuri su kokosais, veidą ir oda tik gražėja, mama ir labai patenkinta. Aš juolabiau nieko negaliu prikišti  schmoll.gif nei kokosui, nei arganui, ar tamanams  tongue.gif

Na, būna taip, kad vienas produktai netinka šimtui žmonių, o vienam tinka idealiai. Ir čia panašiai - daugumai netinka, bet kažkam tiks. Bet tikimybė, kad tik pvz argano aliejus paakiams yra kiek didesnė, nei kad tiks kokosai. Kas daugiau entuziazmo turi visokius aliejus bandyti, tas atsirinks ilgų bandymų keliu, bet dažnai būna taip, kad pabando kokį sviestmedį gryną plaukams ir riebiai veido odai, netinka, o po to meta visą reikalą su aliejais nurašiusios kaip netinkamus naudoti.
Kai tik pradėjau naudoti visokius aliejus, rinkausi pagal aprašymus ir atsiliepimus, kad po to netektų nusivilti be reikalo ar pinigų išmesti. Pirmojo aliejaus paakiams ar veidui (su tikslu dar tik apsižiūrėti kas per reikalas tie aliejai) aš kokosų nerekomenduočiau, nes yra didesnė tikimybė nusivilti, tokia mano nuomonė. O aš taip ir parašiau - ne pats geriausias pasirinkimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitSalad: 28 gruodžio 2010 - 12:06
bambooce man tas pats su kokosu aliejum, jei jo perdaug uztempi paakiuose, tai matomai kazkiek patenka i akis ir pradeda akys asaroti, pastebejau, kad pradzioje kokosu aliejus labai tiko dabar ziuriu oda sausejo juo pasiteus, nors odai viskas liuks, reikia keisti vadinasi. O man pradejo berti rankas ir veida nesuprantu nuo ko, ka rekomenduotumet pasitepti is alieju g.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 12 28, 14:22)
bambooce man tas pats su kokosu aliejum, jei jo perdaug uztempi paakiuose, tai matomai kazkiek patenka i akis ir pradeda akys asaroti, pastebejau, kad pradzioje kokosu aliejus labai tiko dabar ziuriu oda sausejo juo pasiteus, nors odai viskas liuks, reikia keisti vadinasi. O man pradejo berti rankas ir veida  nesuprantu nuo ko, ka rekomenduotumet pasitepti is alieju g.gif

Dar kartą pasikartosiu, kad tikriausiai neteisingai naudojate paakių kremus ir aliejus, reikėtų taip, tada nebus jokių ašarojimų. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitSalad: 28 gruodžio 2010 - 13:33
QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 28, 12:00)

O geras, aš niekada paakių kremo neturėjusi, visada maniau, kad juos į pačius paakius įtrinti reikia. bigsmile.gif

Atsakyti
Koki alieju pasiulytumet beveik 2 metu vaiko galvytes pleiskanoms suminkstinti? darosi kazkas panasaus i luobele, noriu panaikinti, galvoju kokiu aliejumi galeciau istepti galvyte kad tos pleiskanos paskui lengvai issisukuotu?
Atsakyti
Man kokosų aliejus nepamainomas nuo pleiskanų. Reikia gerai įtrinti į galvos odą, palaikyti bent porą val ir išplauti šampūnu. mirksiukas.gif Ypač veiksminga įlašinti dar kelis lašus arbatmedžio eterinio aliejaus.
Atsakyti