QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 28, 12:38)
baikite daryti baubą iš kokosų aliejaus
- aliejus kaip aliejus, vienoms tinka, kitoms - ne. mano sesuo, kurios oda problematiška, tepa ir kokosų aliejum, ir čampakų pomada, kuri su kokosais, veidą ir oda tik gražėja, mama ir labai patenkinta. Aš juolabiau nieko negaliu prikišti
nei kokosui, nei arganui, ar tamanams
Na, būna taip, kad vienas produktai netinka šimtui žmonių, o vienam tinka idealiai. Ir čia panašiai - daugumai netinka, bet kažkam tiks. Bet tikimybė, kad tik pvz argano aliejus paakiams yra kiek didesnė, nei kad tiks kokosai. Kas daugiau entuziazmo turi visokius aliejus bandyti, tas atsirinks ilgų bandymų keliu, bet dažnai būna taip, kad pabando kokį sviestmedį gryną plaukams ir riebiai veido odai, netinka, o po to meta visą reikalą su aliejais nurašiusios kaip netinkamus naudoti.
Kai tik pradėjau naudoti visokius aliejus, rinkausi pagal aprašymus ir atsiliepimus, kad po to netektų nusivilti be reikalo ar pinigų išmesti. Pirmojo aliejaus paakiams ar veidui (su tikslu dar tik apsižiūrėti kas per reikalas tie aliejai) aš kokosų nerekomenduočiau, nes yra didesnė tikimybė nusivilti, tokia mano nuomonė. O aš taip ir parašiau - ne pats geriausias pasirinkimas.