Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 26, 18:22)
Gal alergija saulėgrąžų aliejui?

o tai kaip dabar žinot g.gif na kelias dienas netepiau, rytoj vėl bandysiu, žiūrėsiu kas čia bus
Atsakyti
Sveikos,
pasidalinkite patirtimi, kokį aliejuką kartu su ricinų naudojate veido valymui?Šiandien bandžiau su kokosų, bet lyg per riebiai gavos g.gif Kaži, kokį geriau nusipirkti? Mano oda mišri, labiau į riebumą.
Atsakyti
QUOTE(Adrastėja @ 2010 12 26, 22:22)
Sveikos,
pasidalinkite patirtimi, kokį aliejuką kartu su ricinų naudojate veido valymui?Šiandien bandžiau su kokosų, bet lyg per riebiai gavos  g.gif Kaži, kokį geriau nusipirkti? Mano oda mišri, labiau į riebumą.

Bandyk lengvesnius aliejus - sezamų, nakvišų, moringų, kamelijų, erškėtrožių. Kokosai netinka, pernelyg riebūs ir gali kimšti poras, koks arganas irgi gali būti per sunkus
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 26, 22:39)
Bandyk lengvesnius aliejus - sezamų, nakvišų, moringų, kamelijų, erškėtrožių. Kokosai netinka, pernelyg riebūs ir gali kimšti poras, koks arganas irgi gali būti per sunkus

Ačiū. Kitą savaitę reikės nubėgt iki KN, pažiūrėti, ką iš šių jie turi.
Atsakyti
Aš dabar darau veido valymą su argano, erškėtrožių, ricinos aliejais ir keliais lašais arbatmedžio ir citrinos eteriniais aliejais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2010 12 25, 12:30)
O tai gali taip būti, kad koks aliejus netinka ir taip erzina odą g.gif

gali drinks_cheers.gif

QUOTE(skarpionuke @ 2010 12 26, 15:40)

parašyk Barmunei, ką jie turėjo omenyje rašydami apie simondsijų kietėjimą - gal jei į šaldytuvą įkištum? Ar jis pas juos rafinuotas ir atitinkamai savybės jo kitokios?
Atsakyti
Taip-jojobos aliejus saldytuve tampa kietas 4u.gif
Atsakyti
nemažai aliejų šaldytuve sušąla ir sukietėja, bet jų ten apskritai nepatartina kišti, nes atšildžius iškrenta nuosėdos, keičiasi savybės blink.gif Keistas tas Barmunės prierašas, be to, čia tik forumiečių paspėliojimai apie šaldytuvą. Reiktų jų pačių klausti, ką turėjo omenyje smile.gif
Atsakyti
Sveikos, labai sauni tema!
Isbandysiu ir as aliejus, plaukams bei veidui.
1. Veidui valyti darysiuosi, kur su ricinu aliejumi. Mano odoje yra keletas uzsikimsusiu poru, na juoduliukai matosi, kaktoje yra nelygumu - spuogeliu. Jie neraudoni nepulingi taciau perbraukus ranka jauciasi. Kartais ypac pries mmm iskyla vienas kitas galingas skaudamas spuogas doh.gif Nosis sausoka net kartais pleiskanoja doh.gif
Kaip galvojat jeigu daryciau valymui misini toki- maza kieki medetku, dezinfekcijai, aisku ricina, ir koki dar deti kad neapsunkinti odeles?
tai cia valymui, ir kas kiek laiko ji daryt reiketu? karta i savaite?
O gal dar koki nusipirkti, vietoj kremo kad naudoti?
2. Plaukams, jeigu saknys linke riebaluotis, galai sausi (kokie 15 cm) netgi sakyciau nelabai gyvi nes buve kazkada blonduoti o per viduri kiek ten yr tu plauku normalus. Ka rinktis? jauciu vienu metu arba galus tepti arba saknims? Ar pamaisyti ar kaip?
Zinokit skaiciau skaiciau, bet vat kaip sau reik pritaikyt tai ir nelabai gaudausi, kas geriau butu... blush2.gif Beje Marijampolej yra kokia parduotuve alieju? Maxima neskaitant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrastėja @ 2010 12 26, 20:22)
Sveikos,
pasidalinkite patirtimi, kokį aliejuką kartu su ricinų naudojate veido valymui?Šiandien bandžiau su kokosų, bet lyg per riebiai gavos  g.gif Kaži, kokį geriau nusipirkti? Mano oda mišri, labiau į riebumą.

lazdynu
Atsakyti
sveikutes. Papasakosiu kas vakar nutiko, pasitepiau veida kokoso aliejum, po poros val pradejo akys asaroti, gal per daug pasitepiau aplink akis?
Atsakyti
sveikutes. Papasakosiu kas vakar nutiko, pasitepiau veida kokoso aliejum, po poros val pradejo akys asaroti, gal per daug pasitepiau aplink akis?
Atsakyti