Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 23, 21:02)
Etama, kur ji pirkai? AN?

taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2010 12 23, 14:27)
tikiuosi čia trumpalaikis efektas bus g.gif nes vakar pusė veido tokiom raudonom dėmėm dar išmušė, kad ojejojej, šiandien jau normaliai viskas ačiū dievui. Turbūt oda turi priprasti prie naturalaus dalyko.

Ir man tokia pat problema yra. As irgi naudoju alieju misini misriai odai. Tai dabar savaite kaip netepu juo ir visi paraudimai jau baigia isnykti. Bet gal reikejo nenustoti tepti tuo aliejuku? g.gif
Atsakyti
o del to KN misinio riebiai odai, nebandote jo pacios pasidairyti susimaisant tuos aliejus?
labai jau gundot teigiamais atsiliepimais rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 12 24, 00:20-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2010 12 24, 00:20)
Ir man tokia pat problema yra. As irgi naudoju alieju misini misriai odai. Tai dabar savaite kaip netepu juo ir visi paraudimai jau baigia isnykti. Bet gal reikejo nenustoti tepti tuo aliejuku?  g.gif

aš asmeniškai nemanau, kad kokybiškas geras aliejus turėtų tiek negerų dalykų odai sukelt. kai oda valosi, tai būna tokie giluminiai pūlingi spuogai, o jei maži spuogučiai, o dar plius dėmės, tai manyčiau, kad netiko aliejus, gal tiksliau kuris nors esantis mišinyje aliejus, ir todėl toks efektas. ką iš aliejų tepiau ant veido, tikrai nieko tokio nebuvo 4u.gif nors gal kurį panelė žinos geriau, ir kitaip pasakys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 23, 18:32)
Ten ne visai medetkų aliejus, o medetkų fitolis, t.y. medetkų žiedų ištrauka aliejuje. Pati nebandžiau, bet rašo, jog reguliuoja odos sebumą ir padeda gydyti randus, spuogus. Beje, jo gryno naudoti negalima, tik mišiniuose su kitais aliejais iki 20%.

As naudoju jau metus gryna medetku fitoli kapiliaru stiprinimui,bet ne kasdien,pasipurskiu hidrolatu ir pasitepu,mano oda sausa ir jai patinka,turejau saulegrazu aliejuje,dabar naudoju alyvuogiu,bet efektas man toks pat rolleyes.gif
Atsakyti
Gavau alieju tamsiai rudame plastikiniame buteliuke ir susimasciau, ar butinai buteliukas turetu buti stiklinis? Ar plastikas itakoja turini? g.gif
Atsakyti
neįtakoja mirksiukas.gif tik tamsiuose dažnaiusiai būna (tiek stiklo, tiek plastiko), kad apsaugot nuo tiesioginių saulės spindulių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2010 12 25, 11:11)
neįtakoja mirksiukas.gif  tik tamsiuose dažnaiusiai būna (tiek stiklo, tiek plastiko), kad apsaugot nuo tiesioginių saulės spindulių cool.gif

Aciu, nes visada kazkaip tik stikliniai pasitaikydavo. ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 12 24, 00:20-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2010 12 24, 00:20)
Ir man tokia pat problema yra. As irgi naudoju alieju misini misriai odai. Tai dabar savaite kaip netepu juo ir visi paraudimai jau baigia isnykti. Bet gal reikejo nenustoti tepti tuo aliejuku?  g.gif

aš irgi va kelias dienas nenaudoju, tai raudonų dėmių nėra.

O tai gali taip būti, kad koks aliejus netinka ir taip erzina odą g.gif gal tas saulėgražų aliejus esantis mišinyje nepatiko, nes žiauriai man nepatinka jo kvapas, kaip kokių riebių blynų iškeptų ant saulėgražų aliejaus. Nu bet blyn nesinori gi pinigų taip mėtyti ant aliejų doh.gif bet jaučiu čia dar tik pradžia mano patirties, bus dar ne tiek išmesta. Reiks pasiskaitinėti kur dar galima būtų šį mišinį panaudoti...
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 12 25, 11:01)
Gavau alieju tamsiai rudame plastikiniame buteliuke ir susimasciau, ar butinai buteliukas turetu buti stiklinis? Ar plastikas itakoja turini?  g.gif

man is akomos atvaziuoja visada plastikiniuose buteliuokuose, jokios itakos neturi
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2010 12 26, 12:43)
Sveikos, su Sventemis  newyear.gif
Sakykite ar pas jus sutirsteja Simodsiju (jojobos) aliejus. Pas mane jis skystas, bet siama aprasyme parasyta, kad zemesneje t. "virsta kieta mase"  g.gif Nors nei viena nerase, kad jis kieteja, jauciu cia aprasymas neteisingas  doh.gif
http://www.naujojiba...nt01returnid=90

Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2010 12 25, 13:30)
O tai gali taip būti, kad koks aliejus netinka ir taip erzina odą g.gif gal tas saulėgražų aliejus esantis mišinyje nepatiko, nes žiauriai man nepatinka jo kvapas, kaip kokių riebių blynų iškeptų ant saulėgražų aliejaus. Nu bet blyn nesinori gi pinigų taip mėtyti ant aliejų doh.gif bet jaučiu čia dar tik pradžia mano patirties, bus dar ne tiek išmesta. Reiks pasiskaitinėti kur dar galima būtų šį mišinį panaudoti...

Gal alergija saulėgrąžų aliejui?
Atsakyti