Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(bugyte @ 2010 12 20, 10:28)
visiškai pritariu  drinks_cheers.gif  kai prasitariau, kad esu pradinukė, tai labai išsamiai apie kiekvieną produktą papasakojo, ir dar dovanėlę gavau afrikietiško muilo pabandymui  thumbup.gif labai miela pardavėja  thumbup.gif

Papildyta:

o veidui tirščiai irgi tinka? aš iki šiol tik kūnui naudodavau, veidui kažkaip nedrįsdavau  rolleyes.gif

Tinka ax.gif aš visada naudoju, dabar naudoju kartu su aliejais ir man nepakeičiamas daiktas. Nuo kitų būdavo sualergizuodavo odą, o nuo šitų ne, švelni ir skaisti, pamaitinta, sudrėkinta atrodo smile.gif turbūt dėl aliejų.
Atsakyti
Nusipirkau ir as jau keleta alieju is aromanatural. Kazkaip galvojau kad kokosu aliejus bus skystas, o gavau kietam pavidale. Jau ir isbandziau smile.gif patiko, tik kazkaip kai jis kietas tai grabsciau grabsciau as ji, pirmiausia tarp delnu susildydavau tada ant kuno, bet nemazai susinaudojo man per viena karta g.gif
Ar jusu kokosu aliejus irgi kietam pavidale?
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2010 12 20, 18:17)
Nusipirkau ir as jau keleta alieju is aromanatural. Kazkaip galvojau kad kokosu aliejus bus skystas, o gavau kietam pavidale. Jau ir isbandziau smile.gif patiko, tik kazkaip  kai jis kietas tai grabsciau grabsciau as ji, pirmiausia tarp delnu susildydavau tada ant kuno, bet nemazai susinaudojo man per viena karta  g.gif

visuomet kokosu al. kietas kai vesiau, skystas prie ausktesnes + temp.
tepk dregna oda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 20 gruodžio 2010 - 18:19
QUOTE(Dolita @ 2010 12 20, 19:17)
Kazkaip galvojau kad kokosu aliejus bus skystas, o gavau kietam pavidale. Jau ir isbandziau smile.gif patiko, tik kazkaip  kai jis kietas tai grabsciau grabsciau as ji, pirmiausia tarp delnu susildydavau tada ant kuno, bet nemazai susinaudojo man per viena karta  g.gif

Kokosų aliejus stingsta prie 18 ºC, o skystėja prie 24 ºC.

Eidami į dušą praustis, pastatykite užsuktą buteliuką duše ties jūsų kojomis. Norint atitirpinti kokosų aliejų, reikia, kad jis kontaktuotų su šiltu vandeniu arba laikykite jį ant šildomų grindų ar šalia radiatoriaus. Karštą vasarą išsilydo pats. Po dušo, tik apsišluosčius, įtrinkite dar drėgną kūną ir galite rengtis.Nebijokite - rūbai neišsipurvins ir jūs neblizgėsite visą dieną - aliejus lengvai susigeria.

/Šaltinis: ekopirk.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 20 gruodžio 2010 - 23:35
QUOTE(micefee @ 2010 12 20, 23:34)
Kokosų aliejus stingsta prie 18 ºC, o skystėja prie 24 ºC.

Eidami į dušą praustis, pastatykite užsuktą buteliuką duše ties jūsų kojomis. Norint atitirpinti kokosų aliejų, reikia, kad jis kontaktuotų su šiltu vandeniu arba laikykite jį ant šildomų grindų ar šalia radiatoriaus. Karštą vasarą išsilydo pats. Po dušo, tik apsišluosčius, įtrinkite dar drėgną kūną ir galite rengtis.Nebijokite - rūbai neišsipurvins ir jūs neblizgėsite visą dieną - aliejus lengvai susigeria.

/Šaltinis: ekopirk.lt/

O kam jį tirpinti jei jis puikiai tarp delnu tirpsta tepant. Na aišku jei kokį mišinį norit darytis tada tai jo...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 12 21, 01:11)
O kam jį tirpinti jei jis puikiai tarp delnu tirpsta tepant. Na aišku jei kokį mišinį norit darytis tada tai jo...

Aš tirpinu ant radiatoriaus, nes žiemą jis būna toks kietas, kad gramdyt reikia.
Atsakyti
gavau vakar ir as pirmaji savo alieju -kokoso.issitepiau plaukus,tik gal kiek padauginau,nes po plovimu galvos issitepiau,tai siand.teko vel issiplauti.Plaukai-tikrai svelnesni ,patiko ir veida issitepus.Matysiu kaip toliau,bet kol kas patenkinta.zadu dar pora nusipirkti,tai veido valymus bandysiu daryti.
Beje,man jis rankose gerai istirpsta,niekur nesildau
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 07, 21:40)
BOTTOM DREAM Natural Baby NAPPY BALM with Virgin Cocoa & Shea Butter
mišinys .

tai va, leliuką beria doh.gif
sesuo sakė neteps, padarys pertrauką ir žiūrės, gal ne nuo jo, bet maisto nekeitė, tik aliejų mišinį tepė
Atsakyti
tegu ir nebetepa daugiau, nes jei vaikas įsialergino, ateityje reakcijos gali tik stiprėti... Iš tos sudėties galvą galima nusilaužti spėliojant, nuo ko taip doh.gif
Atsakyti
Norejau paklausti ar nieko neatsitinka taip atsildant kad ir tarkim kokosu alieju? Ar reikia tik maza kieki pasisildyti?
Atsakyti
Nieko neatsitinka.
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2010 12 20, 19:17)
Nusipirkau ir as jau keleta alieju is aromanatural. Kazkaip galvojau kad kokosu aliejus bus skystas, o gavau kietam pavidale. Jau ir isbandziau smile.gif patiko, tik kazkaip  kai jis kietas tai grabsciau grabsciau as ji, pirmiausia tarp delnu susildydavau tada ant kuno, bet nemazai susinaudojo man per viena karta  g.gif

O as iskrapstau nedideli kieki i atskira indeli, kol maudousi pasidaro minkstas ir gerai tepasi.
Atsakyti