Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(*murine* @ 2010 12 19, 13:57)
Sveikos,
as jau kuri laika apsipirkineju internetineje parduotuveje www.gamtoskerai.lt Kiek perverciau tema, lyg nebuvo pamineta si parduotuve. jei kartojuosi, tai atsiprasau 4u.gif  Esu labai patenkinta ju produktais ir pristatymu ir konsultacijomis el. pastu.

o kaip prisiregistruot tame puslapyje?
Atsakyti
Aš jau pasimečiau tarp tų parduotuvių internetinių, kurios prekiauja aliejais. Tiek pridėta..O norisi gauti kokybišką produktą už protingą kainą. smile.gif nebežinau iš kurios ką užsisakyti...
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 12 19, 17:17)
Aš jau pasimečiau tarp tų parduotuvių internetinių, kurios prekiauja aliejais. Tiek pridėta..O norisi gauti kokybišką produktą už protingą kainą. smile.gif nebežinau iš kurios ką užsisakyti...

as taip pat doh.gif
as dar ziuriu tokias internetines parduotuves kur pvz prekes galetu atsiimt vilniuje, kad nereiktu siustis. (atveztu pussesere, nes daznai vaziuoja i svecius ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 12 19, 16:21)
as taip pat  doh.gif
as dar ziuriu tokias internetines parduotuves kur pvz prekes  galetu atsiimt vilniuje, kad nereiktu siustis. (atveztu pussesere, nes daznai vaziuoja i svecius  ax.gif  )

Aromanatural
Atsakyti
gyvoji kosmetika, labai mandagi savininke, kolkas mano absoliutus favoritas.
Ir dar.... Kvapu namai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2010 12 18, 20:17)
Sveikos, as vakar gavau siuntinuka su aliejukais  thumbup.gif
Tik ziopla uzsisakiau visus bazinius  doh.gif
Kokosu pasitepliojau kakta nes labai sausa buvo, tai atsigavo. taip pat tepliojau lupas, nes balzamas pasibaige irgi patiko.
Su sezamo nusivaliau tusa, nors man labai visada sunkiai nusivalo nuvale lengvai.
Tokie pirmi pastebejimai is pirmo karto naudojimo.
Dar pries einant miegot padarysiu valyma su abrikosu kauliuku aliejuku arba jojobos  blush2.gif

o man nuo kokosų aliejus sausina odą, mano ji reibi- mišri, tepiau tris vakarus ir pastebėjau, kad pasausino. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 12 19, 17:52)
o kaip prisiregistruot tame puslapyje?

nereikia registruotis, patvirtini krepseli, nurodai el pasta ir ateina uzsakymo patvirtinimas ir saskaita i el pasta. Uz pristatyma, moki pagal LT pasto ikainius
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 19, 17:31)
Aromanatural

kad ten nieko beveik nera, bet visvien kazka uzsisakiau, tai jau kitos savaites vidury atves thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*murine* @ 2010 12 19, 18:45)
nereikia registruotis, patvirtini krepseli, nurodai el pasta ir ateina uzsakymo patvirtinimas ir saskaita i el pasta. Uz pristatyma, moki pagal LT pasto ikainius

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 12 19, 15:42)
gyvoji kosmetika, labai mandagi savininke, kolkas mano absoliutus favoritas.
Ir dar.... Kvapu namai.  thumbup.gif

anksčiau iš aromanatural ir sveikų produktų pirkdavau, o dabar man irgi gyvoji kosmetika favoritinė. Ir aliejų kokybė gera ir kainos ir malonus aptarnavimas, jau du kartus iš ten pirkau, pirksiu ir dar smile.gif
Atsakyti
Nuo šiol nebeperku pirktinių šveitiklių, pasimakaluoju kavos tirščių ir aliejų, labai patinka efektas, nes oda skaisti, graži gaunasi smile.gif ir natural produkt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 12 19, 17:42)
gyvoji kosmetika, labai mandagi savininke...

visiškai pritariu drinks_cheers.gif kai prasitariau, kad esu pradinukė, tai labai išsamiai apie kiekvieną produktą papasakojo, ir dar dovanėlę gavau afrikietiško muilo pabandymui thumbup.gif labai miela pardavėja thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(mocha @ 2010 12 19, 21:55)
Nuo šiol nebeperku pirktinių šveitiklių, pasimakaluoju kavos tirščių ir aliejų, labai patinka efektas, nes oda skaisti, graži gaunasi smile.gif ir natural produkt. biggrin.gif

o veidui tirščiai irgi tinka? aš iki šiol tik kūnui naudodavau, veidui kažkaip nedrįsdavau rolleyes.gif
Atsakyti

i 
Žinutė apie pirkinį perkelta į temą Paskutinis pirkinys
Atsakyti