Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 17, 13:29)
Kunigunda, , kam naudoji saltalankiu. Alieju?

į kremus, lūpų balzamus, gėrimui tai brangokas ax.gif
Atsakyti
[quote=charisma2121,2010 12 17, 14:29]
Kuniginda, , kam naudoji saltalankiu. Alieju?
Papildyta:
[quote=fuks?,2010 12 17, 11:04]
Itariu Jusu pabandymas buna labai taiklus. O stai man nesiseka, na net jau ir pinigu gaila... verysad.gif
[/quote

Niekas netinka odai ir plaukams?
[/quote]

Na tokiu stulbinamu efektu nepastebejau, kas su aliejum, kas be jo. Tinki gal ir tinka, tik poveikio nematau........
Papildyta:
[quote=Mitsė,2010 12 17, 11:26]Kiti būna ir nepamato to stebuklingo poveikio smile.gif Nelygu ko laukiate. Man blizga plaukai tik po sezamo, bet naudoju ir kitus aliejukus, žinau kad plaukui jie gerai. Man rodiklis - ne spindesys, o nesišakojantys galiukai, sumažėjęs slinkimas, visų komplimentai mano plaukams "Tokių dar neturėjai...". Bet tai ne vien aliejų nuopelnas - kompleksinė priežiūra.
[/quote]

Ka dar naudojate plaukams? Kaip sezamu al. kvapas? Man nepatinka...

Ir paskutinis klausimas, love eco produktai kokybiski?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 17 gruodžio 2010 - 14:45
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 17, 15:03)
? kremus, l?p? balzamus, g?rimui tai brangokas  ax.gif

As kremu dar nemoku gamintis su aliejais, sviestais, o jeigu ji viena naudoti- koks jauciasi ant odos poveikis?
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 17, 18:02)
As kremu dar nemoku gamintis su aliejais, sviestais, o jeigu ji viena naudoti- koks jauciasi ant odos poveikis?

Ir man idomu, ar jei viena tepciau, turbut bus poveikis rolleyes.gif
Atsakyti
Panos, o jūs matėt tą aliejų? biggrin.gif Jis ryškiai oranžinis... Dažo smile.gif Reikia skiesti, iki 10 proc. mišinyje naudoti. Paskui kaip saulutės vaikščiosit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsė @ 2010 12 17, 20:40)
Panos, o jūs matėt tą aliejų?  biggrin.gif Jis ryškiai oranžinis... Dažo smile.gif Reikia skiesti, iki 10 proc. mišinyje naudoti. Paskui kaip saulutės vaikščiosit  lotuliukas.gif

jo, saltalankius dedavo atsimenu i idegio aliejus ir pan., odai suteikia spalva. o siaip tai koks skirtumas ar aliejus kreme ar ne, jei veikia, tai veikia, kaip kitaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 17 gruodžio 2010 - 20:47
Cha cha, dabar prisiminiau, kad rimtai ryskiai oranzinis ir dar prisiminiau, kad mane lvimdo nuo jo kvapo, taip kad nenoriu jo smile.gif beje, pastebejau toki dalyka, kad odai labai I nauda buna nakciai niekuo netepti, tik papurksti hidrolatu, matut, kartais ir odai reikia pailseti nuo visu geriu, kad ir kokie jie geri butu smile.gif
Atsakyti
Pritariu visu 100 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsė @ 2010 12 17, 21:40)
Panos, o jūs matėt tą aliejų?  biggrin.gif Jis ryškiai oranžinis... Dažo smile.gif Reikia skiesti, iki 10 proc. mišinyje naudoti. Paskui kaip saulutės vaikščiosit  lotuliukas.gif

Ane? Nu i ka, graziai morkava vaiksciosiu smile.gif Pirmadieni leksiu i kvapu namus, papasakos gal kiek su kiek ta saltalankiu alieju maisyti.
O ersketroziu aliejus su kazkuo maisomas, ar galima gryna?
As tokia nemegstanti tepliotis, makaluoti tuos aliejus, man reikia kad be maisymu tept ant veido, ir kad svyteciau spindeciau kaip roze cool.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 12 17, 16:44)
Ir paskutinis klausimas, love eco produktai kokybiski?

Dabar kaip tik laukiu siuntinio iš love-eco ax.gif Draugės pirkusios yra anksčiau, patenkintos kokybe.
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2010 12 17, 23:05)
O ersketroziu aliejus su kazkuo maisomas, ar galima gryna?
As tokia nemegstanti tepliotis, makaluoti tuos aliejus, man reikia kad be maisymu tept ant veido, ir kad svyteciau spindeciau kaip roze  cool.gif

galima ji viena tepti. svytejimo suteikia. tai gali ir maisyti su saltalank. al. ji
Susimaisyk indelyje alieju misinuka ir bus tas pats ar tepti viena al. is indelio, ar alieju misini is indelio, be jokiu papildomu terlioniu
Atsakyti
As dabar pagalvojau, ar yra toks dalykas, kaip tarpusavy nederantys aliejai, kuriu kartu geriau nemaisyti? Ir dar: kokiomis dalimis maisote dazniausiai aliejus? Nes man labai tinka ir patinka jojoba ir ersketroziu, tai galvoju, kad butu dvigubai gerai efektas nuo abieju vienu metu gal sumaisyti juos ..
Atsakyti