Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Etama @ 2010 12 16, 16:22)
geras ir man jis, efekta panasu suteikia

kaip ir man biggrin.gif superinis aliejukas.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 16, 10:52)
1. aprasa maciau, domina asmenine patirtis.  ir del to tobulumo, tai nzn, nemanau, pvz kad jis mano odai tiktu, nes kaip KN konsultante minejo, kas liecia veido oda, jis labiau sausai odai tinka rolleyes.gif
2. sia savaite isbandiau sezamu alieju - gali paskyti, kad is visu bandytu, jis mano plaukams geriausias. anksciau isvis nesuprasdavau to poveikio alieju, na dedi, nes kaip ir turetu kazkas gero buti, bet po sezamo - poveiki akivaizdus, plaukai labai glotnus, minksti, tokie silkiniai. zodzu labai patiko ir tiko wub.gif

Ot ir as ieskau tokio aliejaus, kur uzdejai ir iskart matai efekta. Kokosas pirma gal ir nieko, o dabar suprantu, kad pasidaviau ,,reklamai", juk kas antra porina apie ji. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(geguziuke @ 2010 12 15, 17:13)
Aš pati ankščiau plaudavau kas diena , kuo dažniau plauni tuo labiau riebaluojasi .Po vaiko gimimo susitvarkė ,  dabar plaunu į savaitę 2 kartus  thumbup.gif
reikia atpratinti  plaukus nuo dažno plovimo smile.gif

Kazin, kaip juos atpratinti, ar su reibaluota eit? O ar zinote, kad purvini plaukai ir galvos oda nekvepuoja ir tai gali buti slinkimo priezastis? 4u.gif
Atsakyti
Labai teisingas kunigunda sakai, kad geriau viska ant saves isbandyti. Man dabar atradimas yra laukiniu morku hidrolatas, apipurskiu juo veida ir daugiau nieko netepu vakare. Ryte oda skaisti, lygi, grazi, pailsejusi, nors miegu dabar mazai. O KN sake, kad mano odai morkos vargu ar tiks, nes daugiau sausai odai ir t.t. Bet gerai,kad vis tiek paemiau pabandymui, nes dabar neatsidziaugiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 17, 10:52)
Labai teisingas kunigunda sakai, kad geriau viska ant saves isbandyti. Man dabar atradimas yra laukiniu morku hidrolatas, apipurskiu juo veida ir daugiau nieko netepu vakare. Ryte oda skaisti, lygi, grazi, pailsejusi, nors miegu dabar mazai. O KN sake, kad mano odai morkos vargu ar tiks, nes daugiau sausai odai ir t.t. Bet gerai,kad vis tiek paemiau pabandymui, nes dabar neatsidziaugiu smile.gif

Itariu Jusu pabandymas buna labai taiklus. O stai man nesiseka, na net jau ir pinigu gaila... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 12 17, 10:30)
Ot ir as ieskau tokio aliejaus, kur uzdejai ir iskart matai efekta. Kokosas pirma gal ir nieko, o dabar suprantu, kad pasidaviau ,,reklamai", juk kas antra porina apie ji.  ax.gif
Papildyta:
Kazin, kaip juos atpratinti, ar su reibaluota eit? O ar zinote, kad purvini plaukai ir galvos oda nekvepuoja ir tai gali buti slinkimo priezastis?  4u.gif

taip suprantu, kad atpratint nuo dažno plovimo juo lab , kad turi eiti i darbą sunku unsure.gifaš po gimdimo ,kol buvau namuose , taip ir atpratinau smile.gif o plaukai slenka dar ir dabar , nes maitinu savo mergaitę mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 12 17, 10:04)
Itariu Jusu pabandymas buna labai taiklus. O stai man nesiseka, na net jau ir pinigu gaila... verysad.gif

Kiti būna ir nepamato to stebuklingo poveikio smile.gif Nelygu ko laukiate. Man blizga plaukai tik po sezamo, bet naudoju ir kitus aliejukus, žinau kad plaukui jie gerai. Man rodiklis - ne spindesys, o nesišakojantys galiukai, sumažėjęs slinkimas, visų komplimentai mano plaukams "Tokių dar neturėjai...". Bet tai ne vien aliejų nuopelnas - kompleksinė priežiūra.
Atsakyti
o aliejus reikia laikyti kambario temp?
ir kiek laiko jie atidaryti galioja?
Atsakyti
aliejus kambario temparatūroj, geriausia tamsioje ir sausoje vietoje kokioje, spintelėje ir pan. o galiojimai tai tikrai pakankami, metus ir panašiai smile.gif
Atsakyti
sveikos,
noreciau patarimo kur geriausia pirkti, kad butu didesnis kiekis nakvisu, agurkliu, sezamu ir semenu aliejus? Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Idomu kodel taip kainos skiriasi? g.gif

http://kvapai.aromat.../produktas/422/
ir
http://www.ekolinija...ju-aliejus.html

Negi kuo brangesnis, tuo geresnis? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2010 12 17, 11:24)
Idomu kodel taip kainos skiriasi?  g.gif

http://kvapai.aromat.../produktas/422/
ir
http://www.ekolinija...ju-aliejus.html

Negi kuo brangesnis, tuo geresnis?  cool.gif

Kas dėl KN -tai jų šaltalankis - TOBULAS -kvapu ir skoniu bei savybėm, to kito nebandžiau -tai sunku lyginti, bet taip, kaina tikrai turi reikšmės kokybei ax.gif
Atsakyti
Kuniginda, , kam naudoji saltalankiu. Alieju?
Papildyta:
[quote=fuks?,2010 12 17, 11:04]
[/quote

Niekas netinka odai ir plaukams?
Atsakyti